Survivor

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Herkes bana Survivor yarışmasına neden katılmadığımı, Acun’un davet edip etmediğini soruyor. Hemen yanıtlayayım. ‘Yok Böyle Dans’ benim için zaten ‘Survivor’ demekti, onun için sıramı savdım ve katılmadım. Ayrıca Acun da sağolsun davet etti ama ben "Adaya Bizniz uçarım ayrıca Four Seasons varsa gelirim" deyince ne kadar köftehor olduğumu görüp vazgeçti. Şaka bir yana bu yılki Survivor yarışmasına katılan ünlüler arasında pek ünlü olmayanlar var. Örneğin Nihat Altınkaya ve Anıl’ın isimlerini ilk kez duyuyorum. Benim cehaletim, onların suçu yok. Merve Büyüksaraç ismi de bana yabancı gelmiyor ama nereden hatırladığımı çıkaramadım. Yine benim kafasızlığım, onun suçu yok. Almeda deseniz dans yarışmasına katıldığında ünlü değildi, orada kendini gösterdi ve üçüncü oldu ama yine de o yarışmayı izlemeyenler için pek ünlü sayılmaz. Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, bu yarışma için ismi geçmeye başlayana kadar unutulan ünlülerdendi. Adaya gidince şöhreti tekrar canlandı. En dikkat çeken ve adaya gerçekten uzaydan gelmiş gibi duran tek yarışmacı da Topaloğlu. Doğuş internetteki antikalıklarından sonra herhalde geçen yılki Nihat Doğan kontejanından Survivor’a çağrıldı. Tıpkı benim bir önceki yılki Güneri Civaoğlu kontejanından ‘Yok Böyle Dans’a çağrıldığım gibi. Sevgili Sibel Tüzün’ün minik kızını geride bırakıp neden o adaya eziyet çekmeye gittiğini çözmüş değilim. Ama tıpkı Aşkın Nur Yengi gibi akıllı ve hırslı kadındır ve eminim ne yaptığını biliyordur. Alp Kırşan ise ekranda son derece animatik ve sempatik. Hem izleyiciye hem de Acun’a kendini sevdirdi onun için bu yarışmaya ilk çağrılan ünlü oldu. Gönüllüler için bir şey söylemeyeceğim. Eminim Acun’un ekibi aralarından en iyilerini seçmiştir. Ancak Survivor adasında görmek istediğim bazı ünlülerden söz etmeden geçemeyeceğim.

Örneğin, Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi iyi olurdu. Kavga, gürültü, kıskançlık, komedi, dram ne ararsanız onlarda var. Gazeteci arkadaşım sevgili Onur Baştürk bence düşünülmesi gereken isimlerden. Bir röportaj serisi için 3 gün 3 gece Atatürk Havalimanı’nda yaşamıştı. Survivor şartlarına alışıktır. Afrodit Banu Alkan da bence Survivor için ideal. Çıplak ayaklarıyla kumsalda ayak parmaklarının ucunda koşmasını görmek bile Türk halkı için yeter. Bir başka ünlü gazeteci Ayşe Arman da Survivor’a katılsa harika olur. Bence adada bir de sosyetik eksik. Fransa’ya sığınan kaçak işadamı sevgilisinden daha geçenlerde ayrılan Derin Mermerci bu poziyon için aklıma gelen ilk isim. Hem güzel, hem kaliteli hem de çok becerikli bir hanım. Adayı birbirine katardı gibime geliyor.
Genç ve güzel oyuncu Sinem Kobal için de durum aynı. Futbolcu sevgilisi Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra Survivor’a katılmak ona ilaç gibi gelir. Bir de sporcu gerekiyor. Bu sefer Acun’un yetenek yarışmasındaki jüridaşı emekli ve milli futbolcularımızdan Sergen Yalçın’ı da adada görmek isterdim. Bunlar tabi benim naçizane ünlü yarışmacı önerilerim. Sevgili Acun, her zamanki gibi izleyicinin ne istediğini çok iyi biliyordur ve seçtiği kadroyla eminim yine çok başarılı olacaktır. Adada mücadele eden ünlü, gönüllü, çekim ekibi orada kim varsa, hepsine kolay gelsin!

Volkicar

Şampiyon ralli pilotu sevgili arkadaşım Volkan Işık kendi tasarladığı ve ürettiği bir otomobille bir ilke ve büyük bir başarıya imza atıyor. Amacı Türkiye’de otomobil sporlarını tabana yaymak ve bu güzel sporu Anadolu"ya götürmek. Volkan’ın imal ettiği araç son derece ekonomik, eğlenceli ve eğitici bir otomobil. Aracı ürettikten sonra V1 challenge diye bir şampiyona da tasarlayarak, ilk defa Türk malı bir şampiyonamızın olmasını sağlamış. Kurallarını da kendisi yazmış. Detayları www.v1challenge.net adresinde bulabilirsiniz. Volkan Işık, Volkicar’lardan bir sene içerisinde 75 adet üretmiş. 25 adeti yurt dışına gitmiş. Bu sene Volkicar ile V1 challenge Moldova’da başlıyor. Volkan hem canım Türkiyem’de hem de Türk malı damgasıyla yurt dışında yayılmaya çalışıyor. Kendisini bu girişimciliği ve cesaretinden dolayı kutluyor
ve sonsuz başarılar diliyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR