Sharon"un donu

Haberin Devamı

Temel İçgüdü filminin yönetmeni Paul Verhoeven, bir zamanların seks sembolü güzel oyuncu Sharon Stone’un filmin meşhur sorgu sahnesi için çıkardığı külotu kendisine verdiğini açıkladı. 1992 yapımı filmde rol gereği iç çamaşırsız olan Sharon, elinde sigara bacak bacak üstüne atıp kendisini sorgulayan polislere zor anlar yaşatıyordu. Polis rolündekilerden biri de bir aralar seks bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğünü itiraf eden ünlü aktör Michael Douglas’dı. Sahneyi çekecekleri gün film setini boşalttıklarını söyleyen Verhoeven öğrenciyken okula iç çamaşırı giymeden ve bunu herkese fark ettiren bir kız arkadaşının hikayesini Sharon Stone’a anlatmış.

Filmde sekste sınır tanımayan ateşli bir kadını canlandıran Sharon da birlikte yedikleri akşam yemeğinden sonra donunu çıkartıp ünlü yönetmene hediye etmiş. 74 yaşındaki Hollandalı yönetmenin filmin vizyona girmesinden 20 yıl sonra birdenbire ortaya çıkıp Sharon’un donunun kendisinde olduğunu söylemesine bir anlam vermek zor. Bu kadar yıldır sustu da birdenbire mi aklına geldi?

Sharon’un donu bu kadar zamandır nerdeymiş? Derin dondurucuda mı, kilitli hatıra defterinin içinde mi, çelik kasada mı, yastık altında mı? Yoksa bir çerçevenin içinde evinin duvarında aldığı diğer ödüller arasında asılı mı duruyor? Yoksa söz konusu don evde değil arabasında mı? New York’daki Porto Rikolulara özenip arabasının dikiz aynasına astı da yıllardır ordan sağa sola aşağı yukarı mı sallanıyor?

Durup dururken ortaya çıkıp böyle bir şey söyleyeceksen kimseyi merakta bırakmayacaksın. Acaba Verhoeven, yaşlılığında parasız kaldı da donun önce reklamını yapıp sonra açık arttırmayla satmayı mı planlıyor? Ünlülerin filmlerde veya sahnede kullandıkları eşyaların biliyorsunuz çok meraklısı var. Michael Jackson’un eldiveni gibi meraklısına Sharon Stone’un donu da paha biçilmezdir. Hollywood’da şöhretin yönetmenin yatak odasından geçtiği hep söylenirdi. Yıldız adayları için şöhrete kavuşmanın en kısa yolu ses getirecek bir filmde rol kapmaktır. Rolü veren de filmin yönetmeni olduğuna göre onu tavlamak gerekir. IQ seviyesinin yüksek olduğu bilinen Sharon Stone cazibeli olduğu kadar akıllı da bir kadın. Kendi gitmemiş donunu hatıra olarak yollamış. Adam 20 yıl sonra bile hâlâ o donu sayıklıyor!

Survivor kılları

‘Survivor’ yarışmasında dikkat ettiyseniz erkek yarışmacıların hepsinin sakalları uzamış ama koltuk altı kılları yok. Hele aslında ünlü olup da Gönüllüler’den yarışan dansçı Hasan’ın gür kara sakalı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizindeki Kanuni’yi canlandıran Halit Ergenç’in ekstra sakalıyla boy ölçüşebilir cinsten. Ama onun da koltuk altı kılları yok. İnsanlar aç kalınca acaba koltuk altlarındaki tüyler çıkmıyor mu?

Yoksa reyting gurusu Acun yarışmacıları adaya götürmeden münasip yerlerine epilasyon mu yaptırdı? Tesadüfen bu yıl adada koltuk altları doğuştan köse olanlar yarışıyor olabilir mi? Belki de yarışmacılara uçaklardaki Business Class’lerdeki yolculara takdim ettikleri hijyen torbasından birer tane verdiler. Sakala yetmedi koltuk altındaki kılları alarak idare ediyorlar. Kadın yarışmacılar da kol ve bacaklardaki tüyleri alıyorlar. Kıl konusuna öyle bir kafamı taktım ki kim elendi umrumda olmadı. Survivor’daki yarışmacıların kıllarına ne olduğuna ‘kıl’ olmuş vaziyetteyim.

Süper Saba

Televizyon programcısı Saba Tümer gündüz kuşağında çok başarılı oldu. Hatta Saba Tümer gündüzün Okan Bayülgen’i oldu denebilir.

Tarzları, konuşmaları, mimikleri birbirine benziyor. Saba, sanki Okan’ın dişi versiyonu ve daha az sivrisi. İkisi de son derece zeki, ekranda deneyimli ve mesleklerini çok iyi yapıyor. Saba Tümer, tıpkı Okan gibi ilginç konuklarla programını renklendirmesini biliyor. Bunda Show TV İç Yapımlar’ın başındaki Caner Bey’in televizyon programcılığı konusundaki birikimi ve uzmanlığı da büyük rol oynuyor. Geçenlerde Hollywood’a gitmişler Jennifer Lopez ve Cameron Diaz ile röportaj yapmışlar. Birkaç gün önce de ünlü türkücü İzzet Yıldızhan ve 5 çocuğunu canlı yayına konuk aldılar. Üstelik bunu rol yapmasını hiç beceremeyen İzzet Yıldızhan’a sürpriz yapıyormuş gibi ekrana getirdiler. İzzet Yıldızhan, kendi başına zaten ilginç bir karakter. Yanında çocukları olunca program daha da enteresan oldu. Saba Tümer bir ara çocuklardan hangisi İzzet babalarına benziyor diye yakından inceledi. İzzet Bey, şu ve şu diye oğlanları işaretlese de Saba kızlardan birinde karar kıldı. İzzet Bey’in kendisine benzediğini iddia ettiği oğlu için de, ‘’Seninle hiç alakası yok’’ diyerek sözünü esirgemediğini kanıtladı. Çocuklarının ilerde müzikle bir ilgisi olup olmayacağını sorulduğunda İzzet Bey, ‘’Hayatımızda ikinci bir vaka olmayacak’’ diyerek bu konudaki kesin tavrını ortaya koydu. Bu vesileyle kendisinin ülkemizde bir ‘vaka’ olduğunu da bilmeyenlere duyurmuş oldu. Süper Saba, sayesinde televizyondaki monoton gündüz kuşağına farklı bir kalite geldi. Show TV İç Yapımlar ekibini ve Saba’yı istikrarlı başarılarından dolayı kutlamak gerek.

DİĞER YENİ YAZILAR