“Ulan Arda...”

"Ulan Arda sen de mi buradasın?"

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘ın, bir açılışta karşılaştığı Galatasaraylı futbolcu Arda’ya ‘’Ulan Arda sen de mi buradasın?’’ diye sorması olay oldu. Kimileri bu sözü babacan ve samimi olarak nitelendirdi. Kimi de ‘kabalık’ dedi.
Bu olay üzerine Galatasaray yönetiminin Arda’nın takım kaptanlığını elinden alacağı ve taraftar gurubu Ultraslan’ın maçlarda Arda’yı protesto edeceği iddia edildi. Olayları büyütmekte üstümüze yok! Bahsi bile geçmemesi gereken bir konuşma günlerce basına malzeme oluyor. Usta futbol yorumcuları ekranda bu konuyu tartışıyor. Ne olmuş? Başkan Aziz Bey, Arda’ya ‘ulan’ ile başlayan bir cümle ile hitap etmiş. Ne var bunda? Günlük yaşantımızda hepimizin kullandığı bir sözcük değil mi ‘ulan’ kelimesi? Lafa ulan diye başladığımız veya kendimize yakın hissettiğimiz birine ulan diye hitap ettiğimiz çok olur. Kimsenin de bundan dolayı alındığını filan duymadım. Başkan Aziz Bey, futbolunu beğendiği ve daha önce de transfer etmek istediği Arda’ya samimi bir dille hitap etmiş. Durum bu kadar basit. Kimsenin bunda bir art niyet aramasına gerek yok. Esas ilginç olan durum Arda’nın Başkan Aziz Bey’e verdiği yanıt. Ünlü futbolcu futbolla artık bir ilgisi kalmadığına ve açılışlarda dolaştığına dair bir espri yapmış. İşin acı tarafı Arda Turan’ın söylediklerinin espri değil, gerçek olması. Onun artık futbolla uzaktan yakından bir ilgisi kalmadı. Oyuncu sevgilisiyle öyle bir medyatik oldu ki egosu yeşil sahalara sığmayacak kadar şişti. Aziz Başkan’ın bir restoran açılışında onu görmesi artık sürpriz değil. Takımının başında futbol oynarken görmesi sürpriz.

Mutlu ve çocuklu

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, meslekdaşı eşi Cem Özer ile 6 yıllık evliliğini bitirme kararı almış. Nurgül almış diyorum çünkü Cem’in böyle bir karar alacağını sanmıyorum. Basında çıkan tüm haberler de bu tezimi kanıtlıyor. Daha bir ay önce verdiği bir röportajda “Biz Cem ile dedikodu yapabiliyoruz, kavga edebiliyoruz, eee yani sevişiyoruz” diyen Nurgül Hanım sevişme konusunda fikrini değiştirmiş olmalı. Karı, koca anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvuruyorlarmış. İddialara göre Nurgül Yeşilçay, işleri kötü giden eşinin borçlarını ödemekten bıkmış. Eşinin işlerine çok karıştığı suçlamasıyla karşı karşıya kalan Cem Özer bir yıl kadar önce zaten bir süreliğine evinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Şimdi de boşanıyorlar. Yazık! Sanki birbirlerini seven ve anlayan bir çiftti Nurgül ile Cem. İlişkilerinin başından beri Cem’i nedense Nurgül’e yakıştıramadılar. Cem ‘out’ olmuş bir isimdi Nurgül ise ‘in.’ Durum böyle olunca aralarında zaman zaman tatsızlıkların çıkması normaldi. Oysa onlar her karı koca gibi zorlukları birlikte göğüsleyebilirlerdi. Bırakmadılar. Nurgül’ü Cem’e sanki fazla gördüler. İnşallah sorunlarını çözerler ve evlilikleri devam eder. Evli, mutlu ve çocukluydular. Bir ihtimal Demet Akalın ve Önder Bekensir gibi boşandıktan sonra birlikte olmaya yani ‘mutlu ve çocuklu’ kalmayı bile deneyebilirler.

DİĞER YENİ YAZILAR