Sevgili çeşitleri

Haberin Devamı

Evli sevgililer: İbrahim-Demet Kutluay

Nazar değmesin, birbirlerine çok yakışıyorlar. İkisi de güzel, başarılı ve popüler. Dünya tatlısı çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çiziyorlar. Kıskananlar çatlasın dedirten bu imrenilecek çift evlendikten sonra ideal bir aile olarak da bütünleşti.

Medyatik sevgililer: Arda Turan-Sinem Kobal

Gençlerin idolü haline gelmiş yıldız bir futbolcu ile havalı, hoş bir oyuncunun saf ve masum aşkı medya tarafından büyük ilgi gördü. Sürekli bir fotoğrafçı ordusu eşliğinde sinemaya, yemeğe, eğlenmeye gidiyorlar, tatile çıkıyorlar. Sempatik bir çift. Medya rahat bırakırsa çok daha rahat edecekler. Tabii onlar bunu istiyorsa!

Hayalet Sevgililer: Hülya Avşar-Sadettin Saran

Bu ikiliyi arada sırada, orada burada birlikte görünce insan hayalet görmüş gibi oluyor. Gerçi Hülya Hanım sürekli ortalıkta da Sadettin Bey, sadece mecbur kaldığı acil durumlarda kendini gösteriyor. Hayal meyal devam ediyorlar.

Gezgin sevgililer: Demet Akalın-Önder Bekensir

Bunlar gezici sevgililerden. Bir gün bakıyorsunuz bir barda ertesi gün dağda birlikteler. Demet Hanım hep enerjik ve animatik pozlar veriyor. Kocasının ise genelde yorgun ve bıkkın bir hali var. Gezmekten yorgun düşmüş olabilir.

Sessiz sevgililer: Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ

Bırakın etraftakileri aralarında bile çok sık birbirleriyle konuşmuyorlarmış gibi bir halleri var. Tip olarak sessiz bir görüntü çiziyorlar. Sanki şöminenin başına geçip kitap okumayı, konuşmaya tercih ederlermiş havası veriyorlar. Suskunlar!

Entel sevgililer: Ferhat Göçer-Ömür Gedik

İkisi de kültürlü ve kaliteli. Sanatı seviyorlar. Müzik, sinema ortak konuları çok. Seviyeli bir birliktelik yaşarken hayattan zevk almasını biliyorlar. Entelektüel ve çok yönlü bir çift izlenimini veriyorlar. Sevgili olarak uyumlu görünüyorlar.

Sevgili sevgililer: Ayşe Arman-Ömer Dormen

Ayşe Arman eşine boşuna ’sevgilim’ demiyor. Kadın sevdiği erkekle hep sevgili kalmak istiyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Çocuk olmuş, arada hava milleri oluşmuş çok da önemli değil. Yeter ki siz eşinizi sevgiliniz gibi hissedin.

Meslektaş sevgililer: Bergüzar Korel-Halit Ergenç

Aynı dizide oynadıkları sevgili rolleriyle hem tanındılar hem de gerçek hayatta sevgili oldular. Meslektaşlığın ötesinde ortak noktaları olduğu kesin. Ayakları yere basan, düzgün ve yeni ebeveyn olmuş mutlu bir çift. Allah onları ayırmasın.

Anlayışlı sevgililer: Serdar-Rana Turgut

Sevgililerin birbirlerinin huyunu, suyuna, alışkanlıklarına karşı anlayışlı olmaları çok güzel. Serdar ve Rana Turgut’ta bu anlayış fazlasıyla var. Serdar hem sever hem korkar. Rana hem sever hem sabreder. Bundan güzel bir anlayış da olamaz.

Twittercı sevgililer: Mazhar Alanson-Biricik Suden

Twitter aleminde çift olarak dolaşıyorsan bu dünyada kendine ait bir hayatın yok demektir.

Mazhar, twitter alemine eşi Biricik’ten ders alarak hızlı bir giriş yaptı. Artık birbirlerine sms çekmelerine gerek kalmadı. Twitter’dan mesajlaşabilirler.

Zoraki sevgililer: Deniz Akkaya-Efe Önbilgin

Kadın ayrıldıktan sonra hamile olduğunu müjdesini (!) adama verdi. Adam önce kızdı, şaşırdı “Ben karışmam. Ne halin varsa gör” diyecek gibi oldu.

Sonra baba olma duygusunu benimsedi, kadına eskisinden çok bağlandı. Zor oldu ama sonuç iki taraf için de iyi oldu.

Havalı sevgililer: Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu

İkoncan olmak kolay değil. Ne giyersen giy yakıştıracaksın ve en önemlisi havalı olacaksın.

Sörf şampiyonu olmak için zaten havalarda uçman gerek. Durum böyle olunca İkoncan Eda ile Sörfcan Bora acayip bir havalandılar.

Sevgililer Günü önerileri

Balıkçı

Eftelya Balıkçısı, Beylerbeyi: Romantik bir manzara. Boğaz’ın güzelliği. Temiz ve ferah bir mekan. Harika meze ve balık çeşitleri.

Kebapçı

Tike, Şaşkınbakkal: Kebaçılar arasında en romantiği. Sahilde bir yürüyüş eşliğinde kebap keyfi için ideal.

Çin

Dragon, Harbiye: Hilton’un bitişiğinde en esaslı Çin lokantası.

İtalyan

Mia Mensa, Suadiye: Hem romantik bir yer hem de lezzetli yemekleri var.

Fransız

Cafe du Levant, Rahmi Koç Müzesi: Tipikten ziyade butik bir brasserie. Özenle hazırlanmış yemekler ve şahane bir atmosfer.

Dünya mutfağı

Marca Exclusive, Nişantaşı: Özel gecede aşkın heyecanlı çoşkusu, şımartan lezzetler ve exclusive love party mönüsü.

Meyhane

Bebek Meyhanesi, Küçük Bebek: Keman eşliğinde bir karşılama, ud ve kanunlu en güzel aşk şarkıları ve gül yapraklı bir masada tam anlamıyla meyhane keyfi. Türk, Yunan ve Ermeni mutfağının unutulmuş tatları.

Konser

Nil Burak, Ece Bar: Sevgililer Günü’ne özel nostaljik şarkılar.

Otel

Four Seasons, Beşiktaş: İstanbul’un en güzel oteli. Tertemiz ve çok özel. Işıldıyor. Tekrar aşık olmak için bir kahve içmeye uğramanız bile yeter.

AVM

İstinye Park, İstinye: Canım Türkiyem’in en havalı alışveriş merkezi. Gidin, gezin ve etrafı inceleyin. Ünlü görmekten gözleriniz kamaşır. Sevgililer için alışverişli, yemekli, eğlenceli bir mekan ve renkli manzaralar.

Film

“Sevgililer Günü”: “Özel Bir Kadın” filminin yönetmeni ve tasarımcılarından yıldızlarla dolu, günümüzün romantizmini yansıtan bir komedi. Tüm dünya ile aynı anda bizim sinemalarda. El ele tutuşup patlamış mısır yiyin.

Tiyatro

“İyi Günde, Kötü Günde”, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu: Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün enerjik performanslarıyla sizi matinede öyle keyifli bir havaya sokarlar ki suare sonrasına kadar coşkunuzu kaybetmezsiniz.

Açık mekan

Polonezköy: “Havalar nasıl olursa olsun yeter ki bizim havamız güzel olsun” diyorsanız, kendinizi Polenezköy taraflarına atabilirsiniz.

Nasihat

Çocuksuz kutlayın: Sevgililer Günü’nü 23 Nisan sananlar sevgilileriyle başbaşa kalmaktan zevk almayanlardır.

Çocukla da, çocuklu olan bir yere gitmeyi de tavsiye etmem. Yılın bir gününü birbirinize ayırın ve gün boyunca da çocuk muhabbeti yapmayın.

DİĞER YENİ YAZILAR