Sosyetik yardımseverler

Haberin Devamı

Sosyetik hanımlarımız iyi kalpli. Sürekli kurdukları derneklere yardım amaçlı etkinlikler yapıyorlar. Hayır işleri için bağış topluyorlar, bağışta bulunuyorlar. Son olarak Tarkan’ın sahne aldığı böyle bir gecede tüm sosyetik güzeller bir araya gelmiş. Yine paralar toplanmış, bağışlar yapılmış. Tarkan da bu geceye ücret almadan katılmış. Buraya kadar her şey güzel. Ancak yardım gecesinde eller havada rengarenk dekolte tuvaletlerinin içinde eğlenirken çekilmiş boy boy fotoğrafları magazin basınında yer alınca yaptıkları işin değeri sarsılıyor. Masalarında dans edenleri gören Tarkan, “Kızlar buraya gelin!” diye çağırdı. Tarkan çağırdı sosyete “Kuzu Kuzu” geldi şeklinde yazılar çıkınca olayın esprisi kaçıyor. Davetiyelerin 500 TL’den satıldığı balo, yardım amaçlı para toplamak için yapılmış olan hayırseverlikten çıkıyor, takıp takıştıran sosyetik hanımların birbirleriyle girdikleri ‘gösteriş’ yarışına dönüşüyor. Şatafatlı giysileriyle göbek atıp eğlenirken, devede tırnak bir bağışta bulunmuş havasını veriyorlar. Millet şöyle düşünmeye başlıyor. “Bu kadınlar zengin. Her türlü imkanları var. Tarkan ile karşılıklı dans edip göbek atmak için cüzi sayılacak bir para ödediler, etrafa nispet yaparacasına en yeni cicilerini gösterdiler. Gazetelerde fotoğrafları çıktı. Bu iş derneklerinden çok onlara yaradı!” Oysa sosyetik hanımların niyeti başka. Onlar gerçekten yardıma muhtaçlara para toplamak için çalışmışlar. Emek, vakit harcamışlar. Zengin dostları gelsin bağış yapsın diye Tarkan’ı sahne almaya ikna etmişler. Müzayedeler yapılmış, bağışlar toplanmış ve yardım gerçekleşmiş. Ama ertesi gün her yerde “Sosyeteyi Şıkıdım Şıkıdım Oynattı” başlıklı Tarkan ile resimleri çıkınca yaptıkları bütün iyilik halkın gözünde ne yazık ki güme gitmiş.

İYİ HABER / KÖTÜ HABER

İYİ HABER: Devletin kurumu TRT artık reklam yayınlamayacakmış.

KÖTÜ HABER: Bandrollara, vergilere, harçlara pullara zam geliyor.

HAFTANIN HASTALIĞI

Fenerbahçe’nin verimsiz İspanyol golcüsü Daniel Guiza’da ’Bursit’ denilen bir hastalık varmış. Türkçesi, tendon ve kasların kemik yüzeyine sürtünerek yırtılmasını önleyen küçük sıvı dolu keseleri iltihaplanmış. Okçu geçinen karavanacı Guiza sayesinde ’Bursit’ diye bir hastalık öğrendik. Transferde milyonlarca Euro alıp oynamayan futbolcuların hastalığının adını zaten biliyorduk: “Bullshit!“

YİRMİKİZ

İstanbul’da ilginç bir ikiz doğumu gerçekleşmiş. Zeynep isimli bebek 610 gr doğunca, doktorlar ’ikizi Zehra düşmesin’ diye ana rahmini dikmişler. Zehra bebek 20 gün sonra 800 gram doğmuş. Şimdi bunlara ’yirmikiz’ denmez mi?

OBAMA WOODS OLUR MU ?

Golf efsanesi Amerikalı Tiger Woods’un başına gelenleri duymayan kalmadı. Karısı aldatıldığını keşfedince Tiger’in golf sopalarından birini önce kafasında sonra arabasının camında patlattı.

Neye uğradığını şaşıran Tiger, olaydan sonra süt dökmüş kedi gibi inzivaya çekildi. ”Ailemi üzdüm. Utanıyorum! “ şeklinde af dileyen açıklamalar yaptı.

Bu arada ünlü golfçünün eşini son sayımlara göre bir değil 9 kadınla aldattığı ortaya çıktı.

Tiger Woods turnuvalara katılıyor ve her gittiği yerde bir sevgili buluyor. Tiger golf dünyasının imparatoru.

1 milyar dolardan fazla serveti ve sayamayacağı kadar çok şampiyonluğu var. Adam dünyanın en çok para kazanan profesyonel sporcusu.

ABD Başkanı Obama da dünyanın imparatoru sayılır.

Obama da tıpkı Woods gibi güzel bir kadınla evli, çoluk çocuk sahibi ve masum yüzlü.

İkisinin de rengi aynı.

İkisi de işleri gereği dünyayı geziyor.

İkisi de kadınlar arasında popüler.

Obama’nın eski Başkan Bill Clinton ile de bir ortak noktası var.

İkisi de aynı partiden.

Woods’un imparatorluğunda ciddi bir çatırdama oldu.

Eşini aldatması ona kamu oyunda güven kaybettirdi.

Peki Obama, Woods olur mu ?

Obama’nın ABD Başkanı olması birşeyi değiştirmez.

Sonuçta o da Woods gibi hisleri, arzuları, dürtüleri olan bir insan.

Ancak arada önemli bir fark var.

Obama’nın kaçamak yaparken yakalanması Woods gibi sadece kendisini ve ailesini etkilemez.

Obama’nın imparatorluğu Woods gibi çatırdarsa ekonomik krizi bir türlü atlatamayan Amerika, yeni bir ’Clinton/ Lewinski’ rezaletini kaldıramaz.

Obama giderse yerine yardımcısı Joe Biden gelir.

Bu da 2012 filmindeki hayali kıyametin gerçekten kopacağının habercisi olur.

Kıyametin kopmaması aşkına Obama inşallah Başkanlığı süresince Woods gibi olmaz.

Amin!

DİĞER YENİ YAZILAR