Teyzeme gidiyorum!

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın eski kocası ve uzatmalı sevgilisi Önder Bekensir, teyzesine gideceğini söyleyip bir başka kadınla Çeşme, Bodrum ve Ankara’ya gitmiş. Bunu öğrenen Demet Hanım da haklı olarak çıldırmış. ‘’Hayatta hiç yanılmadım şu hislerimde. Teyzem diye giderler karı koynundan çıkarlar. Pesss!’’ diyerek bir tweet atarak şikayetini dile getirmiş. Daha sonra da ‘’Karının koynundan zahmet edip çıkma sakın. Eşyaların çöpte’’ diye adama malının mülkünün yerini göstermiş. Demet Akalın’ın her zamanki tarzı olan sokak jargonuyla aldatıldığını sanal ortamdan duyurması basında geniş yer buldu. Haklarında iyi, kötü akla gelen her türlü haber çıktı. Artık bir haber değeri kalmadı. Adamın teyzeme gidiyorum diye evden çıkıp üç ayrı şehirde bir başka kadınla gezip tozması fıkra gibi. Demet Hanım gibi bir kadın bunu yutar mı? Onlar külyutmazgillerden siz ne diyorsunuz. Bu olaydaki en son gelişme Önder Bekensir’in Demet Akalın’ı aldattığı iddia edilen kadının çıkıp ‘’Bu insanlar kendi reklamlarını yapmak için beni kullanıyorlar. Bayanı biliyorsunuz, her hafta biriyle polemik yaratıp ayakta kalıyor’’ demesi oldu. Üstelik Önder’in patronuymuş. Ö.B ve D.A yeniden bir araya gelirse hiç şaşmayın. Zaten Ö.B ‘’Nasıl olsa barışacağız’’ gibilerinden bir laf etmiş. Millete gına getirinceye kadar bu oyuna devam edecekler. Ki çoktan geldi bile!

Uzanez Çiftliği

Şarkıcı Nez’in sözüm ona Cem Uzan tarafından 1.5 ay bir çiftliğe kapatılma haberi gündeme bomba gibi düştü. Sözüm ona diyorum çünkü Nez aslında hiç böyle bir iddiada bulunmadığını açıkladı. Çiftliğe kapatma hikayesini uyduranları kutluyorum. Aslında ne kadar palavra olursa olsun bu haberin medyada yer bulması Nez’e yaradı. Ta ki kaçak iş adamı Cem Uzan kendisine 100 bin TL’lik bir tazminat davası açmaya karar verene kadar. Böyle küçük işlerle nasıl oluyor da uğraşıyor acaba? Can sıkıntısından olabilir. Paris’te yapacak başka işi kalmadı burada kendi hakkında çıkan mürür-ü zamana uğramış asparagas haberlerle uğraşıyor. Yoksa Nez’den gelecek tazminat parası Cem Uzan’ın haftalık bahşiş masrafını karşılamaz. Benim anlamadığım şey yurt dışına kaçmış ve dönse tutuklanacak olan bir iş adamı nasıl oluyor da topraklarına giremediği memleketinde ‘Rencide oldum’ davası açabiliyor, o da ayrı mesele. Cem Uzan, sevgilisi Derin Mermerci kıskanıp, bozulmasın diye böyle bir tavır almak zorunda kalmış olabilir. Yoksa etrafın ‘’Vay be! Ne adammış. Nez gibi kadını çiftliğine kapatmış’’ diye düşünmesinden hangi erkek rahatsız olur? Çiftlik lafı nereden ortaya çıktı bilemiyorum ama belki Nez, Ceyar’ın Dallas’daki ünlü Southfork çiftliğine tamamen turistik bir ziyarete gitti ve gezi sırasında yaşı kemale ermiş Ceyar Ewing tarafından kilit altında tutulan çalışma odasında unutulup orada tutsak bırakıldı. Aradan 45 gün geçtikten sonra kasadan evraklarını almak için odayı açan Ceyar’ın iyi kalpli kardeşi Bobby Ewing tarafından kurtarıldı. Ne olursa olsun ben Nez’in bu çiftlik hikayesini sevdim. Nereden bakarsanız bakın son derece ilginç; Uzan ile Nez. Uzanez Çiftliği desenize. İşin komiği tavuklar, horozlar, kuzular, koyunlar hepsi TMSF’nin!

Cumartesi notları

3Voleybolcu Nurcan’a şort giymiş diye yumruk atıp dudağını patlatan ve etraftakiler sessiz kalınca ‘’Bakın işte o kendi kendine vurdu’’ diye dalga geçerek otobüsten inen bir de utanmadan el sallayan şehir magandası otobüsün namusunu mu kurtardığını sandı? Eli kırılsın diyeceğim ama yetmez. Kafasını değiştirmedikten sonra işe yaramaz! Otobüste sesini çıkartmayıp Nurcan’a "Uzatma artık" diyen yolculara ve müdahale etmeyen otobüsün şöförüne yuh olsun!
3Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Kuzey Güney’in fragmanlarında boks yaparken görüntülenmiş. Dilerim kum torbasıyla çalışıyordur. Yoksa o güzel yüzüne yazık olur. Tanrı boş zamanına rastlamış Kıvanç’ı yaratırken özel bir özen göstermiş. Saçma sapan işler yaparak suratını dağıtırsa hem yazık olur hem de Tanrı gücenir. Rol icabı olsa bile insanın içi fena oluyor.
3Amerikalı dev basketbolcu Shaquilla O’Neal ile yeni sevgilisinin birlikte çekilmiş fotoğraflarını gördünüz mü ? 2.16 boyundaki Shaq ile 1.55’lik aşkı Nicole Alexander yan yana park etmiş bir Tır ile Mini Cooper arabaya benziyor. Shaq, beline gelen sevgilisine sarılıp öptüğünde de T.I.R sanki arabayı yutuyor gibi duruyor. Kız akşam Shaq ile aynı yatağı paylaşıyor ve sabah üstünden buldozer geçmiş gibi kendini hissetmiyor ve hâlâ nefes alıyorsa ne âlâ!
3Oyuncu Gamze Topuz yolda karşılaştığı bir arkadaşını öperken burnunu kırıp hastanelik olmuş. Kendisine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum. Gamze Hanım meğer ne ateşli kadınmış? Arkadaşını bile öperken kendini sakatlıyor. Sevgilisini öptüğünde artık neler olur bilemem ama her ihtimale karşı bir doktor kontrolünde bu işi yapsalar daha iyi olur.
3Arda Madrid’e gidiyor. Kariyeri açısından Avrupa piyasasında kendini göstermesi şarttı. Şimdi kafası rahat. Paparaziler peşinde koşmayacak. Özel hayatını gözler önünde yaşamayacak. Yolun açık olsun Arda... Aman sakın Sinem’i de yanında götürmeyi unutma!
3Bülent Tulun’u Galatasaray’da başka şike yapıp yapmadıklarını araştırıp ihbar etsin diye mi tutuyorlar? ‘’İçimizdeki İrlandalı’’ lafını Mustafa Denizli yıllar önce Hıncal Uluç için bir milli maç sonrası söylemişti. Haksızdı. Hıncal Hoca gerçekleri yazmıştı. Bu lafın gerçek sahibi Bülent Tulun olmalı. ‘’İçimizdeki Tulun’’ daha isabetli bir laf olur. Aziz Yıldırım bile en az Bülent Tulun kadar Galatasaraylıdır diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum ?
3İbrahim Tatlıses Hasta yatağında harıl harıl beste yapıyor, albüm hazırlıklarını tamamlıyor. Maşallah sağlık durumu her gün daha iyiye gidiyor. İnşallah her şey basına yansıtıldığı gibidir ve sevgili ‘İbo’ bir an önce eski sağlığına kavuşur aramıza döner. Mucizenin adı İbrahim Tatlıses. Bu gaddar ve acımasız dünyada insana umut ve moral veriyor. Helal olsun ona !

DİĞER YENİ YAZILAR