Twitcem’ler

Yeni yılda neler değişmeli?

Haberin Devamı

* Umre turlarının kraliçesi Nadire İçkale, eşinden miras kalan yalısını 25 milyon dolara satmış. Onca defa gitti, sonunda duaları tuttu desenize!

* Sosyete Nişantaşı’ndaki fayton turundan çok hoşlanıyormuş. Atların pisliğini temizlemek zorunda kalan belediye işçileri de durumdan memnun mu acaba?

* Tarkan, gizli, gizli klip çekmiş diye bir haber çıktı. Bugüne dek Tarkan neyi açık açık yaptı ki?

* Ekranların deli dolu polisi Behzat Ç., bir dergi röportajı için işkence görmüş. Fazla makyaja gerek duymamışlardır. Normal surat ifadesi işkence görmüş gibi zaten.

* Demet Akalın’dan ayrılan Önder Bekensir arabasını parçalamış. Demek ayrılık yaramadı. Adam evsiz, mutsuz, çocuksuz ve otosuz!

* Ferhat Göçer’in piyasada henüz düet yapmadığı bir şarkıcı kaldıysa kabahat Ferhat’ın değil. O şarkıcının varlığından haberi yoktur. Olsa mutlaka yapardı!

* Merhum Sakıp Ağa’nın kızı Sevil Sabancı’nın kızı evden kaçmış. Dünya tersine döndü. Herkes Sabancı’ların evine girmek ister, torunları evden kaçıyor.

Yeni yıla merhaba

Yeni yılın ilk gününde hepinize sevgi, saygı, birlik, beraberlik, mutluluk ve sağlık dolu bir 2011 diliyorum. Yılbaşı gecesi bir dilek tuttum ve ülkemiz için bu yılın barış içinde geçmesini istedim. Kavgadan, gürültüden, patırtıdan ve gerginlikten uzak bir sene olsun 2011. Siyasilerden başlayalım. Önümüzde seçimler var. Politikacılarımızdan birbirlerini yerden yere vurmadan, kötülemeden, hakaret etmeden, suçlamadan, seviyeli, medeni bir yaklaşımla tartışmalarını beklemek “imkansızı“ istemek mi olur? Sporda terör estiren kendini bilmezleri gerçek sporseverlerden ayıkladığımız bir yıl olsun. Futbolcuların yeşil sahalardan çok eğlencede, açılışlarda boy göstererek, son model lüks otomobilleriyle İstinye Park’ta hava attıkları bir yıl istemiyorum. Televizyona biraz kalite gelsin bu sene. Sabah ve öğlen kuşaklarında sunucular, stüdyodaki konuklar, kenar, köşe ‘mahalle’ olmak için birbirleriyle yarışmaktan vazgeçsin. Ekranda rol kesen, yapmacık, sulu, laubali tipler değil, samimi,doğal insanlar görmek istiyorum artık. Ünlülere gelince. Gündeme gelmek için saçmalamasınlar, başka şey istemem. Bir de sevgili veya eşten ayrıldıktan sonra arkadan konuşma huyundan vazgeçseler süper olur. Trafikte canavarlık yapanların aramızda direksiyon sallamadığı, dolaşmadığı bir yıl istiyorum. İşçisine insan muamelesi yapan ve hakkını yemeyen patronların yılı olsun istiyorum. Tıpkı işinde özveriyle çalışan, kaytarmayan, dedikodu yapmayan, üretmek için var güçleriyle çalışanların yılı olmasını istediğim gibi. Mutlu bir toplum istiyorum. En önemlisi birbirine karşı saygılı. İşte böyle bir yeni yılı merhaba diye selamlıyorum ve geride kalan 364 günün bu ilk günün sakinliği ve masumiyetinde geçmesini diliyorum.

Iverson’a şapur şupur

Beşiktaş, ünlü NBA yıldızı Allen Iverson’u transfer ettikten sonra basketbol takımındaki diğer oyuncuların paralarını ödememiş. Onlar da haklı olarak “Iverson’a şapur şupur, bize gelince yarabbi şükür“ deyip idmana çıkmamışlar.
Bunu fırsat bilen ve zaten top oynamaktan kaytarmak için fırsat kollayan Allen Iverson da takım arkadaşlarına destek vermek için idmana katılmamış. Öyle şövalyelik olmaz Iverson efendi. Senin nazın geçer. Yöneticiler bir dediğini iki etmiyorlar. Paranı aldın diye yatmak yok. Bir zahmet onlarla konuş takımdaki diğer garibanların alacaklarını ödesinler. Yoksa sana pas atacak oyuncu kalmaz. Amerika’dan geldiğinden beri bir maçta 20 sayıyı ancak yaş ortalaması 15-16 olan Karşıyaka’nın junior takımına karşı atabilen Allen Iverson, arkadaşlarına destek vermeli. Beşiktaş da flaş transferlerini yapmadan önce bütçesini iyice gözden geçirmeli.

DİĞER YENİ YAZILAR