Sönük tören

Haberin Devamı

Los Angeles’ta geçen Pazar gecesi ekranın en iyilerine ödül verdikleri 64. Emmy ödül töreninde bir ilke imza atıldı. Amerikalı televizyoncuların ilk kez bir canlı yayında çuvalladıklarına şahit olduk. Gecenin sunucusu Jimmy Kimmel’in açılış konuşmasının başı ses sistemindeki bir aksaklık nedeniyle güme gitti. Yaptığı espriler uğultudan anlaşılmadı. Böyle bir durum bizde olsa son derece normal karşılanır. Çünkü sesin duyulmamasından çok daha beterlerine alıştık. Ancak Hollywood’un göbeğindeki Kodak Tiyatrosu’nda ABC gibi deneyimli bir televizyon kanalı için böyle bir hata kesinlikle kabul edilemez bir durum. Organizasyonda çalışan birkaç kişinin işini kaybetmesine bile neden olmuştur. Ödülleri süpüren Modern Family ve Homeland gerçekten muhteşem diziler. Ancak en az onlar kadar başarılı olan Breaking Bad bence hakkını alamadı. Bizde televizyon dizilerinde oynayan yıldızlar genelde filmlerde rol alanlardan daha popüler ve gösterişli olur. Amerikalı ekran yıldızları ise beyaz perdenin yıldızları kadar gösterişli olamıyor.

O bakımdan Emmy töreni bir Altın Küre ve Oskar töreni kadar ihtişamlı değildi.

Angelina

Amerikanın ünlü tabloid gazetelerinden Natioal Enquirer, Suriyeli göçmenleri ziyaret etmek için ülkemize gelen Angelina Jolie’nin Hepatit C hastalığına yakalandığını iddia etmiş. Ancak, National Enquirer tirajını hayali haberlerle yapan bir yayın organı. Onun için Angelina’nın sağlığıyla uğraşmayı bırakıp onu tekrar ‘canım Türkiyem’e getirmek için cazip nedenler yaratalım.

İşte Angelina Jolie’nin tekrar ülkemizi ziyarete gelmesi için

TOP TEN neden: 10 numara: Efes’e gidip hacı olmak...

9 numara: Kapadokya’da çocuklarıyla balon gezisi yapmak...

8 numara: Brad ve çocuklar olmadan İstanbul gecelerinin tadını çıkarmak...

7 numara: Van Gölü canavarı hakkında bir film çekmek...

6 numara: Nuh’un Gemisinin kalıntılarını aramak...

5 numara: Fenerbahçe stadında futbol maçı izlemek...

4 numara: Kapalıçarşı’da karlı alışveriş yapmak...

3 numara: Allah hakkı üçtür...

2 numara: Ajda Pekkan’dan güzel kalmanın sırlarını almak...

1 numara: Organ nakli ve karaciğerler bedava.

Etten pasta

Doğum günlerinde ve düğünlerde etten pastalarla kutlamalar moda oldu. Emine Ün’ün düğününde etten pasta ikram etmişler. Çağatay Ulusoy’un yaş günü için etten pasta hazırlamışlar. Günaydın’dan sonra sosyetik etçi Nusr’et ile birlikte birdenbire herkes etobur oldu.

Bu ne et iştahıdır anlamak mümkün değil. İnsan haftada kaç gün kırmızı et yiyebilir?

Etten pasta yetmeyebilir. Bence küçükten alıştıralım.

Bebeklere etten emzikler verelim. Yamyam mıyız neyiz anlamadım gitti!

DİĞER YENİ YAZILAR