Sevgilinin işi sevgili olmaktır

Haberin Devamı

BAŞARILI popçu Hande Yener, oyuncu sevgilisine iş arıyormuş. ‘’Klibimde oynadıktan sonra oyunculuk teklifleri almaya başladı. Bu alanda çalışırsa mutluluk duyarım’’ demiş. Demek sevgilisi daha önce oyuncu değildi. Hande’nin klibinde oynadıktan sonra oldu. Ancak sevgilisi daha önceleri boşta değilmiş. Yonca Evcimik ve Mustafa Denizli’nin eski hayat arkadaşı sosyetik güzel Çiğdem Kayalı ile de birliktelikler yaşamış. Hande Yener nazar değmesin 41 yaşında.

Yonca Evcimik 50, Çiğdem Kayalı 56 yaşında. Hande’nin genç ve yakışıklı sevgilisi 28 yaşında. Görünen köy kılavuz istemez misali şöhretli ve olgun kadınları tercih ediyor. Onun için Hande’cim ona niye iş arıyorsun ki? Bak Seda Sayan ablan genç sevgilisini yanından ayırıyor mu? Kendinden yaşça büyük bir ünlüyle beraberse sevgilinin işi sevgili olmaktır.
Yoksa büyü bozulur!

Ferhat Göçer nasıl bir baba?

FERHAT Göçer’in, eski eşinden olan 15 yaşındaki kızı Yağmur, ‘’Bana babalık yapmıyor’’ diye ünlü sanatçıya dava açmış. Kızın sağlık sorunları varmış. ‘’Babam bana bakmıyor. Birlikte olduğu Ömür Gedik’in kızıyla daha çok vakit geçiriyor. Alerjim olmasına rağmen kedi ve köpekleriyle benden çok ilgileniyor’’ diyor. Kalp kapağının değişmesi gerektiğini ancak babasının izin vermediğini söylüyor. Bunu duyan Ferhat için ne hain adam ne kötü baba diye düşünür.

Ama işin aslı öyle mi acaba?

DİĞER YENİ YAZILAR