Şutlanan şutlanana!

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Hülya Avşar, 3.5 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı işadamı sevgilisi Saadettin Saran’ın kendisini şutladığını itiraf etmiş.
Aslında Hülya Hanım gibi güzellikleriyle ünlü kadınların ilişkilerinde şutlayan taraf olduğu düşünülür. Oysa gerçek hayatta Hülya Avşar gibi şutlanan nice güzel var.

* Hollywood’un en güzel yıldızlarından Jennifer Aniston, eski eşi yakışıklı aktör Brad Pitt tarafından bir başka güzel yıldız Angelina Jolie için şutlanmıştı.

* Güzel sanatçı Hande Ataizi’yi ailesinin baskısıyla kocası nikahtan 24 saat sonra şutlamıştı.

* Afrodit Banu Alkan’ı eski büyük aşkı ve maço sevgilisi Murat Taşdemir ekranda herkesin önünde şutladı.

* Buğulu gözlü sosyetik güzel Alara Koçibey’i yeni boşandığı kocası kaçak iş adamı Cem Uzan, gözünün yaşına bakmadan ve beş kuruş para vermeden şutladı.

* Güzel manken Deniz Akkaya, hamile kalmasına ve ‘bebek kozu’nu oynamasına rağmen bebeğinin babası Efe Önbilgin tarafından fena halde şutlandı.

* Bir başka sosyetik güzel Bettina Machler’i şutlayan hep Cem’ler oldu. Önce eski eşi Cem Hakko şutladı sonra da kısa sürelik bir aşk yaşadığı sevgilisi Cem Uzan.

* İkoncan Eda Taşpınar, sosyeteye yerleşip kendini gösterdikten sonra olgun sevgilisi iş adamı Nurettin Hasman’ı şutlayıp genç ve şampiyon sörfçü Bora Kozanoğlu’nu buldu.

* İş kadını Leyla Alaton, ressam eşi Mehmet Günyeli’yi olaylı bir şekilde şutladı.

* Güzel sunucu Defne Samyeli de yine olaylı bir şekilde ‘Seyrantepezede’ mimar eşi Eren Talu’yu şutladı.

* Bir başka güzel sunucu Ebru Akel, uzatmalı aşkı popçu Kenan Doğulu’yu şutladı. Daha sonraki ilişkilerinde ise şutlayan mı yoksa şutlanan taraf mı olduğu gizemli kaldı.

* Playstation ustası Acun, eşi Zeynep’i şutlamaya çalışıyor. Daha nice örnek var. Önemli olan şutlanmak değil, şutlandıktan sonra ayakta kalabilmek. Yoksa şutlanan şutlanana!

New York"tan Los Angeles"a taksiyle yolculuk

Amerika’da iki maceraperest arkadaş New York’tan Los Angeles’a gitmek için taksi tutmuş. Yatırım bankacısı John, eski taksi şoförü babasıyla girdiği iddia üzerine arkadaşı İngilizce öğretmeni Dan ile birlikte ABD’yi bir uçtan diğer uca taksiyle geçmek için harekete geçmiş. New York La Guardia Havalimanı’nda Bangladeşli taksi şoförü Muhammed ile 5 bin dolara anlaşmışlar. Çek ‘Los Angeles’a’ demişler. Çek dedikleri yer bulundukları kıtadaki toprağın öbür ucu. İyi ki şoförle pazarlık yapmışlar. Çünkü taksimetre açık bir şekilde 5 bin kilometrelik yolculuğu yapsalar ödeyecekleri tutar 17 bin dolara gelirmiş. İki kafadar 6 gün süren taksi yolculuğundan sonra New York’dan Los Angeles’a varmış. Ama Amerikalı bir şoför asla böyle bir yolculuğa çıkmayı kabul etmezdi. Ancak New York’daki taksi şöförlerinin çoğu yeşil kartlı göçmenlerdir. Hem de Bangladeş gibi yoksul ülkelerden gelen cahil ve çaresiz göçmenler. Çat pat İngilizce öğrenirler. Gide gele de yolları... Bangladeşli şöför hayatında bir arada görmediği 5 bin doları duyunca hemen atladı. Bu vesileyle ülkenin tamamını görmüş olurum diye düşündü. Sonuçta bunlar uzun yolculuk için hazırlanmamış bir arabayla Batı"dan Doğu"ya uzandılar. Adam iddiayı kazandı ve yol boyunca çektiği fotoğrafları Twitter’a koyarak meşhur oldu. Bangladeşli taksi şöförü taksiciliği bıraktıysa şaşmam! İyi ki taksici bizim Temel değildi. Müşterilerden daha fazla para sızdırabilmek için bir de yolu uzatırdı!

Baby Face (Bebek yüzlü)

Amerika’nın New York ve Princeton Üniversiteleri’ndeki psikologların yaptığı araştırmaya göre kadınlar bebek yüzlü adamları diğerlerine tercih ediyormuş. Jude Law, David Beckham, Orlando Bloom, Brad Pitt gibi ünlüler bebek yüzlü erkek yani ‘baby face men’ kategorisine giriyor. Acaba Türk kadınları bebek yüzlü mü yoksa koyu tenli, sert hatlı erkekleri mi beğeniyor? Sanki bizim kadınlarımız bebek yüzlü erkekleri beğeniyor ama sert hatlı erkekleri tercih ediyor.
Kadir İnanır, Kenan İmirzalioğlu gibi maço tipli erkekler bizim kadınlar arasında hep revaçta. Göksel Arsoy ve sakalsız Kıvanç Tatlıtuğ benzeri tiplerin ise modası geçebiliyor. Canım Türkiyem’de ‘bebek yüzlü erkek’ deyince aklıma iki isim geliyor. Oyuncu Yağmur Atacan ve iş adamı Saadettin Saran. Yüzler yuvarlak, ifadeler masum ve çocuksu, yanaklar hafif şişik ve makas almak için ideal. Diğer bebek yüzlüler Fenerbahçe’li Emre Belezoğlu, Beşiktaş’lı Guti, Gökhan Özen, Özgür Çevik ve İsmail Hacıoğlu... Ben de bebek yüzlü sayılırım. Belki dışımdan belli olmuyor ama bir İkizler burcu erkeği olarak çocukluk içimden taşıyor. Bebek yüz deyince aklınıza hep iyi adamlar gelmesin. 1900’lerde Amerika’da yaşayan banka soyguncusu ve katil Chicago’lu Baby Face Nelson adında bir adamdı. Yani nasıl bir kitap kapağından belli olmuyorsa, erkekler de yüzlerinden anlaşılmıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR