Twitcem’ler

Top Twitcem´ler

Haberin Devamı

* Ben de Ayşe Arman gibi yapacağım. Gördüğüm, bildiğim şeyleri arkadaşlarıma söylemeyeceğim. Radyoda dinleyicilerimle, köşemde okurlarımla paylaşacağım.
* Günaydın’da Seren Serengil’in köpeğine özel monu yapmışlar diye yazıyordu. Demek ki neymiş? İnsanlarınkine ‘menü’ havhavlarınkine ‘monu’ deniliyormuş!
*Sokakta sakın ıslık çalarak yürümeyin. Yanınızdan bir devlet büyüğü geçerse hakaretten başınız derde girebilir. Ayrıca neşeli olmanız için de bir neden yok...
3Söylediğinizde İngilizce"ye uyarlanan en görkemli isim: Asım (Awesome)
* Yolda giderken önünüze aniden biri düşerse hemen panik yapmayın. Büyük bir ihtimalle televizyondaki "Uçan Adam" Sabri’dir.
*Ekrana öyle ilginç tipler çıkmaya başladı ki Hiperstar Ajdar bile sıradan kaldı.
*Ünlülerle haşir neşirliğini, Kıvanç Tatlıtuğ’la Hollywood seyahatini bizlerle paylaşan Cengiz Semercioğlu’na meraklı milletimiz adına teşekkür ediyorum.
* Cem Özer, boşandıktan sonra teselliyi arabeskte bulmuş, Kibariye ve Müslüm dinlemiş. Evliyken karısını dinleseydi bunlara hiç gerek kalmazdı
gibime geliyor.
* "72. Koğuş" filminin tanıtım fotoğraflarında çıplak erkekleri görünce, epilasyon denilen şeyin kıymetini anlıyorsunuz. Hepimiz kara ve kıllıyız gibi bir görüntü var.
* Süreyya Yalçın dağda mayo değiştirir gibi bir günde 4 kıyafet değiştirmiş. Bence az! Soyunup giyinmesi mayo kadar kolay olsa saatte 4 tane değiştirebilirdi.
* Oray Eğin disiplinli bir şekilde çalışmak için eve kapanıp yazılarına ara verecekmiş. Ben olsam gayet laubali bir şekilde Maldiv’lere giderdim.
* Gülse Birsel’in reklam filmi ‘Avrupa Yakası’ dizisindeki esprilerin yerinde yeller estiğini gösteriyor.

No TV Tarkan

Geçenlerde bir restoranda megastar Tarkan ile tokalaştık. Kendisi çok mütevazı ve tatlı biri. Ayakları yere basıyor. Hava atmıyor. Normal ve son derece sempatik davranıyor. Bugüne kadar televizyonda hiçbir programa çıkmamakta haklı. Zira ekrana çıkanlarda samimiyet kalmıyor. Kendilerini olmadıkları gibi göstermek zorunda hissediyorlar. Yüzeysel davranıyorlar. Konuşmaları abartılı, hareketleri doğallıktan uzak oluyor. Tarkan bütün bunları aşmış. Kendinden başka biri gibi olmaya veya kasılmaya ihtiyacı yok. Yeri geldiğinde görüşlerini hayranlarıyla paylaşıyor. Ondan fazlasını yapmak hem imajını hem de bizi bozar. Bırakın da Tarkan bildiği yolda devam etsin. Aynı ünlüleri sırayla ekrana çıkartsınlar biz onlarla idare ederiz. Tarkan duruşu ve şarkılarıyla gönüllerimizi fethetsin yeter.

Hepimiz işgüzarız

Haftanın en ‘işgüzar’ haberi Denizli’den geldi. Karahayıt beldesindeki bir otelin kral dairesi ünlü Hollywood yıldızı Nicholas Cage için 250 bin dolara baştan aşağı dekore edilmiş. Mr. Cage gelecek diye otelin girişine kırmızı halı sermişler. Ama yorgun olan ve fotoğraf çektirmek istemeyen Mr. Cage otele arka kapıdan girince kırmızı halıda yapılacak karşılama töreni boşa gitmiş. İşgüzarlıkta üstümüze yok. Nicholas Cage için otel odasına o kadar masraf yapmaya hiç gerek yoktu. Memnun kalıp bir daha gelmesi çok uzak bir ihtimal. "Aman mutlaka gidin" deyip eşini dostunu yollayacağını da sanmam. Kırmızı halı töreni ise gereksizin de gereksizi. Sanki adam resmi ziyarette bulunan çok önemli bir devlet büyüğü. Demek Brad Pitt ile Angelina Jolie gelse yer yerinden oynacak.

DİĞER YENİ YAZILAR