Seks ve spor

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

İkoncan İvana Sert, boşanmak üzere olduğu veliaht eşi tarafından defalarca aldatıldığını bildiğini ve erkeklerin seksi spor gibi yaptıklarını söylemiş. İvana, “Erkek spor olsun diye aldatır” diyor. Bugüne kadar hiç eşini aldatmamış bir erkek olarak düşünüyorum da haksız sayılmaz. Biz erkekler dünyanın neresinde olursak olalım sporu da seksi de çok severiz. Aslında sporu genelde başkalarıyla izlemeyi, seksi ise bizzat yapmayı tercih ediyoruz. Televizyonun karşısında elimizde uzaktan kumandayla maçları izlemenin keyfi ayrı... Sevdiğimiz veya beğendiğimiz bir kadınla seks yapmanın zevki ayrı. İkisi bir arada olduğunda hayat bizim için mükemmel olur. Zaten seks yapmak serbest stilde güreşmeye benzemiyor mu? Spor niyetine seks yapmayı bu dünyada hangi aklı başında sağlıklı erkek istemez? Kapalı salonlarda sabahtan akşama kadar tepinip ter dökmek nereye kadar yani? Arada bir onun yerine seks yapmak aslında hiç de fena fikir değil. Bir taşla iki kuş vurmak gibi bir şey. Yine ter döküyorsun ama en azından zevk aldığın bir işi yapıyorsun. Kas yapacağım diye hamal gibi ağırlık kaldırmıyorsun. Göbeğin çatlayıncaya kadar askerlik günlerindeki gibi mekik çekmiyorsun. Seks yapmak da kalori yaktığına göre erkeklerin yaptıkları kaçamaklara spor yapıyormuş gözüyle bakmaları çok normal. İşin sonunda kan ter içinde nefes nefese kalacaksak spor yerine seks yapalım daha iyi. Ancak İvana, erkeklerin spor olsun diye aldattıklarını düşünüyorsa, kocası Yurdal masum. Adamın maaşallah kiloları yerinde. Hiç spor yapmış birine benzemiyor. İvana’nın dediği gibi de spor niyetine seks yapıyor olsa şimdiye kadar tığ gibi olurdu. Kendi ağzıyla yakalanmak da buna denir. Düşünmeden konuşmayacaksın!

Kapat gitsin

Milyonlarca genç kızın hayran olduğu 17 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 19 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı sevgilisi Selena Gomez’le baş başa film izlemek için 20 bin kişilik bir salonu kapatmış. Salon demek haksızlık olur. Amerika’nın Los Angeles kentinde Kobe Bryant’ın Los Angelas Lakers takımı ve çok sayıda konsere ev sahipliği yapan Staples Center resmen bir arena niteliğini taşıyor. 53 milyon dolarla "Dünyada en çok kazanan genç yıldız’’ unvanının sahibi olan Justin Bieber, İngiliz Daily Mail Gazetesi’nde yer alan habere göre sevgilisiyle ‘Titanic’ filmini izlemiş. Ne kadar romantik! İnsanın gözleri yaşarıyor. Toplam yaşları 36 olan iki velet 20 bin kişilik bir yeri kapatıyor. Bizde aynı şeyi çok daha küçük çapta milli futbolcu Arda, oyuncu sevgilisi Sinem Kobal için yaptığında olay olmuştu. Basında çıkan haberler tribünlere yansıyınca Arda, mütevazi bir sinema salonunu kapattığına bin pişman olmuştu. Şimdi eminim Arda da Sinem de o olayı hatırlamak istemiyorlardır. Sevgili için sinema salonu kapatıp film izlemek artık demode oldu. Salon ne kadar görkemli olursa olsun iki saat sonra paralar yanıyor. Kapatacaksanız hiç modası geçmeyecek ve sevgilinizin asla unutamayacağı bir yeri kapatın. Mesela İstinye Park’ı sevgilin için kapat! İstediği gibi dolaşıp alışverişini yapsın bakalım bir daha hayatı boyunca unutuyor mu?

Nuri’nin gazozu

80’li yıllarda filmlerde genç kızları rol gereği ilaçlı gazozuyla ağına düşüren Türk sinemasının Tecavüzcü Coşkun ile birlikte unutulmaz kötü adamlarından Nuri Alço, çağımızda internette gazozcuların türediğini söylemiş. ‘Gazoz devri bitti, internet devri başladı’ demiş.
Genç kızların artık internetten tanıştıkları ve huyunu suyunu bilmedikleri insanlarla birlikte olmalarının çok tehlikeli olduğunu vurgulayan deneyimli oyuncu, teknolojiye ayak uyduran kötü niyetli gazozculardan uzak durulması gerektiğini hatırlatmış. Bazı şeyler ne yapsan değişmiyor. Hatırlarsanız Müslüm Gürses’e bir zamanlar hiç istemediği halde ‘jilet imajı’ yapışmıştı. Onun efkarlı Arabesk şarkılarını dinleyen delikanlılar aşka gelip kendilerini jiletliyordu. Aradan zaman geçince o jilet sevdalısı kitle büyüdü, jilet olayı bitti.
Nuri Alço’nun filmlerinin oynadığı zamanki kitle de büyüdü ama gazozu hiç peşini bırakmadı. Müslüm Baba kadar gündemde olmamasına rağmen onu her gören gazozunu hatırladı. Oysa Nuri Bey olgunlaştı ve bayatlamış gazozcu imajından bıkkınlık geldi. Ama baktı ki ne yapsa olmuyor, mecburen olayın üstüne gitti. “Alço” yazan gazoz kutularıyla pozlar verdi. Canlı yayında meslektaşı Ahu Tuğba’nın gazozuna ilaç koyup kendinden geçirdi. Genç kızları uzak durmaları için uyardığı internet ortamında Nuri Alço’nun ismi gazoz, ilaç, tecavüz ve seks kelimeleriyle birlikte anılıyor. Eski filmlerinden derlenmiş tecavüz klipleri ve müziği bile var. Onlar eskide kalmış olabilir ancak Nuri Alço da boş durmuyor. Gazozunun devam eden popülaritesiyle gençlere yararlı mesajlar veriyor. Anlaşılan Nuri’nin gazozu, yıllar sonra bile sihrini kaybetmemiş ve işe yarıyor.

Haftanın Çözümü: Her Yunanlı kendisine bir Alman eş bulursa, ne politik ne ekonomik sorun kalır!

DİĞER YENİ YAZILAR