Turkish selfie'ler

Haberin Devamı

Oscar töreninin sunucusu Ellen De Generes, tutuk performansından çok ünlü yıldızlarla çektiği ‘selfie’ fotoğrafla gündeme geldi. Ellen’in gece boyu yaptığı esprileri kimse hatırlamıyacak ama 3 milyon kez

re-tweetlenen ve bu dalda dünya rekoru kıran ‘selfie’si asla unutulmayacak.

Böyle şeyleri taklit etmeyi çok sevdiğimiz için anında Türkiş selfie’lerimiz türedi.

Resmi çeken Bradley Cooper’ın kafasının yerine ünlü siyasetçilerin ya da kendi kafalarını koyanlar... Grup halinde orijinal selfie’lerini çekmeye çalışanlar... Ciddi bilinen Fatih Terim bile ‘selfie’ topuna girmiş.

Neyse ki bunları görünce hep birlikte eğlenip, gülebiliyoruz. 17 Aralık 2013’den bu yana memleketin durumunu yansıtan bir ‘selfie’ çeksek. Dünya alem oturur halimize ağlardı!

Ünlü lezzetler

ABD’li bir et üreticisi ünlülerden alınmış DNA örnekleriyle laboratuvarda yapay ‘ünlü eti’ üretecekmiş. "Hayran olduğunuz ünlüleri hiç böyle denemediniz’’ sloganıyla Hollywood’un güzel kadınları ve yakışıklı erkeklerinden yapılmış etleri çekici bir tatla piyasaya sunacaklarmış. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Charlize Theron, Brad Pitt, Jennifer Aniston, artık aklınıza kim gelirse.

Farkındaysanız Angelina Jolie demedim. Çünkü ondan sadece etsiz kaburga çıkar! Örneğin, Sibel Can’dan harika bir dana bonfile olur.

Antrikotun alası cazibeli göğüs omurları ve boynuyla Megastar Tarkan. Yaprak dönerde tek isim ‘Bali Bey’ diye kendi dönercisini açan Burak Özçivit. Kıvanç Tatlıtuğ’dan lezzetli bir cızbız köfte düşünemiyorum. Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla, nam-ı diğer ‘Babla’nın hamburgeri çok iyi olur. İsmi de hazır: Bablaburger.

Canım Türkiyem’deki ünlülerin lezzetine doyum olmaz!

Tanınmaz haldeki starlar

Akademi Ödülleri sahiplerini bulurken bazı efsanelerin tanınmaz halde olmaları dikkat çekti. İşte estetik operasyonu kurbanı olarak tanınmaz hale gelen üç efsane Hollywood yıldızı: Kim Novak, Goldie Hawn, Liza Minelli.

DİĞER YENİ YAZILAR