Süper kahramanlar İstanbul'da

Haberin Devamı

Caddebostan’da bir süper kahraman mağazası Pow açıldı. Süper kahramanların özel el yapımı figürleri ve koleksiyon
ürünleri burada
hayranlarını bekliyor.

Caddebostan'da yeni açılan Pow, hayranı olduğumuz çizgi roman karakterlerinin dünyasına yolculuğa çıkarıyor. Borga Yelkovan'ın sahibi olduğu mekan onun çizgi roman aşkından ortaya çıkmış konsept bir mağaza. Yelkovan, Pow’un kuruluş hikayesini şöyle anlatıyor, "Çizimlere hayrandım ayrıca hikayelere de tutuldum. Sinema çizgi romanların büyülü dünyasını keşfetti. En sonunda bu dünya kendi içine dünyanın en yetenekli heykelcilerini davet etti. Pozlamaları, boyamaları, ölçüleri, çizgi roman dünyası en gerçekçi halleriyle evlere girdi. POW'un bu büyülü dünyanın kapılarını yeni nesillere ve benim gibi hiç büyümeyen arkadaşlara sonuna kadar açması tek gayem." En çok satılan figürler ise Lord of the Rings, Hobbit ve Star Wars. Pow'da herkese göre bir ürün var. Mağazada heyecanlanan, şaşıran ve kendini başka bir dünyada hissedenler ile karşılaşabilirsiniz.

Figürlerin yanında Superman pastası da var

Pow'un Amerika'dan gelen koleksiyonunda Marvel Comics, DC Comics, Asteriz, Disney, oyun figürleri, Star Wars, Lord of the Rings, Hobbit, Harry Potter gibi kült olmuş filmlerin karakterleri bulunuyor. Pow'un en pahalı ürünü 7 bin TL değerindeki Star Wars'dan Darth Maul ve 6 bin 500 TL değerindeki Asterix'in 50'nci yıl dioraması. Bütün köy birbirine girmiş şekilde ve hepsi elle yapılmış ve boyanmış bir ürün.
Burada karaterlerin buz ve pasta kalıpları, filmlerde kullanılan ürünlerin replikaları, kalem, asa, anahtarlık bulabilirsiniz. Ayrıca çizgi roman ve fırın bölümü bulunuyor. İçecekler, Superman ya da Batmanli cupcake, kurabiyeler ile sunuluyor.

Ken ile Barbi’nin vergileri

Canım Türkiyem’in Ken’i popçu Kenan Doğulu ile Barbi’si oyuncu Beren Saat’in vergi rekortmenleri sıralamasındaki yerleri sorun olmuş. Ken Kenan listenin 19'uncu sırasında yer alırken Barbi Beren 7'nci sıradaymış. Daha doğrusu 7'nci sıradaki isminin açıklanmasını istemeyen rekortmen mükellefin Barbi Beren olduğu iddia ediliyor. Barbi Beren, Ken Kenan’ı vergide geçtiler demesin diye ismini gizli tutuyormuş. Bütün bunlar sansasyon avcısı magazincilerin hayali de olabilir. Sonuçta, Ken Kenan yıllardır her fırsatta sahneye çıkıyor. Dünyalığını çoktan biriktirmiştir. Senenin yarısı Amerika’da yaşıyor. Sevgilisinin ondan fazla kazanmasından ne rahatsız olacak. Bilakis maddi
açıdan dengi birini buldu diye hoşuna gitmiştir.

Wesley ve yengenin keyfi yerinde

Wesley Sneijder Galatasaray’a büyük paralara transfer oldu. Manken ve oyuncu eşi Yolanthe Cabau ile magazincilerin göz bebeği oldular. Reklamlarda oynadılar. Yolanthe yenge defillerde podyuma çıkıyor. Şimdi de dizilerde oynayacakmış. "Kıvanç’la aynı dizide oynar mısınız?" diye sormuşlar. "İnşallah" demiş. Ben de bütün renkdaşlarım adına kocası da artık ‘inşallah’ sahada oynamaya ve formasının hakkını vermeye başlar diyorum. Çünkü sabrımız taşmaya başladı!

Ünlülere hediye mi yollanır?

Pınar Altuğ’un adını kullanarak dolandırıcılık yapmışlar. Kendilerini Pınar Altuğ diye tanıtan sahtekarlar hediye talebinde bulunmuşlar. Pınar Hanım da ‘Eşimin ve benim adıma sahte
e-mail açarak size ulaşan kimseye itibar etmeyin. Dikkatli olun’ diye takipçilerini uyarmış. İmzalı fotoğraf isteyeceğine hediye yollayan saftirik olduysa başına geleni zaten haketmiş demektir!

Dur kalk rekortmeni

Her geçen gün trafiği kabus haline gelen İstanbul, 31 bin kez dur kalk ile rekor kırmış. Dünyanın tüm metropollerini geride bırakmışız. Olimpiyatları alamadık ama dur kalkta birinciyiz. Düşünüyorum da... Belki o yüzden olimpiyatları bize vermediler. Bir durup düşünün kalkınca cevap verirsiniz!

Tellal Cem

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde sanki benden başka herkes oynuyor. Meryem Uzerli’nin ayrılmasından sonra rating yerlerini korumak için izleyicinin ilgisini çekecek ünlülerin hepsini teker teker konuk oyuncu olarak kadroya almaya başladılar.
Benim başım kel mi? O zamanlar radyocu yoktu. Bana da bari tellal rolü versinler olsun bitsin. Meydanlarda padişahın fermanlarını okurum. Ne dersiniz?

Kıl oldum abi

Burma, pala, kaytan... Erkek memurlar artık diledikleri gibi bıyık bırakabilecekler. Saç, sakal uzatmak da serbest. Sadece kravat takmak zorunlu. Sal gitsin yeter ki yakan kapalı olsun. Memuriyet zor iş. Ay sonunu zor getirirsin. Monotonluğu da cabası. Onun için bu özgürlük iyi olmuş. Tarkan’ın şarkısındaki sözler gibi. "Görsem karanlıkta, başına güneş mi geçti? Ne oldu sana? Kendine gel kendine. Dönde bir bak haline. Aynalara küsmüşsün. Kıl oldum abi!’’

DİĞER YENİ YAZILAR