Serdar Turgut Hıncal Uluç çatışması

Köşe yazarları arasındaki kavgalar meşhurdur. Aynı gazetedekiler bile her fırsatta birbirlerine atıp tutarlar. Bu kavgalar her iki tarafa da reyting getirir...

Haberin Devamı


Son kavga ‘megolaman ve alıngan yazar’ Hıncal Uluç ile ‘penis yazarı’ olarak nam salan sevgili dostum Serdar Turgut arasında.
Aslında post-plus andrapozdaki Hıncal Hoca, kendisini hep “Küçük dağları ben yarattım gerisine karışmam” mertebesinde gördüğü için mantık olarak onunla tartışmak çok anlamsız.
Ancak pre-andropozdaki Serdar Turgut da şu aralar ıssız yazar rolünde sosyal hayattan uzak olduğu için, tamamen sıkıntıdan birileriyle uğraşmayı kendisine hobi edinmiş vaziyette.
Hıncal Hoca, bunun farkında değil.
Serdar’ın oltasındaki yeme takılıyor.
Serdar usanmadan, Hıncal Hoca’yı sinir etmek için dalgasını geçiyor.
Hıncal Hoca da dayanamayıp “Bu son cevabım” diye habire yanıt veriyor.
Serdar kitap okuyan entel, Hıncal Hoca da popülist ve çokbilmiş havalarında.
Oysa ikisi o kadar birbirlerine benziyorlar ki tartışmaları gereksiz.
Örneğin, biri karşı cinsten korktuğu için bekar, diğeri de aynı nedenden dolayı evli. Her ikisi için de dünya kendi eksenleri etrafında dönüyor. İkisi de araba kullanmıyor. İkisi de pamuk ellerini cebine atmaktan değil, davet edilmekten zevk alıyor. En önemli ortak noktaları ise ikisi de güzel kadınlara hayran ama insanları sevmiyorlar.
Üstelik biri Sabah’ta diğeri Akşam’da olduklarından birbirlerini tamamlıyorlar.
Geçinememeleri için aslında ortada hiçbir neden yok !


İKONCAN REYTİNGLERİ

IVANA SERT: En güzel ve en seksisi. Üstelik ’babadan’ değil ’kocadan’ zengin. İkoncanlık bitse de hayatını garanti altına almış durumda.
EDA TAŞPINAR: Sosyetik sevgilisinden ayrıldıktan sonra reytingi düştü. Acil olarak eskisinden daha iyi birini bulup Bodrum’a çıkartma yapmak zorunda. Televizyonda program yapmak yeterli değil.
DENİZ BERDAN: Uzun bacaklı, cesur pozlar veren bu evli güzelin reytingi değişmez. Ne yaparsa yapsın sanki hep üçüncü sırada kalacak. Tabii daha genç, güzel ve cesuru ortaya çıkana kadar.
MARTHA ŞAVKAN: Çiçeği burnunda ikoncanlarımızdan Brezilyalı güzelin biraz daha egzantrik giyinip açılıp, saçılması gerekiyor. Yoksa sırf güzellikle reyting artmıyor.
SÜREYYA YALÇIN: İlk sırada ’kocadan’ olma bir ’ikoncan’ vardı. Bu da ’babadan’ olanı. Zaten ona pek koca dayanmıyor.


BASINÇ HARİTASI

Televizyonda hava durumunu sunarken gösterdikleri ’basınç haritası’ resmen kafamı karıştırıyor. Türkiye haritası üzerine eminim ki yapana göre bilimsel, ama izleyene göre gelişigüzel çizilmiş bir dolu ok düşünün. Neymiş efendim? Basınç haritası! Bizim ülkede havanın basıncını hiç bilmesek de olur. Zaten her Allah’ın günü maddi, manevi o kadar çok basınç altındayız ki hava basıncı havagazı kalır.


NEREDE GÖRÜLDÜLER

Ünlülerin nerede, ne yaparken görüldüklerine dair son derece lüzumsuz ve uydurma haberler eğlendirici oluyor. İşte size bazı güncel seçmeler:


TEOMAN: Bodrum’da sevgilisinin koluna düşürdüğü dondurmasını yalarken...
( Yalanan kol kendisinin mi sevgilisinin
mi belli değil)
GÖNÜL YAZAR: Esma Sultan’da burnunu kaşıyarak defile izlerken... (’Taş Bebek’ Gönül Hanım’ın ya tiki var, ya da iki kapılı eczanesinden hap yaparken yakalandı. Karıştırmayı yumuşatıp kaşımaya çevirdiler)
MELTEM CUMBUL: Atatürk Havalimanı’nda Bodrum’da olan sevgilisi Kıvaç Tatlıtuğ’a telefonda ”Sevgilim bir saat sonra görüşürüz“ derken... (Demek Meltem Hanım o kadar bağırararak konuşuyor ki ne dediğini etraftakiler rahatça duyabiliyor. Telekulak’tan sonra keskin kulaklılar devri başladı )
SERTAB ERENER: Göksu evlerinde gezdirdiği köpeğine saldıran küçük köpeği ayağıyla engellemeye çalışırken... (Sertab’ın köpeği fare kadar filan olmalı)
ATA DEMİRER: Bozcaada’da bahçesine giren komşunun tavuğunu kovalarken... (Hangi komşusu acaba? Sağdaki mi soldaki mi? Peki tavuğu yakaladı mı? Yakaladıysa ne yaptı?)
ZARA: Bozcaada’ya kalabalık bir grupla gelmesine rağmen sadece bir kadın arkadaşıyla ve ortalıkta kimsenin olmadığı sabah saatlerinde denize girerken... (Ne kadar asosyal. Peki bunu görenin orda ne işi varmış?)
LEVENT KIRCA: Bozcaada sahillerinde midye toplarken... (Bozcaada’ya giden ünlülerin kulağına küpe olsun. Orada yerin kulağı var. Sessizce gaz bile çıkarmaya yeltenseler yakalanacaklar.)
Kıssadan hisse: Yatıp, kalkıp ünlü olmadığınıza dua edin !

DİĞER YENİ YAZILAR