Teşekkürler THY!

THY, ülkemizin tanıtımı için payına düşeni yapmaya devam ediyor

Haberin Devamı

Son zamanlarda yıldızı parlayan ve uluslararası alanda iddialı hale gelen şirket iki hafta içinde golf ve teniste dünya çapında iki organizasyona imza attı. Dünyaca ünlü golfçülerden sonra yılın en başarılı bayan tenisçileri de THY sayesinde canım Türkiyem’e geldi. Kobe Bryant’dan Manchester United’a ve Messi’li Barcelona’ya kadar vizyonunu geniş ve zengin tutabilen THY yönetimini kutlamak gerek.

Kurban olam

Dünyadaki tüm iyi kalpli, anlayışlı, düşünceli, hoşgörülü, her daim pozitif insanlara... Din, dil, renk ve ırk ayırımı yapmadan birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamaktan yana olanlara... Kazanmak için her türlü numaraya başvurmayan ahlaklı sporcuya... Popülarite uğruna yolundan sapmayan prensip sahibi idealist yayıncılara... Yaptığını, verdiğini, bağışladığını kendine saklayan yardımsevere... Kedisini köpeğini sevdiği ve önemsediği kadar kadar insanlara değer veren hayvansevere... İnsanın yüzüne gülüp arkasından konuşmayan dost ve akrabalara... Buluttan nem kapıp her fırsatta alınganlık,darılganlık yapmayanlara.. Emeğinin hakkını veren, verirken de içi gitmeyen adil işverenlere... Sadece iyi günlerde değil zor günlerde de arayıp, soran, destek veren gerçek arkadaşlara... Twitter’ı saldırganlık yapıp kin ve nefret kusmak için kullanmayan, iyi niyetli takipçilere..

KURBAN OLAM!

Bayramlık futbol

Bayramlarda futbol kurallarının değişmesine ne dersiniz? Ofsayt kalksın.Taçlar ayakla atılsın.

Çiftvuruşlar tekvuruşa dönsün. Beraberlikler olmasın. Normal süresi beraberlikle biten karşılaşmalarda uzatmaya gitmeden penaltı atışları kazananı belirlesin.

Kaleciye geri pas yapmak sadece ceza sahası içinden değil hepten yasaklansın. Tartışmalı poziyonları hakemler televizyondan izleyip karar verebilsinler. Maç yayınları sırasında alttan üstten reklamlar yayınlanmasın. Maçı anlatan spikerler gördüklerimizi bilinçli yorumlarla bizi aydınlatsın.

Bayram deyip geçmeyin

Gücünüze göre yürekten bağışlar yapmayı. Büyüklerinizin elini öpmeyi. Küçükleri harçlık vererek memnun etmeyi. Kabristan ziyaretini. Dargınlıkları ortadan kaldırmayı. Aracınızla köprülerden bedava geçip paralı zamanların acısını çıkartmayı. Huzurevi ve hastanelerde olan yakınlarınızı ihmal etmemeyi. Bayram tebriklerinizi yollamayı.

Sesinizi duyduğunda mutlu olanları arayıp hatır sormayı. Sevgi,saygı,birlik, beraberlik ve barış mesajları vermeyi... Sakın unutmayın!

DİĞER YENİ YAZILAR