Ünlülerin kurbanlıkları

Haberin Devamı

Özgü Namal: ‘Yetenek Sizsiniz’ jürisinin bu sezonki süpriz ismi başarılı oyuncu, laf altında kalmayacağı konusunda rüştünü kanıtladı. Eser Yenenler’in goygoycu sözlerine ‘’Ben senin askerlik arkadaşın mıyım?’’ diye
tepki vererek sempatik ve gürbüz jüridaşını laubaliliğinden dolayı kurbanlığı olarak ilan etti.

Sezen Aksu: Açıkhava konserinde yaptığı bir harekete kendisine sahnede eşlik eden şarkıcı Mustafa Ceceli ‘’Aman Sezen Hanım RTÜK var’’ diye espri yapınca ‘’Koymuşum RTÜK’üne’ diyerek kurbanının kurumsal kimliğini herkesin önünde açıklayıverdi.

Murat Boz: 8 yıl birlikte yaşadığı, geçmişte nikah masasına oturduğu ve olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilsi Eliz Sakuçoğlu’yla oturduğu evi baştan aşağıya ye nileyip ortak eşyalarını çöpe atarak biten ilişkisinin hatıralarını kurban etti.

Gülben Ergen: Ege’nin dağ köyü Şirince’de evlendikten sonra kocasıyla elele, dizize çekilmiş romantik fotoğraflarını ve ‘’Zeytin dallarının bereketi bol dağları arasında öylece ipe dizili kalmış acı biberler bizden uzak hep orada kalacaklar’ notunu Instagram’da paylaşarak gönderme yaptığı eski eşi Mustafa Erdoğan’ı kurbanlığı olarak seçti.

Ünal Aysal: Galatasaray’ın başkanı sürekli eleştirilere hedef oldu, arkasında durmayan camiaya sonunda darıldı, gücendi, ben oynamıyorum dedi adaylığını koymayacağını söyledi sonra İzmirli bir işadamını önerdi ve sarı kırmızılı kulübü yönetiminsel açıdan inadına kurban etti.

Cem Ceminay: Gizli çekim tapeleriyle küfürbaz Emlakçı Metin’i bu kez kamera şakasına kurban etti. YouTube’da izleyebilirsiniz.

Bayram bunlara dikkat edin

Canım Türkiyem’in ve tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Arabayla tatile çıktıysanız dikkatli olun. Kaza istatistiklerine katkıda bulunmayın.

Bayramda televizyon izlenmez, internette vakit kaybedilmez. Sosyal medyaya hiç bulaşılmaz. Kimselere uğraşılmaz. Dinlenme ve moral depolama zamanı.

Toplu sms’le bayram kutlaması yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi en azından karşı tarafın saygısını yitirmemiş olursunuz. Unuttu diye düşünmeleri daha iyi.

Aile ve dostlar arasında dargınlık olmaz. Bugün küskünler için barışma zamanı.

Köprü ve otoyollar bayram süresince bedava. P ara verdiğiniz günlerin intikamını almak için turnikelerden geçerken nanik yapmayı ihmal etmeyin.

Kurbanın şansına bakın

Bursa’da yaşayan 73 yaşındaki Teyfik Gülay 6 ay önce Kurban Bayramı’nda kesmek için bir kuzu almış. Adını Murat koymuş. Ancak Teyfik ile Murat kısa süre içinde birbirlerine o kadar alışmışlar ki evdeki hesap çarşıya uymamış.
Kuzu Murat iyice beslenmiş koç olmuş. Sahibiyle sokakta yürüyor, alışverişe çıkıyor hatta denize girip yüzüyormuş. Yazın Kurşunlu’da birlikte deniz keyfi yapmışlar.

Kuzu Murat, kurbanlık olmaktan kurtulup kedi köpek gibi evde beslenen evcil bir hayvana dönüşmüş Teyfik Bey ‘’Evim 5’inci Kat. Merdivenleri bile insan gibi benimle çıkıyor. Ben yatakta yatıyorum o da yatağın yanında yerde. Kahvaltıda onu çatalla besliyorum. Ben artık onu kesemem. Bayram için yeni bir koç aldım onu keseceğim’’ demiş.

Şu ihtimama bakar mısınız?

Teyfik Bey sabahları Kuzu Murat’ın dişlerini bile fırçalıyor olabilir.
Ancak bir sorun var.

Kesmek için aldığı koç Teyfik Bey ile Murat’a hüzünlü gözlerle bakıp ‘’Ben de sizle arkadaş olmak istiyorum’’ deyip meeee’lemeye başlarsa ne olacak?

Belli bir yaştan sonra yalnız yaşamak hiç çekilmiyor!

Kurbanın şansına bakar mısınız?

DİĞER YENİ YAZILAR