Türkiş reality şovlar

Dünya televizyonlarında bir reality şov furyası başlamış vaziyette.

Haberin Devamı

Herkesin kendine göre iyi, kötü bir reality şovu var. Kameralar sayesinde ünlü, ünsüz mutlaka bir şekilde yaşam tarzları ilginç olan tiplerin özel hayatlarının en ince ayrıntılarına reality şovlar sayesinde tanık oluyoruz. Kardashian ailesi ve özellikle geniş, yuvarlak kalçalı büyük kızları Kim, reality şovlarıyla dünya çapında bir üne kavuştu. Çılgın müzisyen Ozzy Ozbourne ve ailesi ilginç reality şovlarıyla Amerika’nın gündemine oturmayı başardı. “It’s Complicated” isimli reality şovunda ünlü aktör Charlie Sheen’in eski eşi güzel ve seksi oyuncu Denise Richards’ın inişli çıkışlı hayatı ekrana yansıtılıyor.

Dr. 90210 adlı reality şovda Beverly Hills’in en ünlü estetik cerrahlarının işde ve evdeki yaşamları var.

Hugh Hefner’in şımarık ve aptal sarışın Playboy kızları da “Girls Of The Playboy Mansion” reality şovunda güzel vücutlarıyla cirit atıyor. Aksiyon filmlerinin eski yıldızlarından adı sanı unutulmuş Lorenzo Lamas’ın ne idüğü belirsiz lüzumsuz bir reality şovu var.

Peki bizde neden hiç reality şov yok?

Bayatlamış programlardan, saçma sapan yarışmalardan gına geldi.

Seda Sayan ile nereye kadar idare edeceğiz yani? Çıtır Ece Erken gözlerimizin önünde kıtır oldu. Bizim de canımız var, biz de reality şov isteriz. İşte size ses getirecek Türkiş reality şov önerileri...

The Berdan’s

Sosyetik ikoncanlardan Deniz Berdan ve ailesinin renkli hayatı reality şov olsun.

Ana, kızın sanki aynı yaştalarmış gibi miki fare resimli güllük gülistanlık desenli giyimleri... Deniz Hanım’ın oğlunun piknik yaparken mangaldaki ateşi yangın sanması... Ve illa ki Deniz Hanım’ın simgesi haline gelen uzun ve mevzun bacakları... Gittikleri yerler, pişirdikleri yemekler, yaptıkları alışverişler gözler önünde!

Babla Live

Bülent Ersoy veya nam-ı diğer Babla’nın hayatı canlı olarak ekrana getirilsin. Babla’nın sabah yataktan makyajsız halde kalkışı, banyoya gidişi, sofraya oturuşu ve iştahlı bir şekilde kahvaltı edişi... Hepsini görmek istiyoruz. Ayrıca Babla’nın kostümlerini giymesi, makyajını yapması, kankası Oya Aydoğan ile içki masası muhabbeti an be an omuz kameralarıyla çekilsin. Babla reality şov kraliçesi olur.

The Life of Ayşe Arman

Güzel röportajcı ve nev-i şahsına münhasır gazeteci Ayşe Arman, Dubai ile İstanbul arasında neden boşuna mekik dokumaya devam etsin? Yazık, günah. Kadın her an pasaportu cebinde bütün dünyayı geziyor veya gezmeye hazır. Ne duruyorsunuz yapımcılar? Çekin, bize de gösterin. Sevgilisiyle olan ateşli aşk hayatını, dünya tatlısı kızı Alya’yla olan çağdaş ana kız bağlantısını, her fırsatta verdiği cüretkar pozları, dobra dobra konuşmalarını, ekranda görelim.

Süreyya the Heiress

Mirasçı güzellerimizden Süreyya Yalçın’ın hareketli yaşantısını konu alsınlar. Aşkları, kavgaları, kaprisleri, takıları, kıyafetleri, seyahatleri, Bodrum’daki beach locaları, çeşit çeşit bikinileri, minicik köpekleri daha ne istiyorsunuz?

Önder on the Road Again

Full-time damat adayı, part time evli Önder Bekensir’in heyecan dolu hayatı ekrana gelsin. Ünlü hanımlarla olan flörtleri, birkaç ay süren evlilikleri, birkaç gün süren boşanmaları, erkek arkadaşlarıyla samimi bir şekilde oturmaları ve yaşadığı dramların hepsini görmek istiyoruz.

Amerikalı efsanevi country şarkıcısı Willie Nelson’un “On the Road Again” isimli klasik şarkısı eşliğinde çapkın Önder’in yaşamı artık televizyonda olmalı.

The Mermerci Family

Ender Mermerci ve birbirlerinden güzel kızlarının lüks ve ihtişam içindeki yaşantıları artık bir reality şov olsun. Boğaz’daki yalılarından New York Manhattan’daki gökdelenlerine uzanan ve dünya jet sosyetesiyle haşir neşir oldukları partileri ekrandan takip edelim. Bu sayede Ender Hanım’ın uzatmalı sevgilisi Hollandalı Herman Von Alkameda ile de tanışmış oluruz. Küçük kızı Derin, evlenmeden hemen çekimler başlasın ki düğününü kaçırmayalım.

Bennu Gerede and Friends

Bennu Hanım eksantrik bir kadın. Bohem bir hali var. Dünya sanki umurunda değil gibi. Görsel anlamda şahane olur. Kadın Parson’s Paris mezunu fotoğrafçı kimliğiyle reklam, moda, tanıtım, portre çekimleri yapıyor. Sergiler açıyor ve de filmlerde oynuyor. Uzun güzel saçları, Avrupai fiziğiyle çok havalı. Aşkları ve çocukları ve henüz elini bırakmadığı yeni kocasıyla ideal bir reality şov yıldızı.

Alişan in the Army

Şarkıcı, oyuncu ve sunucu Alişan’ın askerlik günlerini merak etmeyen mi var? Nasıl da büyük bir hevesle koşa koşa askere gitmişti? Bakalım orada içtimalara katılıyor mu? Ranzada altta mı yatıyor üstte mi? Üstlerinden fırça yiyor mu? Çarşı izninde neler yapıyor? Arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söylüyorlar mı? Uygun adım yürümesini ve marş söylemesini öğrendi mi?

DİĞER YENİ YAZILAR