Uzaylı Türkler

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Roketle yapılacak uzay yolculuğuna katılacak ilk Türkler belli olmaya başladı. İlki Galatasaray kulübü başkanı Ünal Aysal’ın eski eşi otelci Ahu Hanım.
İkincisi Fenerbahçe’nin eski efsane başkanlarından Ali Şen. İkisi de uzaya gitmek üzere yerlerini ayırtmışlar bile. Peki bizden başka hangi ünlüler uzaya gitsin?
İşte Top Ten Uzay Yolcuları:
ACUN ILICALI: Yeryüzünde yapmadığı televizyon programı kalmadı. Uzaya çıkıp yenilikler aramasının ve her zamanki gibi ilklere imza atmasının tam zamanı.
SÜLEYMAN SEBA: Bir Galatasaraylı başkanın eşi bir de Fenerbahçeli eski başkan gidiyorsa Beşiktaş’ın efsane başkanı da uzaya gidenler arasında olmalı.
SADRİ ŞENER: Trabzonspor’un renkli ve sivri dilli başkanı olmadan 4 büyükler tamamlanmaz.
HADİSE: Eurovision’a katıldığından beri dünyada sallamadığı yer kalmadı. Uzayı da sallasın görelim. Belçikalı bir Türk olarak gurbetteki vatandaşlarımızı da uzayda temsil etmiş olur.
SİBEL CAN: Dünyada denediği diyetlerin hiçbirinin işe yaramadığını söyleyen Sibel Can, belki aradığı rejimin formülünü uzayda bulur.
BÜLENT ERSOY: Roket içinde kendisine uygun rahat bir yer bulabilirse Bülent Abla nam-ı diğer Babla da uzaya gitsin ki uzaylılar dünyalı neymiş görsün!
SEDA SAYAN: Sabahların Sultanı Seda Sayan’ın uzun süredir kalbi boş. 7 kez evlenen Seda Sultan 8. kocayı uzaydan bulup getirirse televizyon programında inanılmaz reyting yapar.
KAMER GENÇ: Tunceli milletvekili Kamer Bey, Meclis’deki konumunu ve konuşmalarını yeni boyutlara taşımak için uzaya bir gidip gelmeli.
AYDIN BOYSAN: Ağzından bal akan 92 yaşındaki karizmatik gazeteci, mimar, yazar Aydın Bey, uzayda da bir çilingir sofrası kursun ki tam olsun.
AYŞE ARMAN: Aydın Boysan gidiyorsa onun da röportajcı bir köşe yazarı olarak bu yolculuğa katılması şart. Dünyada işlemediği konu kalmadı. Yeni malzeme çıkarması için tam zamanı.

Kaçış yok Pamuk

3 ay öce ressam Karolin Fişekçi ile adı aşk dedikodularına karışan dünyaca ünlü yazarımız Orhan Pamuk’un şimdi de güzel oyuncu Pelin Batu ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Geçen gün Bodrum’da gurup halinde arkadaşlarıyla birlikte yürürken karşılarında birdenbire gazetecileri görünce ünlü ikili şaşırmış. Pelin Hanım gruptan ayrılıp tek başına yoluna devam etmiş. Orhan Bey ise gazetecilerin sorularını "Teşekkür ederim, ilgilenmiyorum" diye yanıtlamaktan kaçınmış. Bir kere mevsim ne olursa olsun Bodrum’daysan gazetecilere yakalanırsın. Sonra biri rahatsız olup guruptan ayrılırsa daha fazla dikkat ve şüphe çeker. Ayrıca gazetecilerin sorularına sokak satıcılarıymış gibi kusura bakmayın ama ben almayayım şeklinde yanıtlar vermek Nobel ödüllü bir edebiyatçıya yakışıyor mu? Orhan Pamuk çapkınlıklarını ortada değil gizli yapmaya çalışıyor. Hindistan’ın Goa bölgesindeki Calangute plajının kumsalında yazar sevgilisi Kiran Desai ile yürürken tesadüfen orAda yaşayan bir Türk fotoğraf sanatçısı tarafından görüntülenmişti. Yani kendisine diyeceğim şudur: Dünyanın bir köşesinde saman altından su yürütürken seni bir Türk yakalıyorsa Bodrum’da haydi haydi yakalarlar. Bizden kaçamazsın Pamuk Bey kardeş.

Canım annem

Bugün senin günün biricik anneciğim. Dünyadaki tüm annelerle birlikte Anneler Günü’n kutlu olsun canım anacığım. Bana olan sonsuz sevgin ve yıllarca gösterdiğin bitmek tükenmek bilmeyen fedakârlıklarına layık olabildiysem kendimle gurur duyarım. Karşılık beklemeden sevmek nedir senden öğrendim. Terbiyemi, görgümü, eğitimimi senin sayende edindim. Sözünü dinlemediğimde hep mutsuz, dinlediğimde hep mutlu oldum. Bir daha dünyaya gelecek olsam yine annem olmanı isterdim. Ama bu kez her söylediğini dinler ve seni hiç ama hiç üzmezdim. Yıllarca senden uzaklarda yaşayıp sana ve sevgine hasret kalmazdım. Hayatımı, insanlığımı, her şeyimi sana borçluyum benim canım annem. Alnından, yanağından, mis kokan gıdından öpüyorum. Anneler Günü"nde seni dünyalar kadar çok seviyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR