Umutsuz ev kadını göbeği

Haberin Devamı

‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin 38 yaşındaki çıtı pıtı Meksikalı yıldızı Eva Longoria’nın sahilde güneşlenirken bir fotoğrafını çekmişler.
Kadının bikinisinin ipleri arasından hafiften bir göbeği ortaya çıkmış. Fotoğrafın yanına hemen ‘Umutsuz Ev Kadını Göbeği’ diye başlık atmışlar.

Umutsuz ev kadını göbeği

Sizin anlayacağınız kol böreği, su böreği, tepsi böreği gibi bu da kadın göbeği. Ünlü dizilerin isimlerinden yola çıkarak yiyeceklere bir hava vermek hoş olur. Örneğin; ‘Muhteşem Yüzyıl Pidesi’, ‘Karadayı Lahmacunu’, ‘İntikam Kebabı’, ‘Çocuklar Duymasın Tatlısı’ gibi.
Popüler televizyon yarışma isimleri de olabilir. ‘Popstar Popcorn’, ‘Güven Bana Kavurma’, ‘Benzemez Kimse Sana Çörekleri’
Ne dersiniz? Bir ‘Survivor Sandviç’ buyurmaz mıydınız?

Ronaldo’yu kendimize benzettik

Umutsuz ev kadını göbeği

Galatasaray maçı için ülkemize gelen Real Madrid’in Portekizli yıldız futbolcusu maçta durum 1-0 iken 6 pastan yüzde yüzlük bir gol poziyonunu harcadı. O top döndü kendi kalesine gol oldu. Ronaldo, karşılaşmadan sonra takım otobüsünün içinde iki saniyede bir dürümü götürürken görüntülenmiş. Üç kelimeyle özetleyecek olursak... Bir maçta adamı kendimize benzettik!

İngiliz damat neden sapıttı?

Umutsuz ev kadını göbeği

Canım Türkiyem’e hiç uğramamış olmasına rağmen babası bizden olduğu için sahiplendiğimiz Ayda Field Williams diye bir kızcağız var.
Dünyaca ünlü pop süperstarı Robbie Williams’ın eşi.
Ayda sayesinde Robbie de İngiliz damadımız oldu.
İşte o Robbie yeni başlayacağı konser turunda bilet satışları iyi olursa sahnede canlı seks şov yapmayı planladığını söylemiş.
‘’Size çıplak olacağımın sözünü verebilirim. Kendimle sevişeceğim’’ demiş.
Ya bizim İngiliz damat normal değil ya da Ayda adamı evde çok aç bırakıyor!

Hamamda kız aramak

Alişan, görücü usulü evliliğe sıcak bakıyormuş. Herhalde bulunduğu sektörün içinden kendine bir eş bulamayacağını anladı. Ünlü şarkıcı ‘’En güzeli görücü usulu bence. Annem şu sıralar her gün hamama gelin bakmaya gidiyor’’ demiş. ‘Hamama giren terler’ derlerdi.
Demek hamama giren ‘gelin’ de çıkabilirmiş. Alişan’ın annesini takdir etmemek mümkün değil.
Gelinini eş dost toplantılarında onun bunun tavsiyesiyle değil hamamda arıyor. Oğlu için bizzat kendi gözleriyle gördüğü yıkanmış, etmiş temiz bir kız istiyor!

Jessica Alba gibi olmak

Umutsuz ev kadını göbeği

Hollywood’un en seksi kadınlarından Jessica Alba kadınların beslenme tarzınızda yapacakları 6 değişiklikle kendi fiziği gibi bir fiziğe sahip olabileceklerini iddia etmiş. Buna göre yeşil yapraklı ve organik gıdalar, renkli biber ve domates tüketmek, sebze sularına önem vermek, tatlandırıcılara dikkat etmek ve bol bol su içmek gerekiyormuş.
Ben de hanımlara diyorum ki...
Yeşil yapraklı organik ürünler yetiştiren bir tarlanın içinde yaşasanız, domatesin her cinsinden ve biberin her renginden yeseniz, suyun kübüne batsanız bile Jessica Alba’ya benzemeniz zor!
Onun için hiç uğraşmaya değmez.
Biliyorsunuz çirkin kadın yoktur.
Kadından anlamayan erkek vardır.
Keyfinize bakın!

DİĞER YENİ YAZILAR