Survivor sonrası ünlüler

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Survivor yarışmasına katılan
ünlüler şimdi ne yapıyor diye
merak ediyorsanız, size bildiğim ve gördüğüm kadarını aktarayım.

ACUN ILICALI: Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu ‘Survivor’ sonrası nerdeyse her kanaldaki her programa konuk oldu. Hatta bir önceki Survivor yarışmasının sonucunu önceden açıkladığı için canlı yayında bozuk çaldığı televizyon eleştirmeni ve program sunucusu Mesut Yar ile bile bir ‘ekran samimiyeti’ kurdu. İşin güzel tarafı ne Acun ne Mesut aralarındaki tatsızlığa yol açan konuyu hatırlamadı.

DERYA BÜYÜKUNCU: Survivor’ın birincisi milli yüzücümüz pek ortalıkta yok. Düzgün bir aile hayatı olan Derya Bey, eşiyle tatil yapıyor ve Olimpiyat’lara altıncı kez katılmak için o havuz senin bu havuz benim çalışıyor herhalde.
NİHAT DOĞAN: Sanal alemin fenomeni ‘Survivor’ sonrası kendisini üne kavuşturan repliklik laflarını yumurtlamaya devam ediyor. Yarışmaya katıldığı adadaki saçı sakalı birbirine girmiş halini anımsayıp, ‘Che’de kendimden bir şeyler görüyorum’ şeklinde cümleler kuruyor.

PASCAL NOUMA: Türk vatandaşlığına geçme, Müslüman olma ve sünnet olma konularıyla açılışlara gidip popülaritesini sürdürüyor. Bu arada Türk olma yolunda büyük yol aldığını ve artık aramızdan biri haline geldiğini küçük oğlunu sokağa çiş yaptırarak kanıtlıyor.
ÖZGE ULUSOY: 24 saat içinde evlenip boşanan ve aynı adamla tekrar birlikte olup ayrılan ‘kararsız’ Özge Hanım, Bodrum’da bikinisiyle boy gösteriyor ve objektiflere yakalandığını hissettiğinde utanıyormuş pozları vererek ‘seksi masum kız’ rolünü oynamaya çalışıyor.

ASENA: Ekstralarda şarkı söyleyip göbek atmaya bu kez ‘Survivor’ gazıyla kaldığı yerden devam ediyor.

EBRU DESTAN: Yarışma sonrası kısmeti açıldı. Bir süredir beraber olduğu sevgilisiyle nikah kıydı. Bundan sonra evliliğinde ‘Survivor’ı oynamaya ve birlikteliğini korumaya çalışacak.
ZEYNEP TUNUSLU: ‘Survivor’ yarışması sonrası daha önceki hayatına geri döndü. Ne yaptığını kendi dahil kimse bilmiyor. Kafasına göre takılıyor.

TANER VE METER: ‘Survivor’ sayesinde ‘geçici’ bir üne sahip olan garip ikili son gördüğümde Ortaköy’de popüler bir gece kulübünün çıkışında trafiğin ortasında dikkat çekmek için mekik çekiyordu. Ancak bu tür çok tuhaf hareketler bile onların ününü sürdürmeye yetmeyecek ve ‘Taner ve Meter yeteer !’ dedirtecek.

Armut piş, Hilal panpiş

Bir işin hiç emek harcanmadan kendiliğinden hazır olup insanın ayağına gelmesini beklemek anlamında kullanılan ‘Armut piş, ağzıma düş’ deyimiyle Hilal Cebeci’ye hayat veren panpiş kelimesi arasında inanılmaz bir bağ var. Popülaritesini yitirdiği ve gündemde olmadığı için eski ‘Kuşum’, yeni ‘Tavşan’ şarkıcı Aydın’ın Bodrum’daki kabaresinde rol vermek istemediği Hilal Hanım, bir laf uydurdu iki fotoğrafını koydu Twitter’ı birbirine kattı. Şimdi ‘Panpiş’ kelimesinin patentini alıp ürünler pazarlayacakmış. Bundan daha ‘Armut piş, ağzıma düş’ durumu herhalde dünyada olamaz. Hilal Cebeci ayrıca kendi erotik pozlarını çektiği ‘Fotoğraf makinemi erkek arkadaşım gibi görüyorum’ gibi tahrik edici laflarla süksesini sürdürmeye devam ediyor. Geçenlerde gönüllü gazeteci- zorla televizyoncu Serdar Turgut’un gece yarıları ve sabaha karşı mekanların tuvaletlerini gezip malzeme toplayan magazinci Esin Övet ile birlikte sundukları ‘Alt Üst Muhabbetler’ isimli programa ‘Panpiş’ Hilal konuk olmuş. Serdar Turgut, canım Türkiyem’in panpişi Hilal Hanım’a ‘Sudan şöhret’ deyince ipler gerilmiş. Panpiş Hilal, Amerika hayranlığıyla tanınan Serdar Turgut’a ‘Amerika’dan uzaklaşmadan sizinle tartışmayacağım’ türünden anlaşılması zor bir cevap vermiş. Serdar Bey de Hilal’in panpişleri için Amerika’dan uzaklaşmaya değmeyeceğini düşünerek sessiz kalınca olay kapanmış.
Ben en çok gece hayatından nefret eden Serdar Turgut ile geceleri dışarıda dolaşmaktan evine gitmeye zaman bulamayan Esin Övet’i bir araya getiren zihniyeti kutluyorum. Bunlar ikisi program yapıyorsa yeryüzünde herkes ekranda bir ‘ikili’ olabilir.
Panpiş Hilal’e ‘sudan şöhret‘ diye takılmalarına gelince, Panpiş Hilal olmasa kimi konuk edeceklerdi çok merak ediyorum.

Bodrum’un bikinilileri

Yaz gelince Bodrum’da ünlüler için ‘bikinili’ pozlar vermek moda oluyor. Ne kadar az ünlüysen o kadar çok bikinili fotoğrafın çıkıyor. Şöhret miktarı arttıkça bikininin üstünü havlular filan örtmeye başlıyor. İyi de oluyor. Zira şöhret miktarı arttıkça göbekteki yağlar da çoğalıyor. Çağla Şikel, Ebru Şallı, Özlem Yıldız gibi evli ünlüler kusursuz vücutlarına güvendikleri için rahat rahat gezip dolaşıp güneşlenebiliyorlar.
Deniz Berdan gibi mükemmel fiziğe sahip magazinsel sosyetikler de diledikleri gibi hareket edebiliyor. Bütün kış yarım porsiyon salata ile beslenmenin ödülünü bikinisiyle özgürce dolaştıkça görüyor.
Hülya Avşar, Sezen Aksu, Sibel Can gibi selülitten sabıkası olan mega ünlüler özel teknelerden denize girip uzun menzilli objektiflerden korunmak için kendilerini daima dikkatli davranmak zorunda hissediyorlar. Bir de Azeri güzeli manken Nigar Talibova ve seksi şarkıcı Seda Üren gibiler var. Onlar kendilerini hatırlatmak için incecik bikinileriyle Bodrum plajlarında boy gösteriyorlar. Bence çok da iyi ediyorlar. Yoksa, Nigar Hanım’ın mankenlik yaptığı bir defileyi ve bir zamanlar ‘Ünlüler Çiftliği’ diye bir yarışmaya katılan ve ‘möööö’ diye ineklere seslenen Seda Hanım’ın şarkılarını hatırlayana aşk olsun. Ben en çok ‘Halikarnas’ şarkısının kahramanı Akrep Nalan’ı bikinisiyle görmek istiyorum. Hiç unutmam Akrep Nalan’ı telefonda bir kez ‘ekstra bir iş var’ diye şakalamıştım. Ankara’daki yeni açılacak gece kulübümüzde Halikarnas gecesi yapacağımızı, kulübün içindeki havuza girip bikinisiyle şarkı söylemesini istediğimizi söylemiştim. Sevgili Akrep Nalan öyle okkalı bir küfür etmişti ki bir daha bikini giymesini önerecek cesareti kendimde bulamadım. Yine de Bodrum’un bikinilileri deyince Akrep Nalan’ı hayal etmeden duramıyor ve oturduğum yerde kaşınıyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR