Tilki kurnazlığını kullan koltuğa oturmadan yaylan

Şarkıcı Aleyna Tilki kısa süre içinde inanılmaz bir popülarite yakaladı. 18 yaşına daha geçenlerde giren genç popçu kendine özgü tarzı, konuşmaları ve yaptıklarıyla sürekli haber olmaya başardı. Amerika’ya gidip gelmesi, polemiklere girmesi, son olarak Tepebaşı’ndaki zenginler kulübüne üye olmasıyla gündeme geldi.

Tilki kurnazlığını kullan koltuğa oturmadan yaylan

Sosyal medyada takipçi sayısı çoğaldı 1,5 milyonu buldu. Tilki zamanla magazin basının gözdelerinden biri oldu. Bu da kurt televizyoncu Acun Ilıcalı’nın gözünden kaçmadı. Reyting için popüler isimlerin önemini çok iyi bilen Acun’un önümüzdeki sezon ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jürisine Tilki’yi transfer etmek istediği iddia ediliyor. Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan’ın yanında ekranın en çok izlenen yarışma programlarından birinin jüri koltuğunda oturmak Aleyna’ya cazip gelebilir.

İstediğini elde etmekte zorluk çekmeyen Acun onu rahatlıkla ikna edebilir. Ancak bu kendisi için büyük bir hata olabilir. Jürideki abileri ve ablası kadar deneyimli olmadığı için onların yanında sırıtabilir. Hayranlarının gözündeki çocuksu havasını, gizemini ve büyüsünü kaybedebilir. Tıpkı “Ablan star bebeğim” diyerek internet fenomeni olduktan kısa bir süre sonra ‘İşte Benim Stilim’ yarışması jürisine katılan Kerimcan Durmaz gibi ekrandan yok olup gidebilir. Şu andaki popülaritesini bir daha yakalayamayabilir. Benden söylemesi. Tilki kurnazlığını kullan koltuğa oturmadan yaylan!

Haberin Devamı

PINAR DADI İSTEMEZ BEBEK MEGASTAR DİNLEMEZ

Tarkan baba olmayı dört gözle bekliyor. 45 yaşındaki Megastar’ın 2 yıllık eşi, 32 yaşındaki Pınar Dilek 6,5 aylık hamile. Yakında bir kız çocuğu dünyaya getirmesi bekleniyor. Pınar’ın doğumu, doğup büyüdüğü Almanya’da gerçekleştireceği söyleniyor. Sezaryen değil normal doğum yapmak istediği iddia ediliyor. Tarkan da eşinin yanında olmayı ve elinden tutmayı planlıyor. Ünlü çift ortak karar almış bebeklerine dadı tutmayacakmış. Birinci yaşına gelene kadar yavrularına kendileri bakacakmış.
Her şeyiyle bizzat ilgileneceklermiş. Haydi bakalım hayırlısı. Allah ikisine de kolaylık versin. Düşüncesi uygulamasından kolaydır. Bebekle uğraşmak her baba yiğidin harcı değildir. 7/24 özen gösterilmesi gereken bir iştir. Sadece öpüp, koklayıp, sevmek yetmez. Gezdirmekle, altını değiştirmekle de bitmez. Son derece büyük bir sabır ve fedakarlık ister. Eşlerin birbirlerine hep yardımcı olması gerekir. Yoksa zamanla sinirler gerilir ve büyük sorunlar çıkabilir. Gecenin bir saatinde ağlamaya başladığında kucağına alıp gezdirirsin. Ama ne zaman susacağını ve hayatın normale döneceğini kestiremezsin. Uykunun en tatlı anında bölünmesine gün boyu hayalet gibi dolaşmaya isyan edemezsin. Tarkan’ı zor günler bekliyor. Pınar dadı istemez. Bebek Megastar dinlemez!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR