Severken ayrılmak

Haberin Devamı

Yapımcı Can Tanrıyar ile güzel assolist Petek Dinçöz’ün ayrılık haberi bana bu unutulmaz şarkıyı hatırlattı.

4 yıl önce evlenen iki yıl sonra boşanan ve kısa bir süre sonra dayanamayıp tekrar bir araya gelen ünlü çift nihayet pes etmiş. Karşılıklı olarak ilişkilerini noktalamaya karar vermişler.

Denedik, başarılı olamadık, sonunda ayrıldık diyorlar.

Can ve Petek birbirlerini gerçekten çok seven bir ikiliydi.

Ayrılıklar tatsız ve üzücü olur.

Ama ayrılacaksan sevginin nefrete dönüşmesini beklemeden ayrılmak en iyisi.

Bunu herkes yapamaz.

Aşıkken sevdiğinden kopamaz. Can ve Petek ilişkilerini yürütmekte başarısız olduklarını söylemişler ama aslında bence en zor olanı başarmışlar. İkisi için de hayırlı olsun!

Gündeş ana

Şarkıcı Ebru Gündeş ‘Yaparım Bilirsin’ parçasının klibinin bazı sahnelerinde oynamayı reddetmiş. ‘’Senaryo erotik. Ben anneyim. Bu sahneler bir anneye yakışmaz’’ demiş.

Bunun üzerine klipte Ebru Gündeş’in yerine İspanyol bir modeli oynatmışlar. Hayatımda bundan daha saçma birşey duymadım.

Ebru Gündeş’in erotik bulduğu klipte oynamaması saçma değil. Bu kendi tercihi. Anne olduktan sonra korumak istediği imaja saygı duymak gerek. Saçma olan kendi klibinin senaryosunun prensiplerine aykırı olması. Şarkı senin, klip seninse, klibin senaryosu kimin anlamadım gitti. Ebru Hanım oynamak istemediği sahneleri klipten çıkartır olay biter. Söz konusu klipte Ebru Gündeş’in yerine oynayan mankenin yatakta bir adamla saçma sapan çocuksu cilveleşmesi bana seksi değil bilakis komik geldi.

‘Ken’ Kenan ile ‘Barbi’ Beren

Popçu Kenan Doğulu ile büyük aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Beren Saat, Ken ve Barbi bebekler misali elele, gözgöze rüya gibi bir ilişki yaşıyor. Ancak ne kadar gözden uzak yaşamaya çalışsalar da hiç ummadıkları bir yerde, özel anlarında kameralı cep telefonlarıyla donanmış meraklı turşucuların hedefi oluyorlar. Bunların herhalde aşk kafalarına vurmuş, dünyadan haberleri yok 10 bin kilometre uzağa gitseniz bile Türklerden kaçamazsınız arkadaşlar!

Yazar Orhan Pamuk’u bile Hindistan’da sevgilisiyle elele yakalamış bir milletiz.

Telli duvak

Bazı kadınların evlenme merakına şaşmamak elde değil. Bu uğurda savaş veriyorlar sanki. Şarkıcı Esra Balamir de bunlardan biri.

Geçenlerde Telli Baba’yı ziyarete gitmiş. Ziyaret etmekle kalsa iyi...

Kısmeti açılsın diye okunmuş şekerini aldığı Telli Baba’nın telinden de yutmuş. Doktorlara göre Esra Balamir’in evlenme rüyası gerçekleşsin diye yuttuğu tel hayatına mal olabilecek kadar zararlıymış.

Tel yutmanın insan vücudu için ölümcül riski varmış.

Telli Baba’dan tel yutulduğunda nikah kıyılacağı garanti olsa acaba kaç kadın bu riski göze alır?

Esra’yı tanırım birkaç kez radyo programıma konuk olarak gelmişti.

Hiç unutmam bir keresinde ‘çok pimpirikliyim’ diyeceğine ‘pipirikliyim’ demişti.

Demek evlilik uğruna huyunu suyunu bile unutmuş.

İnşallah hayalleri bir an önce gerçekleşir.

Telli duvaklı pipiriksiz mutlu bir gelin olur!

DİĞER YENİ YAZILAR