Sevişmeden uyumayalım

Haberin Devamı

Hülya Avşar "10 yıl geçse de sevişmeden dururum" demiş.
4 yıldır yalnız olan Avşar Kızı "Cinselliği unutmadım. Ama durup dururken aklıma gelmiyor. Canım İstemiyor" şeklinde samimi bir itirafta bulunmuş. Hülya kendi açısından haklı olabilir. Kadınlar, seks konusunda erkekler gibi her an her yerde hazır bekliyor vaziyette değil. Canları çekmediği, havasına giremedikleri zaman sevişmek istemiyorlar.
Hülya gibi imkanları olan bir kadın da bu saatten sonra kimsenin ağız kokusunu çekecek değil. Ama yine de dönüp baktığında boşa geçen yıllara yanmamak için aklıma Sıla’nın "Sevişmeden uyumayalım" şarkısı geliyor.
İnsan cinselliğini mümkün olduğu kadar zamanında ve tadında yaşamalı. Hülya’nın canı şimdi sevişmek istemiyorsa 10 yıl sonra aklına bile gelmeyecek!

Sinan'ın kovalamaca oyunu

Canım Türkiyem’in bir nesil fazlasıyla Justin Bieber’i olan Sinan Akçil, klip çekimi için Nişantaşı sokaklarında koşmuş.
Klip deyip geçmeyin bakın insan neler öğreniyor. Örneğin, Sinan Akçil’in koşarak kaçacak kadar çok ve çılgın hayranları olduğunu ben şahsen bilmiyordum.
Bu klip sayesinde hep birlikte öğrenmiş olduk. Sinan ile Justin’in hayranları arasındaki fark da bu vesileyle ortaya çıktı.
Justin’in hayranları sahneye çıkacak diye sabırla 2 saat bekliyor.
Sinan’ınkiler ise sokakta görünce hemen kovalamaya başlıyor. Neden kaçıyor, nereye koşuyor, yakalanırsa ne olacak belli değil!

Başkalarının işine burnunu sokmak

Evli ve üç çocuk babası Acun Ilıcalı sevgilisinden çocuk bekliyormuş.
Galatasaraylı karizmatik yönetici Abdürrahim Albayrak’ın üç aylık oğlu eşinden değil uzatmalı sevgilisindenmiş.
Evli ve çocuklu yaşam mimarı Ali Ağaoğlu’nun sevgilisi dokuz aylık hamileymiş.
Eskiden toplumun büyük tepkisini çeker diye bilinen bu yeni trende "Sevgiliden çocuk modası" diyorlar.
Ben de resmen başkalarının işine burnunu sokmak diyorum. Partnerleri kabul ettikten sonra onları yargılamak bize düşmez.
Ayrıca bu adamların en büyük başarıları para, pul, şöhret sahibi olmaları değil eşlerine, sevgililerine hayatlarındaki konumlarını kabul ettirebilmiş olmalarıdır!

Bıyık turizmine destek

Wall Street Journal’a göre İstanbul’a gelen Arap turistler 5 bin dolara İbrahim Tatlıses modeli bıyık ektiriyormuş. Ayda 60 bıyık ekleme operasyonu gerçekleştiren cerrahlar varmış.
Saç ekmeyi anlarım da bıyığım olsun diye o kadar para vermeyi aklım almadı. Arapların çoğu zaten bildiğimiz kadarıyla kara tenli ve kıllı değil midir? Bu kadar çok köse Arap mı var ki bir bıyık için canım Türkiyem’e akın ediyorlar?
Ayrıca Tatlıses bıyığının modası geçti. Ektireceksen Malkoçoğlu bıyığı ektir ki girdiğin eziyete, parana değsin. Burak Özçivit’i hemen bir bıyık reklamında oynatsınlar piyasa artar. Benden söylemesi!

Açlık kafaya vurunca

‘Survivor’ yarışmasına katılanlar açlık başlarına vurunca farklı düşünmeye başlıyor.
Durduk yere sinirlenip tartışmaları ve kavga etmelerinden söz etmiyorum.
O normal. Issız adayı mavi tura çıktığınız bir tekne gibi düşünün. Hep aynı insanlar ve kaçacak yer yok! Bennu Gerede "Çocuk doğurmak yarışmaktan daha kolay. Dönünce bir çocuk daha yapacağım"demiş.
Benzetmeyi anladık da eyleme ne gerek var? Çocuğun dünyaya geliş nedenine bakar mısınız?

DİĞER YENİ YAZILAR