Tarzımız tükendi

Bu Tarz Benim’ tuttu diye duble yaptılar. İki ayrı kanalda yayınlamaya başladılar. Bir tanesi büyük umutlarla paraları bayılıp orijinal ekibi transfer etti. Diğeri tanınmış isimlerden yeni bir ekip kurup ‘hodri meydan’ dedi. Hatta reyting dopingi olsun diye Diva Bülent Ersoy, yani Bülent Abla, nam-ı diğer Babla’yı haftanın finali için jüriye getirdi. Ama daha Babla fevkaledenin fevkinde bir şekilde ekrana arz-ı endam etmeden tarz yarışmalarının modası bitti. İzleyici ‘yeter artık’ dedi. İkisi de en çok izlenen ilk 50 program arasında kendilerine zar zor yer bulabildi. Gördüğüm kadarıyla tek çare gözüküyor. ‘Best Model’ yarışmalarında olduğu gibi acilen erkek yarışmacılar da getirsinler. Yoksa kadın yarışmacıların yapmacı tavırları ve kurgulanmış tartışmaları ile bu iş yürümeyecek. Kusura bakmasınlar. Tarzımız tükendi!

Korktuğu şeye bak

2014 Miss Brezilya finalistlerinden Luisa Lopes, reklam çekimi için ülkemize gelmiş. Ülkesinde yayınlanan ‘Salve Jorge’ isimli dizideki hikayede Türkiye’ye çalışmaya gelen kadınlar kötü yola düşüyormuş. Bu da saf ya inanmış.‘’Türkiye’den teklif alınca korktum’’ demiş. Korktuğu şeye bakın! Brezilyalıları biz baş tacı ediyoruz. Futbolcularına başka hiçbir yerde kazanamayacakları kadar çok para veriyoruz. Bir tanesinin heykelini bile dikdik. Gerçi hemen akabinde kovduk ama heykeli hala duruyor. Mankenleri, fotomodelleriyle veliahtlarımız evleniyor onları sosyeteye sokuyor. Buraya gelen Brezilyalıları öyle memnun kalıyor ki ülkelerine dönmek istemiyor. Daha ne istiyorsunuz?

Haberin Devamı

Oyunculuk ve oyuncular

Beyazıt Öztürk oyunculuğu bıraktığını açıklamış. “Oyunculuğu oyuncular yapsın’’ demiş. İyi de bugüne kadar aklı neredeydi? Ayrıca Beyaz’ın oyunculuğu sunuculuğundan iyiydi. Bizde zaten herkes oyuncu. Bir Beyaz eksik olmuş hiç farketmez. Yine herkes bildiğini okumaya devam eder. Dizide, filmde rol kapan oyuncuyum diye ortaya çıkar. Oyunu sadece oyuncular oynasaydı bu kadar çok dizi ve filme yeterince eleman bulamazlardı. Laf ola beri gele!

İki güzelden arkadaş olmaz

Haberin Devamı

Sinem Kobal, Serenay Sarıkaya rakip olmadıklarını iddia etmiş. Kobal, “O benim yakın arkadaşım’’ demiş. Rekabet konusunu bilemem ama yakın arkadaş olmaları zor. İkisi de güzel, ikisi de ünlü, ikisi de popüler. İster istemez araya bir ego sorunu girer. Siz hiç iki güzel kadının arkadaş olduğunu gördünüz mü? Kadınlar kendilerini iyi hissetmek için yan yana geldiklerinde daima daha güzel olduklarına inandıkları kadınlarla arkadaşlık yapmayı tercih eder. Etrafınıza dikkatlice bir bakarsanız bana hak verirsiniz!

DİĞER YENİ YAZILAR