Tüysüz Özcan

Haberin Devamı

Özcan Deniz son oynadığı “Samanyolu” dizisinde Vildan Atasever’le olan yatak sahnesi için kıllardan arındırılmış göğsüyle kamera karşısına geçmiş.

“Bir erkek bu kadar kılsız olur mu?” dedirten görüntülerin yer aldığı video internette tıklanma rekoru kırıyormuş. Ne kadar garip insanlar var. Özcan Deniz’in tavuk gibi yolunmuş halini merak ediyorlar. İbrahim Tatlıses’in tüysüz hali olsa hadi neyse. Özcan Deniz tüylü olsa ne olur, olmasa ne olur?



O zaten İzzet Yıldızhan gibi sırtı, mırtı epilasyon görmüş ünlülerimizdendi. Neredeyse Kral TV’den apar topar kovulan VJ Bülent kadar kılsız artık onlar. Tüysüz değil kıllarıyla nam salan birinin tüyleri alınmış olacak ki ilginç olsun. Ben şahsen “Yeteneksizler” yarışmasının Armağan Çağlayan havasındaki Simon Cowell modeli jüri üyesi Ali Taran’ın tüysüz halini merak ediyorum. Cine 5’te İpek Tuzcuoğlu ile magazin programı sunan Mehmet Altan da olabilir. “Hayat Sineması” diye ekranda yeni bir program sunmaya başlayan yönetmen Sinan Çetin de...

En azından Ahmet Hakan ya da Haşmet Babaoğlu olsun. Gerisi tıklamaya değmez.


Gel bir şeyler uydur!..




Televizyonda “Orada Neler Oluyor?” isimli magazin programına çıkan ünlüler mutlaka kendi çaplarında bir bomba patlatmak zorundalar. Bir anormal durumu itiraf etmezlerse o programda onlara yer yok. Korhan Abay gibi aniden 35 yaşında bir oğlun peydahlanacak, Salih Güney gibi gençliğinde jigololuk teklifi almış olacaksın, Nurseli İdiz gibi hemcinsin olan bir meslektaşını dudaklarından öpmek isteyeceksin, Atilla Olgaç gibi düşmanlarına savaşta işkence yapmış olduğuna kendini inandıracaksın, Abdullah Şahin gibi ilk evliliğinde gerdeğe karın ve bir arkadaşınla birlikte girdiğini söyleyeceksin, Tolga Savacı gibi dünyaca ünlü eşcinsel bir yönetmenin sana gay olman için bir teklifte bulunduğunu yumurtlayacaksın, vs, vs, vs... Bu itirafların sonu gelmiyor. Gelse zaten program biter. İtiraf edecek kayda değer bir şeyi yoksa veya en azından dikkat çekecek bir şeyler uyduramıyorsa o programa Obama gelse konuk olarak almazlar. Adını, sanını unuttuğumuz ünlülere hep “Orada Neler Oluyor?”un sansasyonel formatı sayesinde kavuştuk. Magazin dünyasında ses getiren ve misyonunu başarıyla sürdüren programın bir de ismini değiştirseler tam olacak. Daha gerçekçi bir isim olsun. “Gel Bir şeyler Uydur!” cuk oturur mesela. Ne dersiniz?



HAFTANIN SÖZÜ


“Dünya nüfusuna göre her erkeĞe 2 kadIn düŞüyormuŞ. Benİm hakkImI kİm yİyorsa haram, zIkkIm olsun...”


Böyle kovulma dost başına


VJ Bülent tam 14 yıldır çalıştığı Kral TV’den cinsel tercihi yüzünden kovulduğunu iddia etmiş. Kral TV’cilerin VJ Bülent’in cinsel tercihini anlamaları nasıl olur da 14 yıl sürmüş? Hadi iş yerinde rastlamadılar diyelim. Bunlar hiç mi kendi kanallarını izlemediler? Başka bir kanalda pek izlenmeyen bir programa gecenin ilerlemiş saatinde VJ Bülent çıktığında farkına varıp “Vay be meğer bu herif eşcinselmiş” mi dediler? Çık çıkabilirsen işin içinden. Bu arada kovulacaksanız VJ Bülent gibi kovulun. Kovulmadan önce herkes onu unutmuştu. Bir kovuldu memleketin gündemine oturdu. Şimdi her yerde demeçleri, röportajları çıkıyor. Yakında parasını katlayarak yeni bir iş bulur. Kovulana kadar da tekrar unutulur!

Boşverin Kenan ile Gülben’i!

Aylık bir derginin gençler arasında yaptığı araştırmaya göre canım Türkiyem’de erkekler Kenan İmirzalıoğlu’nu, kadınlar Gülben Ergen’i kendilerine rol modeli olarak seçmişler. Ne Kenan’ı ne Gülben’i yahu, boş versenize. Erkekler, “veliaht”, kadınlar “ikoncan” olmak istiyor. Baba parası yemek ve o paracıkları yiyen biriyle birlikte İstinye Park’ta limitsiz alışverişe çıkmak varken ne işiniz var ünlülerle!


iPhone pahalı mı?


iPhone fiyatlarını pahalı bulanlar var. Teknik özellikleri normal 3GS ile aynı olan üstü 271 gramlık 24 ayar altınla kaplı ve 136 elmasla süslü bir iPhone yapmışlar. Maliyeti 4.6 milyon TL imiş. Altın fiyatlarının devamlı arttığını göz önüne alırsak değerli taşlarıyla birlikte o kadar da anormal bir rakam gibi gözükmüyor. Esas pahalı olan iPhone’un kendisi değil kullanımı. Tepeden kilit düğmesine basmayı unutursanız benim gibi ayvayı yersiniz. Teknoloji harikası iPhone başlıyor elinizin son değdiği numarayı kendiliğinden aramaya. Bir kere filan da değil ısrarla, devamlı. Ay sonu gelen faturanızda bu durumu keşfettiğinizde iş işten geçmiş oluyor. Tevekkeli değil GSM şirketleri ilk çıktığında iPhone’ları abonelik şartıyla ücretsiz verdi. Adamlar bu işi biliyor. Telefon siz farkında değilken onların hesabına çalışıyor. Tabii ki bedava verirler!

DİĞER YENİ YAZILAR