Survivor savaşı

Haberin Devamı

Survivor yarışmasında sürekli Turabi’yi eleştiriyorlar.
Survivor savaşı
Ödüllü oyunda rakibinin üstünü müstünü parçalamış.

İkram ettiği balığı sonra başına kakar diye yememiş.

Ne var bunda?

Hiç bilmediği bir yerde yaşam savaşı veriyor. Tanımadığı insanlar arasında sinirleri bozuldu.

Zaten ‘arıza’ bir tip olmasa onu adaya götürmezlerdi.

Turabi’nin yine mazareti var.

Aramızdaki Turabiler’e ne demeli?

Sakallı Konçita Ruslar’ı pişman etti

Eurovision yarışmasını “Sakallı Diva’’ lakaplı Avusturyalı transeksüel şarkıcı Conchita Wurst, zafer pozunda erkeksi görürken ödülüne sarılırken kadınımsı bir poz verdi. Konçita, “Cinsiyetiniz ve nereli olduğunuz üzerine konuşmak zorunda olmadığımız bir dünya hayali kuruyorum’’ demiş. Survivor savaşıRuslar, “Avrupa’nın geleceği sakallı bir kız. Sovyet ordusu 50 yıl önce Avusturya’yı işgal etti. Özgür bırakmakla hata yaptık. Orada kalmalıydık’’ diye tepki göstermiş.

Avusturya’nın fethi konusunda Ruslara gelene kadar sırada biz varız. Kanuni Sultan Süleyman, kapılarına dayandığında demek asırlar sonra başımıza gelecekleri biliyordu da Viyana’yı işgal etmedi. Yoksa TRT yarışmayı canlı yayınlamak zorunda kalacaktı. Sakallı Konçita sahne aldığında yüzünü mü bedenini mi yoksa tümünü mü buzlayarak ekrana getirmeliler diye aralarında tartışacaklardı.

Viyana’dan değil direkten dönmüşüz!

Ne Sakallı Konçita’ymış ama?

Hindistan’la aramızdaki fark

1.2 milyar nüfuslu Hindistan’da sokağa işeyenlere tazyikli su sıkıyorlarmış. Evlerinde tuvalet olmayan ya da pislik içindeki umumi tuvaletleri kullanmak istemeyenler sokağa çişlerini yapıyor... The Clean Indian, (Temiz Hintli) adlı örgüt su tankerleriyle sokaklarda geziyor ve işeyenleri sulayarak cezalandırıyor.

Örgütün sloganı: ‘’Siz durursanız biz de dururuz’’ Nasıl dursunlar.

Hindistan’la aramızdaki fark...

Orada sokağı sulayanı suluyorlar.

Burda eylem için pankart açanı!

Face/off ile Titanic

Canım Türkiyem’de yüz nakliyle üne kavuşan Recep Sert ve nişanlısı Esma ile röportaj yapmışlar. Mutlu çift dünyaya aşklarını göstermek için Titanic filmindeki meşhur romantik pozu vermiş. Recep Bey, Esma’ya, Survivor savaşıLeonardo’nun Kate Winslet’e arkadan sarıldığı gibi sarılmış. Bir de Face/Off (Yüz Yüze) diye bir aksiyon filmi vardı.

FBI ajanı rolündeki John Travolta ve terörist rolündeki Nicholas Cage estetik ameliyatla yüzlerini değiştirip birbirlerinin yerine geçerlerdi. Recep ile Esma’nın o muhteşem pozunu görünce... Face/Off ile Titanic birleşseler filmin posteri için bundan güzeli olamaz diye düşündüm.

DİĞER YENİ YAZILAR