Starların dansı

Haberin Devamı


A Haber kanalında hafta içi Pazartesi’den Perşembe’ye her akşam yayınlanan ‘Uykusuz Her Gece’ programındaki konuklarımdan biri sevgili Yonca Evcimik’ti.

Son şarkısı ‘Yallah Sevgilim’e çektiği klip çok başarılı.Yonca her zamanki gibi son derece formda.Klipte genç dansçılarıyla birlikte harikalar yaratıyor.

Kendisine bizdeki pop starların sahne ve kliplerdeki dansları hakkında ne düşündüğünü sordum.

Bizim starların kendi danslarını yeterli gördüklerini ancak koreografiyi önemseyip biraz çalışsalar çok daha iyi olabileceklerini söyledi.
Aslında düşünecek olursanız pop starlarımızın dansı hep aynı.

Tarkan ve Mustafa Sandal yıllardır hep aynı şekilde dans ediyor.

Serdar Ortaç’ın parçaları gibi dans figürleri de birbirine benziyor.

Kenan Doğulu sahnede çok başarılı.Ancak dans ettiği pek söylenemez.Ajda Pekkan’ın süperstar havası yetiyor ne yapsa kendine yakıştırıyor. Atiye, Hadise ve Hande Yener’in dansları da gösteriş olarak çok güzel. Görsel şovlarıyla büyüleyen Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna, Britney Spears, Madonna, Shakira gibi dans etmelerini beklemek haksızlık olur.
Bizimkiler yine iyidir!

Münazara gafları

ABD Başkanlık yarışında Obama ve Romney ikinci münazaralarında kapıştılar.

İlkini açık farkla kaybeden Obama bu kez daha agresif bir performans sergileyerek durumu eşitledi.

Beraberliği önümüzdeki günlerde yapılacak son münazara bozacak.

Başkanlık seçimlerinde kararsızların oyunu büyük ölçüde etkileyen bu münazaraların tarihi adayların yaptığı gaflarla dolu.

İşte ‘TOP TEN’ GAFLAR:

10) 1980 yılında Jimmy Carter, Ronald Reagan’a karşı yarışırken 13 yaşındaki kızı Amy’den nükleer silahlanma konusunda akıl aldığını itiraf etmesi.

9) 2000 yılında yarışan George Bush ve Al Gore’un karşılıklı olarak 4’er kez bulanık matematik ve kilitkutusu gibi kafa karıştırıcı anlamsız laflar etmeleri.

8) Yine 2000 yılında Al Gore’un George Bush konuşurken gözlerini kaydırıp iç geçirmesi ve sırası gelmeden rakibinin sözünü kesmesi.

7) 2008 Demokrat Parti Başkanlık Adayı seçimlerinde Obama’nın o zamanlar rakibi olan Hillary Clinton’u ‘Evet ben daha popülerim ama sen de sandığın kadar fena değilsin Hillary’ diye ezmeye çalışması.

6) 1976 Cumhuriyetçi Parti Başkanlık Adayı seçimlerinde Senatör Bob Dole’un Vietnam savaşı, Kore savaşı, Birinci ve İkinci dünya savaşlarının hep Demokratlar yüzünden çıktığını iddia etmesi...

5) Yine 1976 yılında Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Gerald Ford’un Rusların Avrupada hiçbir baskısı olmadığını ve Polonya, Romanya ve Yugoslavya’nın komünizmle bir ilgisi olmadığını söylemesi...

4) 1992 yılındaki seçimlerde Bağımsız aday Ross Perot’un başkan yardımcısı olarak seçtiği partneri James Stockdale’in münazara başladığıda ‘’Ben kimim? Benim burda ne işim var?’’ diye haykırması...

3) 2012 Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı yarışında Rick Perry’nin seçilince 3 bakanlığı ortadan kaldıracağını söyleyip; Ticaret ve Milli Eğitim Bakanlığı deyip üçüncüyü unutması.

2) 1988 yılında baba George Bush’a karşı yarışan Michael Dukakis’in moderatörün sorduğu ‘’Eşiniz Kitty Dukakis tecavüze uğrayıp öldürülse bile idama karşı mısınız?’’ soruyu ‘’Evet karşıyım, idamdan daha etkili yollar var’’ diye yanıtlaması...

1) 2012 Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı seçimlerinde adaylardan
Ron Paul’un önce sigortası olmayan komadaki bir hastayı ölüme terk edeceğini ima edip gelen tepki üzerine anında fikrini değiştirmesi...

DİĞER YENİ YAZILAR