Tarzlar çarpışıyor

Televizyoncu dostlarımız sağolsun. Nurtopu gibi iki tane ‘Bu Tarz Benim’ yarışmamız oldu. Biri başka kanala transfer olunca tarzsız kalan kanal aynısını yapıp kaldığı yerden devam etmeye karar verdi. Sunucu olarak evlilik programlarının deneyimli ismi Ebru Akel’i seçtiler. Jüride ise Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan başrolde.

Diğerleri duayen modacı Cemil İpekçi, Sibel Arna ve Umut Eker. Yeni ekibiyle ‘Bu Tarz Benim’ eski kanalında haftaya yayına başlıyor. Orijinal ‘Bu Tarz Benim’ ise tam kadro yeni kanalında yayına başladı bile. Bakalım Chloe’nin gençliği ve farklı aksanı İvana’yı gölgede bırakacak mı? Cemil İpekçi’den bir Nurella, Umut Eker’den bir Kemal Doğulu çıkacak mı? Yenisine futbolcu Caner Erkin’in medyatik eşi Asena ile sivri dilli terzi yamağı Barbaros Şansal’ı dahil etmiş olsalar eskisinin pabucunu dama atardı. Şimdi ise bir süreliğine tarzlar çarpışacak ve biz bekleyip göreceğiz. Bakalım hangisinin tarzı daha önce bitecek?

Kıvanç mı Kerem mi?

Televizyon sektörü çok acımasız. Son kurban Kıvanç Tatlıtuğ. Dizisi yayından kaldırılınca bunu fırsat bildiler. Yakışıklı oyucuyu ‘modası geçti’ diye yerden yere vurmaya başladılar. Kim bunlar, neden böyle yaparlar Kıvanç’tan ne alıp veremedikleri var bilemem. Ama görünen o ki Kıvanç, tutan bir diziyle ekrana dönene kadar bu söylentiler devam edecek.

Haberin Devamı

Şimdi Kıvanç’ın tahtını Kerem Bursin’e devretmek çabasındalar. Reklamlarda bile Kıvanç’ın yerini Kerem aldı aldı dediler. Kıvanç’ın menajeri, “Zaten o reklamda Kıvanç oynayamayacaktı” diye açıklama yapmak zorunda kaldı. “Kıvanç mı Kerem mi?” polemiği çok saçma! İkisinin de yeri ayrı.

Ayrıca tip olarak da renk haricinde birbirlerine benzemiyorlar. Ayrıca televizyon dünyasında ikisine de yetecek kadar yer var!

İndirim bindirim meselesi

Hande Ataizi indirimli alışverişi seviyormuş. “Ben indirimleri en çok takip edenlerdenim. Sonuçta mevsiminde bindirim, sezon bitiminde indirim” yapıyorlar demiş.

Çok haklı!

Bindirim yapmadan indirim yapsalar hepsi kepenk indirir.

Haberin Devamı

Onun için ‘yeni sezon’ adı altında sattıkları bindirimli ürünlerden uzak durmakta yarar var.

Sadece ürünlerde değil satın aldığımız herşeyde bir indirim bindirim söz konusu.

Örneğin yılbaşından sonra ucuzluğa giren hindiler. Onlar için de hindirime girdi deniliyor. Hindirimli hindinin tadı da herhalde bindirimlisinden çok daha lezzetli oluyor!

DİĞER YENİ YAZILAR