Süperstar olmak kolay değil

Haberin Devamı

Süperstar Ajda Pekkan'a 250 bin liralık manevi tazminat davası açmışlar. Boşanmak üzere olduğu mahkemelik eşinin süperstar ile aşk yaşadığını ve dedikodular yüzünden kendisiyle alay edildiğini öne süren davacı kadın bu yüzden toplum içine çıkamaz hale geldiğini iddia etmiş. Avukatları dilekçede "Müvekkilimiz gittiği her yerde acıyan, alay eden yüzler ve gözlerle karşılaşmaktadır. Girdiği ortamlarda bulunan kişiler fısıltıyla konuşup gülüşmektedir. En ufak bir alışveriş yaparken dahi tezgahtarlar bu aldatılma olayını sormaktadırlar. Gittiği pek çok yerde çalınmakta olan müzikler yarıda kesilerek yerine davalının şarkıları çalınmaktadır" demiş. Şu hale bakar mısınız?
İnsanlar ne kadar acımasız olabiliyor.
Acıyan, alay eden yüzler, fısıltılı konuşmalar...
Tezgahtarlara kadar hesap verme zorunluluğu...
Üstüne üstelik her gittiğin yerde boşanmana neden olan kadının şarkıları...
Bundan daha saçma sapan bir dava nedeni duymadım.
Süperstar olmak kolay değil!

Yolanthe yengenin filmi

Galatasaray’ın sahadaki veriminden çok saha dışındaki popülaritesiyle gündeme gelen Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder’in güzel eşi Yolanthe Cabau’nun rol aldığı bir film vizyona girdi. Başrollerinde Mark Wahlberg, Dwayne’The Rock’ Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie gibi Hollywood’un ünlü aktörleri, ’Monk’ dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Tony Shalhoub var.
Filmin Wikipedia ansiklopedisinde yayınlanan kadrosunda Yolanthe yengenin adı ve sanı bile geçmiyor.
31 yaşındaki İsrailli model Bar Paly filmde yıldızı parlayan tek kadın oyuncu. Onun da adı listede 9. sırada. Şimdi bana lütfen söyler misiniz? Bu nasıl Yolanthe yengenin filmi oluyor? Ne kadar gönlü zengin, bonkör bir milletiz.
İki, üç saniye gözüktü diye 129 dakikalık filmi Yolanthe yengemizin yaptık!

Uçak ödüllü yarışma

"Kapış Kapış" diye yeni bir yarışma programı başladı.
Yarışmanın ödülleri arasına bir uçak bile koymuşlar.
İyi güzel de o uçak, kazananın ne işine yarayacak? Ne kadar küçük ve pır pır olursa olsun bir uçağın masrafıyla baş edebilecek maddi durumda olanların televizyonda ödül peşinde koşacaklarını sanmam.
Uçağın senin olsun başımı sokacak tapulu küçük bir ev ver razıyım yani!

Valenin kolu Ferrari'ye sıkışırsa

Galatasaray’ın ‘Reyiz’ lakaplı oyuncusu Sabri Sarıoğlu’nun son model Ferrari’sini kullanan eşi kısa süreli bir panik yaşamış.
Arnavutköy’de yemek yiyen Yağmur Hanım çıkışta aracının aynalarını açamayınca valeden yardım istemiş. Tam bu sırada valenin kolu yanlışlıkla kapanan cama sıkışmış. Haberi "Valenin kolunu cama sıkıştırdı" diye vermişler.
Bu olaydan birkaç ders çıkartmak mümkün.
Birincisi bu dünyada futbolcu olmak varmış.
Topu sırf tribünlere nişanlasan da Ferrari alabiliyorsun.
İkincisi daha aynasını, camını ayarlamayı bilmeyen bir sürücü, Ferrari gibi üstün performansı olan teknoloji harikası bir arabayı kullanabiliyor. Üçüncüsü üstü açık bir arabanın camına kolunu sıkıştırmayı başaran bir valeye arabayı kullanması için anahtar teslim edilebiliyor.
Canım Türkiyem’de yaşadığımız için çok şanslıyız.
Hergün yeni
bir şey öğreniyoruz!

DİĞER YENİ YAZILAR