Tenis komedisi

Avşar’ın kendini gazetecilere göstermek için yaptığı komik şovlar var!

Haberin Devamı

Oyuncu Hülya Avşar’ın tenis kortunda yüzünde ağır makyaj, elinde raket, ayağında şort, pembe kalın apartman topuklu ayakkabı ve siyah ince topuklu botlarla çektirdiği overdoz fotoşoplu fotoğrafları bir tenissever olarak komik buldum. Hülya Avşar olduğu için değil. Maria Sharapova da olsa komik bulurdum. Çünkü o pozların yeri tenis kortu değil. Hülya Hanım’a öyle abartılı bir fotoşop yapmışlar ki zaten bacakları Sharapova’nınki kadar uzun ve mevzun olmuş. Hülya Hanım gibi yıllardır tenisi ciddi olarak destekleyen ve artık reklama ihtiyacı olmayan bir ünlüden, tanıtım fotoğrafı çektirirken bile gönül verdiği sporun görgü kurallarına daha duyarlı olmasını beklemek çok şey istemek mi oluyor? Dünyanın en kaliteli ve en zevkli sporlarından biri olan tenis, böylesine hafife alınmayı hak etmiyor. Bir zamanlar TED Spor Kulübü’nün kortlarında efsane tenisçiler Nazmi Bari ve Suzan Gürel gibi top toplamaktan yetişmiş, imkanları dar olan mütevazı sporcular raket sallardı. Şimdi aynı kortlarda Hülya Avşar’ın kendini gazetecilere göstermek için yaptığı komik şovlar var!

Ayşe’yi aldatmak...

Popçu-gazeteci Ayşe Özyılmazel sevgilisinin kendisini bir erkekle aldattığını açıklamış. Nereden biliyor? Gözüyle görmüş mü? Görmediyse sayılmaz. Adam bundan kurtulmak için uyduruyor olabilir. Belki başka kadın buldu. Belki Ayşe’den sıkıldı. Ama arkasından koşmasın laf etmesin diye ipleri tamamen koparmak istedi. Bir erkeğin bir kadınla olan ilişkisini bir anda kökünden kesip atması için bundan iyi bir mazeret olur mu? ‘Kusura bakma canım. Sorun sende değil, bende. Başka bir erkeği seviyorum’ dediği anda kadın kopar gider. O adama artık telef olmuş gözüyle bakar. Bir de olayın tam tersini düşünün. Adam gelmiş, ‘Başka bir kadını seviyorum’ diyor. Bu daha mı iyi? Kadının gururu kırılıyor ve erkeğe elinden gelen her türlü kötülüğü yapmaya başlıyor.
Ayşe Özyılmazel uyanık bir kadın. Erkekler konusunda henüz aradığını bulamamış olabilir ama deneyimli. Sevgilisinin onu bir erkekle aldattığını ya ilgi çekip kapak haberi olmak için kendi hayalinde kurguladı ya da bir keresinde fena halde yanıldı.

İnsanlık dramı

Ünlü ressam Bedri Baykam’ın kendini bilmez bir saldırgan tarafından bıçakla yaralandıktan sonra sokağın ortasındaki canhıraş feryatları kulaklarımda çınlamaya devam ediyor. Bedri’nin acı ve çaresizlik içinde etrafa koşuşturması ve insanların ona yardım elini uzatmayıp olay yerinden uzaklaşmak için arabalarıyla gazlayıp gitmeleri çok trajik. Demek insanlık öldü. Kimse kimseye yardım etmek istemiyor. Korkuyor, çekiniyor ya da bulaşmaktan kaçınıyor. Nedeni ne olursa olsun insanlık bitmiş vaziyette. Bunun nedeni biz olamayız. Çünkü biz Türk’üz. Yeryüzünde bizden yüreklisi, yardımseveri yoktur. Bizi bu hale getirenler utansın. Bedri’nin dramı aslında hepimizin dramı. İnsanlığın sona erişinin dramı.

Royal Wedding’e bizden kim davetli?

Bütün dünyanın gözü İngiltere Prensi William ile müstakbel eşi Kate Middleton’un düğününde. 29 Nisan’da Westminster Abbey, Londra’da gerçekleşecek düğün Prens William’ın babası Prens Charles ile annesi Lady Diana’nın yıllar önceki görkemli düğün
törenini gölgede bırakacak gibi. Seçkin bir davetli listesinin olduğu düğüne davetli olmak büyük hava. Yani şu aralar İstinye Park’da son model bir Bugatti ile tur atmaktan bile daha havalı. Acaba bizden kimler bu göz kamaştırıcı düğüne davetli?
İşte TOP TEN davetli tahmini...
* Ender Mermerci: Çevresi geniş. Zaten Herman Von Alkamade diye kendi öyle mi değil mi bilmem ama en azından ismen bir asilzadeyle takılıyor. Kızları ve damatlarıyla düğüne gider.
*Cem Uzan: Fransız makamlarından izin alıp, Derin Mermerci’nin kavalyesi olarak takılır.
* Feryal Gülman: Kıtalararası zengin kocası Kemal Bey onun için değil davetiye bulmak, Saray’ı bile satın alır.
* Erman Toroğlu: Sir Elton John ve kocasını tanıyor. Onlarla fotoğrafları var. Mutlaka Royal Wedding’e de davet ederler.
* Tansu Çiller: Saray’da ona ve eşi Özer Uçuran’a davetiye gönderecek eski bir ‘connection’ı mutlaka vardır.
* Asil Nadir: Demirbaş Kıbrıs-Londra temsilcisi olarak onu artık protokolden davet ederler.
* Tugay Kerimoğlu: Yıllarca İngiltere’de top koşturdu. Çok seviliyor. Bırakın da davetli olsun.
* Yeşim Salkım: Erman Toroğlu giderse o da inadından düğüne bir davetiye bulur. Bulamazsa da allem eder kalem eder, bir iki twit atar içeri sızar.

DİĞER YENİ YAZILAR