Tenisin güzelliği

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas WTA Championship ülkemiz için mükemmel bir tanıtım ve art arda gelen acı haberlerle yüreği parçalanan bizler için de çok büyük bir moral oldu. Bu organizasyonu yapanları gönülden kutlamak gerek. Dünyaca ünlü raketler ilk kez İstanbul’da mücadele ediyor. Eurosport tüm dünyaya ne kadar modern ve çağdaş bir ülke olduğumuzu gösteriyor. Yahoo sitesinde tenis bölümünde İstanbul’daki turnuva en önemli haber olarak geçiyor.
Yapılan tesis mükemmel, televizyon yayınımız kusursuz ve turnuvaya katılan isimlerin marka değeri yüksek ve kişilikleri son derece renkli. Kazanmak için canla başla mücadele ediyorlar.
Sezon sonu yorgunluğundan eser yok. Bundan iyisini isteyemezdik.
Ama ben isteyeceğim arkadaşlar.
Önümüzdeki yıl tıpkı Dubai’de olduğu gibi kadınlardan sonra erkek tenisçiler korta çıksın.
Bizim onlardan fazlamız var eksiğimiz yok. Biz de onlar gibi iki haftalık bir şölen yapalım.
Tıpkı dünyanın bir numaralı bayan raketi Caroline Wozniacki ve en popüler tenisçilerinden Maria Sharapova gibi, Novak Djokovic, Raphael Nadal, Andy Murray ve Roger Federer’i de dünyanın en güzel kenti İstanbul’da görmek çok güzel olur.
İstanbul bu yıldan başlayarak 2013
yılına kadar dünyanın en iyi 8 kadın
tenisçisini ağırlayacak.
Turnuvada bu yıl toplam 5 milyon dolara yakın para ödülü dağıtılacak.
Hükümetteki yetkililerin ve sponsorların desteğiyle erkekleri de İstanbul’a getirebilirsek yapılan yatırımım karşılığını fazlasıyla alacağımıza inanıyorum.
Hem ülkemizin olumlu tanıtımı olur hem de tenisin güzelliğini gençlerimize aşılamış oluruz.
Bakarsınız bu sayede belki bizden de günün birinde bir Grand Slam şampiyonu çıkar.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve mutlu olsun. 1923 yılından beri büyük bir coşkuyla kutladığımız bu anlamlı ve değerli Bayram milletimizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize armağan ettiği ve 10. Yıl Nutku’nda en büyük bayram olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Bayramı canım Türkiyem’in geleceği için büyük önem taşıyor.
Egemenlik kayıtsız şartsız ulusumuzun olması yurttaşlarımızın seçme ve seçilme haklarının olması geleceğimize umut, inanç ve güvenle bakmamızı sağlıyor.
Sevgi, Saygı, Birlik, Beraberlik ve Barış dileklerimle Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve mutlu olsun... Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Ne yapsan kabahat

Yardım ediyorsun söylemiyorsun ‘’Neden yardım etmedi’’ diyorlar... Yardım ettiğini söylüyorsun kendi reklamını yapıyor diyorlar... Yardım ediyorsun miktarını söylemiyorsun az yapmıştır utanıyor diyorlar... Yardım ediyorsun miktarını söylüyorsun, ‘’Vere vere bu kadarcık mı verebilmiş?’’ diyorlar... Bu memlekette kimseye yaranmaya ve yaptığını beğendirmeye imkan yok!
Özellikle sosyal medya son derece çirkin ve yersiz bir öfke, kin ve nefret kusuyor. Her fırsatta ünlü birileri aleyhine linç kampanyaları başlatılıyor. Provakatörlerin bini bir para. Yalancılar, iftiracılar ve kötü niyetli insan müsveddeleri etrafta cirit atıyor. Başkalarını yerin dibine batırmak ve kötülemekten başka hiçbir şey düşünemeyen hasta ve zararlı beyinler var. İşin kötüsü araştırmaya zahmet edemeyip bunlara inanan saf ve tembel beyinsizler de var. Televizyonun reyting gurusu Acun’a matem günü yarışma programı yayınladı diye kızıyorlar.
Komedyen Cem Yılmaz, zamansız diye stand-up gösterilerini erteleyince ‘’Keşke yapsaydı da gelirini bağışlasaydı’’ diyorlar. Yahu size ne ? Adam ne isterse yapar. Belki içinden komiklik yapmak gelmiyor.
Belki o standup şovlarından kazanacağından daha fazlasını bağışladı ama sesini çıkartmıyor.
Ne yapsan kabahat. Yeter be!

‘Tutti frutti’ Guti

Beşiktaş’ın bir türlü sahada bekleneni vermeyen yıldızı Guti, ülkemize ilk geldiğinde bir gece eğlencesi çıkışında alkollü araç sürerken ters yola girerek kendini medyaya tanıtmıştı.
O günden sonra da başını dertten kurtaramadı. Maçlardaki performansından çok eğlence hayatıyla gündeme geldi.
Sabırlı Beşiktaş taraftarına bile antipatik davranışlarıyla saç baş yoldurttu.
Kendine hiç bakmadığından kondisyon eksikliği yaşadı ve kadro dışı kaldı.
Yani saçmaladı da saçmaladı.
Guti’nin son saçmalığı yarışırken talihsiz bir kaza geçirip hayatını kaybeden İtalyan MotoGP pilotu Marco Simoncelli’ye twitter hesabından ‘Limoncelli’ diye seslenmesi oldu.
İspanyol futbolcu kendisine Katalanca mesaj yollayan birine ‘’Üzgünüm, bu lehçeyi veya dili anlamıyorum, Polonyalı mısın?’’ diye alaycı bir yanıt verince ortalık iyice karıştı.
Polonyalılar sözünün İspanyolların Katalanları küçümsemek amacıyla söylediğini hesaba katmayan Sinyor Guti gelen tepkiler üzerine barış ve aşk diyerek konuyu kapattı.
Guti için söylenecek fazla bir şey yok.
Kendi kariyerini ciddiye almayan, aldığı paranın karşılığını vermek için çaba göstermeyen bir adamı ciddiye almak saçmalık olur.
Onun için söylediklerinden kimse alınmamalı.
O sorumsuzca eğlencesine, gece hayatına, dalgasını geçmeye devam ettiği sürece herkesin nazarında ‘Tutti Frutti’ Guti olarak kalacak!

DİĞER YENİ YAZILAR