Ünlü dostlarla yılbaşını erken kutladık...

Yeni yılınız kutlu olsun, sofranız sevdiklerinizle dolsun...

Haberin Devamı

Yeni yıla girerken çok sevdiğim ve hepinizin yakından tanıdığı ünlü arkadaşlarımla Boğaz’daki muhteşem Four Seasons Otel’de öğle yemeğinde buluştuk.

Nefis bir manzara eşliğinde ve çok güzel bir ortamda harika bir yemek yedik. Bu arada gazeteden sevgili arkadaşım Banu da ünlülerle teker teker röportajlar yaptı... Yılın son gününde yılbaşı yemeğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şeyden önce bizi mükemmel ağırlayan dünyanın en kaliteli otellerinden Four Seasons Oteli’nin sıcak ve samimi personeline ve davetime katılan değerli ünlülere çok teşekkür ediyorum. Bizim için köşede ayrılan yuvarlak masamıza kurulduğumda krallar sofrasına oturdum sandım. İlk gelenler Bedük ve Behzat Gerçeker oldu. Bedük ile geçen yıl dans yarışmasına katıldığında giydiği sarı ceket yüzünden dalga geçmiş, onu Susam Sokağı’ndaki iri sarı kuş Big Bird’e benzetmiştim. Tahmin edersiniz bu yıl benim dansımı gördükten sonra intikamı acı oldu. Yarışma anılarımızı paylaşıp gülüştük...

Metin Arolat

Metin Arolat, çok sevdiğim bir müzisyen. Ayrıca başarılı bir klip yönetmeni. Kaliteli adam. İşini iyi yapıyor. En güzel huyu espri kaldırabiliyor ve bulunduğu ortama uyum sağlıyabiliyor. Metin, yemek sırasında meslektaşı Sibel Tüzün ile dertleşti ama hepimize ayrı ilgi gösterdi ve sohbetimize katıldı. İşte Metin’in yemekte söyledikleri:

* Yılbaşında sahnede olacağım; Kıbrıs’ta. Ama çok yakın arkadaşlarımın da oraya gelmesini istedim. Sahneden iner inmez onların yanına gideceğim. Ben de yılbaşını yaşamak istiyorum. Çünkü bizim işin zor tarafı bu; sahnede oluyorsun ve sahneden inince de eğleneceğin bir ortam olmuyor; evinin dışındasın çünkü.
* Yeni yıla çok fazla şey yüklemiyorum. Çünkü bunun hayal kırıklığını 2000’e girerken tüm dünyayla beraber yaşadık. 2000 yılına çok büyük hayallerle girdik ve baktık ki hiçbir şey değişmiyor. Her yeni yıl benim için sadece, bir yaş daha almak demek.
* 2011 tüm dünya için kötü geçti; inşallah yeni yılda böyle şeyler olmaz. Umarım 2012, 2011’den daha iyi olur...
* Bu yıl bana en çok mutluluk veren olay; 2 tane köpek almam oldu. Bana hayat arkadaşı oldular. Ne de olsa bekar yaşıyorum. İsimlerini Sophie ve Maya koydum.
* Yunancaya ilgi duyuyorum ve bu yıl öğrenmek istiyorum.
* En unutamadığım yılbaşı; 1992’deydi. Çünkü o yılbaşı gecesi babamı kaybettim.
* Yılbaşında hediye vermem ama hediye almaya bayılırım. Arkadaşlarımı da uyarıyorum; çok küçük hediyeler geliyor; daha büyük hediyeler bekliyorum...
* Yeni bir maksi single geliyor 2012’de, bekleyin...
* Bir de sinema filmi çekeceğim.

Behzat Gerçeker

Behzat Gerçeker dünyada tanıdığım en efendi ve kibar insan. Onunla birlikte olmak insana huzur veriyor. Ayrıca müthiş yetenekli ve sohbeti de çok
keyifli. Behzat, son derece rahat ve kendisiyle barışık bir müzisyen. Kompleksleri, takıntıları yok. Gençleri yetiştirmeye önem veriyor ve özen gösteriyor. Ayrıca çok da iyi tenis oynuyor.

* Yılbaşı gecesini her zamanki gibi sahnede geçireceğim. Kıbrıs’ta Savoy Otel’deyim; Sezen Aksu ve Enbe Orkestrası’yla.
* Yeni yılda, bir önceki yıl yapamadıklarımızı yapmak için kendimize şans yaratıyoruz. Ben de yapamadığım, vakit ayıramadığım şeyleri yapacağım inşallah. Öncelikle kendime ve aileme, daha çok vakit ayıracağım.
* 2012’de yeni bir projemiz var. Biliyorsunuz her yıl yabancı bir sanatçıyla sevenlerin karşısına çıkıyoruz, bu yıl da yine çok büyük bir starla sahne alacağız.
* Malum, 2011’in özellikle son zamanları terör ve deprem nedeniyle güzel geçmedi.
Yeni yılda herkese sağlık; ardından da barış içinde yaşayabileceğimiz bir yıl diliyorum...

Tülin Şahin

Tülin Şahin dünya tatlısı bir kadın. Cıvıl cıvıl ve çok neşeli. Benden daha çok konuşan belki de bu dünyadaki tek kadın. Çok iyi bir profesyonel. Yaptığı işin hakkını sonuna kadar verdiği için çok tutuluyor. Çekimleri olduğu halde beni kırmadı ve yemeğimize renk kattı. Tülin’i gören hiç yemek yemiyor sanır. Tam tersi. Özellikle tatlıya bayılıyor.
Çikolatalı pastasını yerken adeta kendinden geçmişti.

* Yılbaşı gecesi arkadaşlarımızla beraber evde olacağız... Dışarı çıkmayı çok sevmiyoruz.
* Yılbaşı benim için bitiş ve başlangıç demek.
* Star TV’de yeni bir programa başlıyorum; Melek Baykal ve Osman Müftüoğlu ile birlikte farklı bir sabah programına imza atacağım.
* 2011’in en unutamadığım olayı, tatile çıkmamdı. 13 yıldır modellik yapıyorum. Hiçbir ay kesintisiz tatil yapmamıştım. İlk kez bu yaz Ege ve Akdeniz’in doya doya tadına vardım.
* En unutamadığım yılbaşı; 12 yaşındayken Danimarka’daydı. Kardeşimle birlikte su çiçeği çıkarmıştık. Havaifişekler bir yandan patlıyor, biz bir yandan su çiçeklerimizi patlatıyoruz. Annem iz kalacak diye çok kızmıştı. Çenemdeki iz o geceden kalmadır...
* 13 Aralık benim doğum günüm. Ters çevirince 31 Aralık oluyor ya; canım isterse yılbaşı gecesi tekrar doğum günümü kutluyorum.
* Şubat’a yeni kitabım çıkacak.
* Eşimle çocuk istiyoruz; belki bu yıl olabilir.

Sibel Tüzün

Masadaki diğer bir konuğum sanat hayatında 20. yılını kutlayan ama
daha 20’lerinde gibi duran Sibel Tüzün’dü. Sibel, ne zaman radyoda konuğum olsa çok eğlenirdik. İlk kez bir yemek davetinde beraberdik
ve çok eğlendik. Sibel, başkaları hakkında önyargısı olmayan, kötü düşünmeyen yüreği temiz bir kadın. Ancak hiç de saf değil.
Aksine son derece uyanık ve hazır cevap.

* Yeni yıla Antakya’da Ottomans Otel’de sahnede gireceğim. Hep sahnede giriyorum zaten.
* Biz genelde kızımla partimizi
1 Ocak akşamı kutluyoruz.
* Yeni yıl; yeni umutlar demek... Ama yeniyıla çok fazla umut yüklemek de doğru değil, çünkü biz kendimizi yenilemedikçe, bakış açımızı değiştirmedikçe istediği kadar yeni yıl gelsin, bir şey değişmez.
* Kişisel olarak çok çalıştığım, yoğun bir yıl oldu 2011... Kötü bir şey ise yaşamadım.
* Benim için hayatın en güzel tarafı kızımla geçirebildiğim vakitler. Bu yıl ilkokula başladı; onun telaşları vardı.
* En unutamadığım yılbaşı; 2007’ye girerken kızımla zıplaya zıplaya parkeleri kırmıştık, çok eğlenmiştik.
* Yeni yılda yeni albüm geliyor.
* Yeni bir ofise geçiyorum. Bir de bir ev olsa ne güzel olur.
* Şöyle eski bir İstanbul evi istiyorum ve evrene mesaj yolluyorum...
* Yeni yıl dileğim; “Hayaller kurup, onları gerçekleştirebileceğimiz bir yıl olsun”...

Bedük

Bedük, kendine özgü stiliyle büyük hayran kitlesi olan değerli ve yaratıcı bir müzisyen. O da Behzat gibi evine bağlı ve son derece düzgün hayatı olan biri. Ne kadar iyi kalpli bir insan olduğu tertemiz yüzünden okunuyor. Bedük yemekte çok rahat ve keyifliydi. O da benim gibi iştahlı. Güzel yemekleri görünce dayanamıyor. Yemek sırasında bakın neler söyledi:

* Yılbaşı gecesi İzmir Ooze Venue’de sahneye çıkacağım. Her yılbaşı sahnedeyim genelde.
* Yeni yıl, sıfırlamayı ve yeni başlangıçları ifade ediyor.
* Bu yıl, tüm dünya için çok zor bir yıldı. 2012’de bunların olmamasını diliyorum. Herkesin daha çok birbirini sevdiği, birbirinin fikrine değer verdiği bir yıl diliyorum.
* Kişisel olarak ise 2011 çok iyi bir yıldı. Dünyada daha çok duyuldum. 40 ayrı dünya televizyonunda kliplerim gösterilmeye; 98 radyoda şarkılarım çalınmaya başladı.
* Yeni yılda 20 kilo vermek istiyorum; daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Ayrıca kendi plak şirketimden piyasaya ‘Federaller’ adında yeni bir gurup çıkartacağım.
* Kendime yeni albüm yapacağım.
* En mutlu olduğum yılbaşı; 2009’a girerkendi. Çalışmamıştım ve evde ailemle geçirmiştim.
* En kötü yılbaşım ise Ankara’daydı. Orada okurken eşim henüz sevgilimdi. O gece beraber plansız dışarı çıkmıştık. Gidecek hiçbir yer bulamayıp tırıs tırıs eve dönmüştük.

DİĞER YENİ YAZILAR