Soçi bize vız gelir

Haberin Devamı

Rusya’nın Soçi kentinde tüm zamanların en pahalı Olimpiyat Oyunları dün başladı.

Biatlon, Curling, Buz Hokeyi, Kayakla Atlama, Kayaklı Koşu, Artistik Paten gibi dallarda yarışan sporcuların mücadelesini izlemek zevkli olacak. Ama canım Türkiyem’de oynanan kış oyunlarının yanında Soçi’dekiler hafif kalır. Siyaset dünyasında öylesine şiddetli bir rekabet havası esiyor ki bizde oyunlara dağlar, pistler dayanmaz.

Sandık başına gitmeden kimbilir daha ne sürprizlerle karşılaşacağız?

Biz en inanılmaz heyecanı her gün gelen zamlar, kavgalar, suçlamalar, aklamalarla zaten yaşıyoruz. Siz ne diyorsunuz? Soçi bize vız gelir!

Güller yerine öpücükler

Kapıkule’deki TIR krizi yüzünden 5 milyon daldan fazla çiçek çürüme riskiyle karşı karşıyaymış.

Güller yolda kalmış diyorlar. Fiyatlar da ona göre artacak. Bu durumda en iyisi usta şarkıcı Kayahan’ın taktiğini uygulamak.

1999 yılında biricik ‘Kedi’si İpek Hanım ile Gönül Köşkü’nde evlenirken düğün hediyesi olarak eşine 7 bin öpücük vermişti.

Kamyon kuyruğu gülleri etkilemiş olabilir.

Ama öpücüklerimizi hiçbir şey engelleyemez.

14 Şubat’ta sevgilinize "Seni seviyorum" deyip öpücükler verin. Bunu gerçekten içinizden gelerek yapabiliyorsanız hiç düşünmeyin. Ona bu devirde en değerli ve en ekonomik hediyeyi vermiş olursunuz!

Sema ile Burak atışmayı bırak!

Manken ve oyuncu Burak Hakkı boşandığı eşi ve meslektaşı Sema Şimşek’i hâlâ çok sevdiğini, ancak bir daha evlenmeyi düşünmediğini, evlilğin kişisel gelişimini engellediğine inandığını söyledi. Sema Şimşek, "Burak’ı artık sadece evladımın babası olarak seviyorum, bir sevgili, bir aşık olarak sevmiyorum" diye buna cevap verdi. Bu ikisi birbirlerine yakışan, düzgün ve seviyeli bir çiftti. Artık bitmiş ilişkileri hakkında konuşmaları çok gereksiz. Magazincilerin gazına gelmesinler.

Birbirlerini tahrik etmesinler. Sema ile Burak atışmayı bırak!

Çapkın Bill bu kez yandı

ABD eski başkanı Bill Clinton’un genç stajyer Monica Levinski ile Oval Ofis’teki kaçamağını hatırlarsınız. Çapkın Bill’in başkanlık döneminde İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley’le de birlikte olduğu iddia ediliyor.

Üstelik eşi Hillary yan odada uyurken ve yine Beyaz Saray’da.

Çapkın Bill, başkanlık forsunu kullanıp önce güzel oyuncunun telefonunu eski sevgilisinden zorla almış. Sonra da Elizabeth’i arayıp "Gevezelik için fazla vaktim yok. Dünyayı nükleer savaştan koruyorum. Bir uçak yollayıp seni aldırtıyorum’’ demiş. Ünlü ikilinin arasındaki aşk bu telefon konuşmasının ardından başlamış.

Hillary kocasının başkanlığı düşmesin diye Monica kaçamağına göz yummuştu.

Ama bu kez 2016 seçimlerini kazanıp kendisinin başkan olması söz konusu. Şimdi yeni bir skandal çıkar da Hillary bu yüzden başkanlık rüyasını yitirirse, dünyayı nükleer savaştan koruyan Bill, kendini bir Hillary’den koruyamaz. Çapkın Bill bu kez yandı!

DİĞER YENİ YAZILAR