Tilbele beni

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Şarkıcı Yıldız Tilbe’yi çok seviyorum. Kendine özgü son derece orijinal bir tarzı var. Özellikle dansına bayılıyorum. Sahnede şarkı söylerken kendinden geçiyor ve tüm vücudu elektrik akımına kapılmış gibi ileri geri sallanarak müthiş figürler yapıyor. Kendisinin içi dışı bir, hem de herkesle inanılmaz samimi. Yıldız Tilbe, geçenlerde bir magazin muhabiri hanımın kendisine ısrar ve inatla, İbrahim Tatlıses hakkında soru sormasından bıkıp aniden ve hiç beklenmedik bir şekilde kadına “O...” demiş. Sonra muhatabı olan kadın ne dediğini iyice anlasın diye söylediği lafı vurgulayarak tekrarlamış. Daha sonra, gelen tepkiler üzerine magazinci hanımdan özür dilemiş. Ancak bu sefer de “Bütün kadınlarda aynı şey vardır bende de var” diyerek yine herkesi şaşırtmış. Yani kadından özür mü diliyor yoksa daha beterini mi söylüyor belli değil. Nedense magazincilerde bu görev aşkı bazen sınırı aşabiliyor. Taksicilerin yolun ortasında müşteri almak için aniden durmaları ve “Ne yapalım ekmek parası” dedikleri gibi magazinciler de ünlülere her soruyu üst üste defalarca sormayı hakları sanıyor. İşte o zaman da Yıldız Tilbe gibi bir çılgın çıkıyor ve onları “Tilbeliyor”. “Tilbelemek” diye bir yöntemle kaşınanları şaşırtmak ve onları kendi silahlarıyla vurmak mümkün. Kaşınıyor muyum? Tilbele beni!

Acun’a helal olsun

Televizyon programlarının ustası Acun Ilıcalı, çalıştığı kanaldan milyonlarca lira alacakmış. “Yok Böyle Para” diye başlık atmışlar. Niye yok? Var ki veriyorlar. Acun’a verilen paralar anasının ak sütü gibi helal olsun. Televole’de başladı. Her verilen göreve gitti. Yorgunluktan toplantı salonlarında masaların altında uyudu. ‘Acun Firar’da isimli programla dünyayı gezdi. Elinde mikrofonla Miami plajındaki bikinili kızlara “What is your name?” diye sempatik bir şekilde isimlerini sordu. Yaptığı yarışma programlarıyla canım Türkiyem’in nabzını tuttu. Ekran başında olan herkesi eğlendirdi. Reytinglerde hep zirvedeydi. Sponsorların göz bebeği oldu. Sadakatla çalıştığı kanala çok iyi paralar kazandırdı. Kendi yapım şirketini kurdu ve yanında çalışanları ihya etti. Acun’un başarıları tüm gençlerimize örnek oldu. Çocuklar, “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” sorusuna “Acun gibi” diye cevap vermeye başladılar. Acun terini son damlasına kadar akıttı. Şimdi kaymağını afiyetle yiyecek. Kaliteli yeni projeler üretmekten yoksun ve birbirlerini taklit etmekten başka hiçbir atılımda bulunmasını beceremeyen televizyoncular bu paraları zaten Acun’a vermeyeceklerdi de kime vereceklerdi?

Aman dikkat!

11 ayın sultanı mübarek Ramazan çok sıcak bir zamana denk geldi. Oruç tutanların, inançları yüzünden sağlıklarından olmalarını Allah Baba istemez. Özellikle kentlerde gününü direksiyon başında trafikte geçirenlerin işi zor. Stresin yanı sıra bu sıcaklarda açlık ve susuzluk dengelerini bozabilir. Güneşin altında fiziksel güç gerektiren işlerde veya havasız yerlerde çalışmak zorunda kalanların aşırı sıcaklarda bütün gün aç ve susuz kalmaları hiç doğru değil. Sağlık sorunları nedeniyle ilaç kullanmak zorunda olanlardan bahsetmiyorum bile. Allah Baba ile aranıza girmek kimsenin haddi değil. Ancak unutmayın ki Allah Baba kendi iyiliğini düşünen kullarını daha çok sever. Bu zor şartlarda oruç tutacak olanlara ‘ kolay gelsin’ diyor hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.

O kadar sıcak ki

3Hilal Cebeci’nin panpişleri Twitter’da yapış yapış dolaşmaktan fena halde pişik olmuş
3Günde 4 kez kavga edip ayrılıp barışan Davut Güloğlu ile Ece Erken, yorucu oluyor diye aralarında anlaşıp kavgalarında yüzde elli indirim yapmışlar.
3Cinsel uyarıcılar aldığı için kalbi teklediği iddia edilen yılın damadı Ali Taran, serinlemek için çiçeği burnundaki eşi Ayşe Özyılmazel’den sıcaklar geçene kadar ‘Frijid’ olmasını istemiş.
3Altın bile aşırı neme dayanamayıp erimiş ve rekor seviyeye çıkan fiyatlar düşmeye başlamış.
3Şike operasyonundan tutuklananlar tahliye talebinden vazgeçip avukatları aracılığıyla ‘klima’ talebinde bulunmaya başlamış.
3Hayvansever aktivist Ömür Gedik, sokak hayvanları için evinin dışına bıraktığı su kabına, saat başı bir kalıp buz ilave etmeye başlamış.
3Beren Saat, hal hatır soranlara ‘Bihter’in Suçu Ne?’ isimli bir dizide oynadığını söylüyormuş.
3Kıvanç Tatlıtuğ, reklam karşılığı değil bedavadan ‘Vay, vay, vay’ diye yakınıyormuş.
3Asmalımescit‘teki restorancılar el konan masaları karşılığında buz kalıpları istiyormuş.
3Erman Toroğlu’nun kafası o kadar karışmış ki savcılığa gidip kendisini kovan Lig TV yerine kendisini kovdurduğu iddia edilen Aziz Yıldırım’ı şikayet etmiş.
324 saat içinde evlenip boşanan, sonra bir süre tekrar aynı adamla birlikte olduktan sonra kendisine yeni bir sevgili bulan ve Survivor yarışmasına katıldığında gittiği adadan ondan da ayrılmaya karar veren manken Özge Ulusoy, yarışmacı arkadaşı Nihat Doğan gibi konuşmaya başlamış. ‘’Evrene aşk sinyalleri yollayarak ruh eşimi bulacağıma inanıyorum’’ diyormuş!

Amy Winehouse hayat kurtarsın

27 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcılar kervanına İngilizlerin asi sanatçısı Amy Winehouse da maalesef katıldı. Çok büyük yetenekti. Ancak onun ölümü belki onun yolundan gitmeyi marifet sanan gençlerin hayatını kurtarabilir. Anne ve babaları görev başına çağırıyorum. Çocuğunuzun uyuşturucu kullandığından şüphe ediyorsanız hiç vakit kaybetmeden bir saç teli analizi yaptırın. Tedaviye muhtaç durumda oldukları halde bunu kabul etmeyen gençlere sesleniyorum. Uyuşturucuyu ve ‘Ecstasy’ denilen o berbat hapları bırakın arkadaşlar. Artık bunların zararlarını herkes biliyor. Amy Winehouse göz göre göre gencecik yaşında kül oldu gitti. Onun bir şarkısı vardır ‘You know I’m Not Good’ (Biliyorsun Ben İyi Değilim) Benim de aklıma bir şarkının sözleri geliyor: “Değer mi, Değer mi, Değer mi Hiç?’’ Amy Winehouse zavallı kendini kurtaramadı bari uyuşturucu bağımlısı gençlere örnek olsun onlar bu bataktan bir an önce iş işten geçmeden kendilerini kurtarsınlar.

DİĞER YENİ YAZILAR