Twitcem’ler

Twitcem´den seçmeler...

Haberin Devamı

* ‘Unutulmaz’ isimli dizide 8 saat uğraşarak çektikleri tecavüz sahnesi yayınlandığı kanalın sansürüne takılınca boşa gitmiş. İzleyiciye değil çöpe çalışmışlar desenize.
* “Babama, ‘Yetenek Sizsiniz’e katılsana dedim. Yeteneğini sorarlarsa ‘Cem’i yaptım’ dersin” esprisini Cem Yılmaz’dan başka kim yapsa komik değil antipatik olur. Ama ona yakışıyor.
* Deniz Akkaya, hayatına giren erkekleri seçmeden önce düşünecek vakit bulamıyor herhalde. Hiçbir ilişkisi istediği gibi bitmiyor!
* Kar merkezlerinde kayak yapanların resimlerine bakarken üşüyorsunuz ya hava gerçekten çok soğuk ya da siz şifayı kaptınız demektir.
* ‘Muhteşem Yüzyıl’ için Halit Ergenç “Saray entrikasını bu dizi öğretecek” demiş. Orasını bilmem ama RTÜK’e şikayet rekorunu kıracağı kesin.
* Dar pantolon giyen bir erkeğin ellerini cebinden çıkarması bayağı meşakatli oluyor. İnanmıyorsanız Sinan Çetin’e sorun!
* Canlı Para’da bir dakikada 1 milyon lira veriyorlar. Ne güzel! Eskiden bu kadar kısa sürede kazanılan para ‘canlı’ değil ‘kirli’ olurdu.
*‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde Meltem ile Haluk barışmazsa darılırım ama...
* Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri Çakır’ın oğlu ‘Pusat’ diziye dönüyormuş. Biraz daha uzatırlarsa yakında Polat’ın torununu da görürüz.
* Mersin’de bir okulda kız ve erkek çocukların arasında en az 45 santimlik bir mesafe olması gerekiyormuş. Çocuklar ellerinde cetvelle mi dolaşacak yani?
* ‘Eyvah Eyvah 2’ rekora koşuyormuş. Ata Demirer’in kilolarıyla koşması zor. Tam gaz gidiyor deseler daha isabetli olacak.
* Seren Serengil, Hande Ataizi ve Mehmet Ali Erbil kendi evlilik programlarını sunacakmış. Onlardan öğreneceğimiz aslında çok şey var. Ne yaptılarsa tam tersini yapmak gerek.
* Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi ‘Bir Zamanlar Anadolu’ 3.5 saat sürüyormuş. Adam yönetmenliği öğrenmiş ama montaj yapmasını bilmiyor!
* Google görüntü uygulama tekniğiyle sudoku çözüyormuş. Bulmaca çözmenin bile zevki kalmadı. Rubik’s Cube neredesin? Elle çözmekten başka çare yok.
* Eşi 4’üncü çocuklarına hamile olan David Beckham kız çocuk olsun diye maydanoz yemiş. İşe yarar mı bilmem ama bu saatten sonra boşanmaya kalkarsa ayvayı yiyeceği kesin.
* Amerika’da bir beslenme uzmanı köpek maması yiyerek zayıflamayı deniyormuş. Tek bacağını kaldırarak işemesi ve kapı zili çaldığında havlamasının dışında henüz bir yan etkisini görmemiş.
* Eczanelerin kolonya ve pansuman için alkol satması yasaklanmış. Alkoliklere zorluk çıkartacaklarına kolaylık yaptılar. Artık bunları almak için alkollü içki satan Tekel dükkanlarına gidecekler.

Mazereti suçundan beter

İngiltere’de Neil Smith adında 57 yaşında bir adam havuza gitmiş. Havuzda genç bir kadının poposunu ve göğüslerini kamerasıyla çekmeye başlamış. Görüntülendiğini fark eden kadın şikayetçi olmuş. Kamera kayıtlarını inceleyen polis Smith’in röntgencilik yaptığını tespit etmiş. Ancak Smith, duruşmada “Havuza girmeden önce penis sertleştirici ilaç almıştım. Eşim menopozda” diyerek hapis cezası almaktan kurtulmuş. Böyle bir rezalet duymadım. Karısı menopoza giren her erkek böyle yapacaksa yandık. Hakimin yerinde olsam röntgencilikten değil havuza girmeden aldığı ilaç yüzünden bu sapığı kodese tıkardım. Havuzların kenarında genelde ‘Girmeden önce lütfen duş alın’ diye yazar. Bu herhalde o yazıyı girmeden br sertleştirici alın sandı. Deli mi ne? Mazereti suçundan beter! İngiltere gibi cinselliğe toleranslı bir ülkede yaşadığı için yine şanslı adammış. Bizde olsa mahkeme salonunu görmeden havuzun kenarında cezasını bulmuştu.

Biz bize yeteriz ama...

Başbakan Erdoğan, Katarlı kardeşlerimizden sonra Kuveytli biraderlerimize de kucak açtı. Cumhurbaşkanı Gül’ün Yemen kapılarını sonuna kadar açmasından sonra ‘Biz birbirimize yeteriz’ diyen Başbakan Erdoğan iki ülke arasındaki vize uygulamasını kaldırdı. Başbakan güzel söylemiş de Araplar’a güven olmaz. Onlar kendi aralarında anlaşamıyorlar. Arap’ın Arap’a faydası yok derler. İnşallah Türk’e faydası olur. Herkesin gezip, görmek için gitmek istediği ülkelere vize var, sadece bir iş yapmak için gitmek zorunda olduğu ülkelere yok. Buna da şükür. İnşallah işe yarar. Hiç gitmeyi düşünmediğim başka hangi ülkelerle aramızdaki vize uygulaması kalkacak mı çok merak ediyorum.

Yeteneksiz balon haberler

Bir gazetenin magazin ilavesi şarkıcı/oyuncu Hülya Avşar ile reklamcı Ali Taran’ın aşk yaşadığını iddia etti. Sözüm ona Avşar Kızı’na aşk mesajları atan ünlü reklamcı eşine yakalanınca evi terk etmek zorunda kalmış. Bir başka gazetenin üst köşe haberine göre Acun Ilıcalı’nın boşanmak üzere olduğu eşi Zeynep Hanım, Acun’un sevgilisi olduğu iddia edilen Şeyma’yı büyük bir zevkle mağazadan kovdurtmuş. ‘Yetenek Sizsiniz’ jürisinde yer alan Acun, Hülya Avşar ve Ali Taran’la ilgili son derece yeteneksiz iki ayrı balon haber. Ali Taran 40 yıldır tanıdığı Hülya Avşar’a yanındaki koltukta oturuyor diye mi birdenbire aşık olup en zor zamanında bile yanından ayrılmadığı eşini terk edecek? Acun’un yüklü servetinin yarısına ortak eşi işi gücü yok da evliliğinin bitmesine neden olan rakibesini bir mağazadan kovdurtarak mı keyif alacak? Zaten istese bile yapamaz. Mağazanın bunu yapmaya hakkı yok. Başı derde girer. Mantıksız bir palavra. Masa başında sansasyonel haber üretmek için biraz yaratıcı olmak gerekiyor. Yani atacaksanız doğru atın. Sallamanın da bir sanatı vardır. Öyle bir balon patlatacaksın ki millet bir süre uyanmayacak. Örneğin “Acun ile Şeyma, Acun eşinden boşanır boşanmaz evleniyorlar. Nikah şahitleri de Ali Taran ve Hülya Avşar” diye bir balon uçursalar daha inandırıcı olmaz mıydı? İlla da Zeynep Ilıcalı’yı işin içine karıştırmak istiyorlarsa o zaman da “Acun’un boşandıktan sonra Şeyma ile evleneceğini duyan Zeynep, Acun’un kredi kartıyla mağaza kapatıp gönlünce alışveriş yaptı” desinler. Şimdi oldu işte!

DİĞER YENİ YAZILAR