Siyasetçiye yumruk

Haberin Devamı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yumruk atan sabıkalıyı serbest bırakmışlar. İşlediği başka suçlardan dolayı cezaevine göndermişler. Son yıllarda siyasetçileri yumruklayanlara sadece para cezası veriliyormuş. Ben hayatımda hiç şiddetten yana olmadım ama bu durum karşısında çelişkili duygulara kapıldım. Bir yandan insan insana vurur mu diye sorguluyorum. Öte yandan bunlar politikacı diyorum. Sadece para cezasıyla kurtulunsa... Siyasetçilere yumruk atmak için bu dünyada millet kuyruğa girer kuyruğa!

Berlusconi huzurevine!

Vergi kaçırmaktan mahkum olan ancak yaşının ilerlemiş olması nedeniyle mapushaneye göndermedikleri İtalya’nın eski Başbakanı Berlusconi’ye son derece anlamlı bir ceza vermişler.

Berlusconi 9 ay boyunca huzurevinde çalışıp engelli yaşlılara bakacakmış. 78 yaşındaki emekli siyasetçi için geceleri sokağa çıkma yasağı koymuşlar.

Yani Berlusconi ayvayı yedi. Gününü yaşlılara hizmet ederek geçirecek, akşamları da bir yere gidemeyecek. Aslında huzurevinde yaşıtlarıyla birlikte olacak diye düşünebilirsiniz ama...

Berlusconi gibi çapkınlığa eskortlara, seks partilerine ve genç kızlara düşkün bir adama o 9 aylık süre eminim en azından 9 yıl gibi gelecektir!

Bundan daha anlamlı ve etkili bir ceza olamaz.

Huzurunu kaçırmak için huzurevine yolluyorlar!

Özge'nin zürafası

Özge Ulusoy, açık sözlü bir kadın. Aklına geleni söylüyor. "Bana okulda ‘zürafa’ derlerdi. İlk kez gördüm. Gerçekten uzunmuş" demiş.

Zürafayla nerede, ve neden karşılaşmış bilemiyorum. Aslında önemli değil. Önemli olan zürafanın boyunun uzunluğunu ancak gördükten sonra algılayabilmesi.

Fillerin de hortumu var. Şimdiden söyliyelim bilsin. Sonra görünce şaşırmasın!

En pahalı yumurta

İngilizler üzeri 1000 elmasla kaplı bir yumurta tasarlamış. İçi de tamamen altın kaplıymış. Kapağı açınca küçük bir barış güvercini ortaya çıkıyormuş.

‘Mirage’ adı verilen yumurtanın değeri 18 milyon liraymış. Ben kime zengin derim biliyor musunuz?

Bu yumurtalardan bir düzine alıp menemen ya da omlet yapana.

Güvercini de hatıra olsun diye yemeğe davet ettiği misafirlere verene.

Biz hâlâ tazeydi, organikti, köydü diye oyalanıyoruz.

Elalem yumurtadan neler yapıyor?

DİĞER YENİ YAZILAR