Tek ayak havada

Tek ayak havada olunca aynı zamanda en havalı kız da olmuş

Haberin Devamı

Dünya güzelimiz Azra Akın’ın bir GSM firması için çektirdiği reklam fotoğrafında tek ayağı havada. Bu pozu daha önce de gördük. Azra Hanım gibi uzun, ince ve mevzun bacaklı kadınlar tek ayaklarını havaya kaldırarak poz vermeyi seviyor. Hele bel ince vücut da güzel olunca bu kadınlara bakmaya doyum olmuyor. Bu kadınlarda tek ayağı (genelde sağ) havaya kaldırmayı tetikleyen acaba nedir? Hiç düşündünüz mü? Benim işim gücüm olmadığı için düşündüm. Bence ayağını havaya kaldıran kadın kendini daha flörtöz ve seksi hissediyor. Göze hoş gelen bir poz verdiğine inanıyor ve bu inanç onun kendine olan güvenini pekiştiriyor. Azra Hanım kırmızı giysileri ve ayakkabılarıyla çok sade ancak çarpıcı bir güzellik sergiliyor. Kalçasını dışarı doğru çıkartması uzun saçlarını arkaya doğru salması ve elini ince beline koyması verdiği pozun cazibesini tamamlıyor. Kısa boylu ve kalın bacaklı bir kadının böyle bir poz vermesi imkansız. Komik olur. Erkekler için de tek ayak havada poz vermek söz konusu değil. Onlar daha da komik olur. Tek ayak havada çok feminen bir duruş. Azra Hanım gibi güzel poz veren ve güleryüzlü bir hanım olunca tek ayak havada mutlu ve kendisiyle barışık bir kadının imajını veriyor. Suratı asık bir kadının tek ayağını havaya kaldırması kadar gereksiz birşey olamaz herhalde. Reklam kampanyasında Azra Akın için en çekici kız diyorlar. Tek ayak havada olunca aynı zamanda en havalı kız da olmuş.

Popo estetiği

Sosyetik kadınlar için son zamanlarda en gözde estetik operasyon Kim Kardashian poposu yaptırmakmış. Kim Kardashian İran asıllı Ermeni Amerikalı bir güzel. Yüzü çok seksi. Göğüsler silikonlu. Kalçalar muazzam. Hatta Kim için safi yüz, meme ve kalça denebilir. Bacak boyu çok kısa. İnce de bir beli var. Durum böyle olunca Kim’in kalçaları ve poposu kendisinden daha meşhur oldu. Kim de her fırsatta bunları sergilemekten çekinmiyor. En son doğum günü partisinde amuda kalkmış vaziyette pipette fıçıdan bira içiyordu. Bizim sosyetikleri anlamakta zorluk çekiyorum. Moda diye kendilerini paralıyor. Kim’in kalçası güzel olmasına güzel ama kendisi de güzel. Her kadına o kadar geniş bir basen yakışmaz. Hatta daha düne kadar baseni geniş kadınlar popolarını küçültmek için bıçak altına yatıyorlardı. Kim diye hiçbir yeteneği olmayan bir reality şov yıldızı. Şimdi bütün kadınlar onlar gibi kalça ve popo istiyor.

Baby or no baby

Ünlü şarkıcı ve sunucu Gülben Ergen ile kocası Mustafa Erdoğan’ın aralarının limoni olduğu söyleniyordu. Ayrılıyorlar, boşanıyorlar derken bunlar bir şekilde devam ettiler. Ancak ünlü çiftin evliliği bu kez bir kriz ile karı karşıya kaldı. İddiaya göre Mustafa Erdoğan dans gurubundaki bir dansçısıyla yasak aşk yaşamış ve onan bir de bebek sahibi olmuş. Mustafa Bey bu iddiaları yalanlamış. Gülben Hanım da Twitter’da bu konuda "Bir fikrim yok. NOKTA!" diye yazmış. Bundan da anlaşılıyor ki Gülben Hanım’ın haklı olarak sinirleri biraz gergin. Kocasının bir başka kadından olma çocuğunu nerden bilecek? Bilse de söyler mi? İddia doğru olmasa bile Gülben Hanım’dan bildiğimiz 3 çocuğu var. Olayın aslı yakında ortaya çıkar. Ok yaydan fırladı artık. Bebek var mı yok mu Gülben Hanım ile birlikte öğreneceğiz. Ünlü İngiliz şair ve yazar Wiliam Shakespear’in efsane olmuş lafı "To Be Or Not To Be" gibi Mustafa Erdoğan’ın şu andaki durumu da ‘Baby Or No Baby’.

Erbakan"ın cenazesi

Rahmetli Necmettin Erbakan’ın cenaze töreni devlet büyüklerini korumakla görevli olanların açısından dehşet vericiydi. Bir milyon kişinin arasında Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı ve Başbakan’ı korumak ya da korumaya çalışmak eminim onlar için kabus gibi olmuştur. Başbakan’a kazayla veya kasıtlı olarak çarpan el tartışıldı. Türk insanı vefat eden kişiye karşı duygusaldır ve saygılıdır. Cenaze törenine gitmek de son görevi yerine getirmek olarak kabul edilir. Bütün bunlara diyeceğim bir şey yok. Keşke tüm dünya insanları bizim kadar ince düşünceli ve hatırşınas olsa. O zaman dünyamız çok daha güzel bir yer olurdu. Sayın Erbakan’ın cenaze töreninde devlet büyüklerimizi korumaları değil Allah korudu. Yoksa kaosa varan o kalabalığın içinde çok üzücü ve telafisi mümkün olmayan bir olay çıkabilirdi. Cumhurbaşkanı Gül ve özellikle halk içinde dolaşmasını ve halkıyla birebir temas etmesini seven Başbakan Erdoğan’ı gözümüz gibi korumamız gerekiyor. Kötü niyetlilere fırsat vermeden halkla bütünleşsinler. Sayın Erbakan’a Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Hepimize de büyük geçmiş olsun.

DİĞER YENİ YAZILAR