Şaşırma Rita Biz şaşkınız

Haberin Devamı

İngİlİz şarkıcı Rita Ora, Türkiye’de tanındığını bilmediğini itiraf etmiş. “Çok şaşırdım. Minnettarım” demiş. Rita boşuna şaşırmış. Bizde yabancı birine ünlü demeleri yeter. Hemen etrafını sarar onu bağrımıza basarız. Yabancı ünlülere karşı inanılmaz bir merakımız vardır. Modası geçmiş, adı, sanı artık duyulmayanı olsa bile.


Nerde kaldı, ne yedi, ne içti, nereye gitti bilmek isteriz. ‘Happy’den başka bir parçasını bilmediğimiz Pharell Williams’ı bile oturak şapkasıyla görmek için 20 bin meraklı vatandaşımız konserine akın etmiş. Onun için ben diyorum ki: “Şaşırma Rita, biz şaşkınız!”

Araba mı kadın mı?

Seksİ şarkıcı Ebru Polat, kırmızı Ferrari’siyle Bebek sahiline inmiş. Arabayı günlüğü 2 bin Euro’ya kiraladığı iddia ediliyormuş. Ebru isyan etmiş. “Bu Ferrari işadamı olan nişanlıma ait. Bana kullanmam için tahsis etti” demiş. Nişanlısı akıllı adammış. Lüks ve gösterişli spor arabasının keyfini çıkartmak yerine onu Ebru’ya tahsis etmiş. Ne de olsa arabanın keyfi bir yere kadar sürer. Kadının keyfi kadın mutlu kaldıkça devam eder.

Haydi kafese

Fenerbahçelİ Volkan ile Galatasaraylı Melo arasındaki sular durulmuyor. Volkan’a gidip Melo seni gördüğü yerde yumruklayacakmış demişler. O da “Sıkar” diye cevap vermiş. Bu kadar ön oynaşma yeter. Artık ringe çıkıp kapışmalarının zamanı geldi. Ringin etrafı kapısı kilitli çelik bir kafesle örtülsün. Bir tanesi pes edene kadar kıyasıya dövüşsünler.Volkan’ın köşesinde taktik vermek için Melo’nun daha önce gözünü morarttığı futbolcu Viera ve takım arkadaşı Emre Belezoğlu. Amigosu Ömer Çavuşoğlu.

Melo’nun köşesinde G.Saraylı Sabri Reyis ve amigosu Aziz Üstel. Hakem Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar ikilisi. Maçın tanıtımı ve canlı yayını Acun Ilıcalı’dan. Kaptan Volkan ile Pitbull Melo’nun kafes dövüşü. Var ya, televizyon tarihinin en büyük reytingini alır.

Sibel tamam, ama Teoman oynamaz

Tarkan’ın Açıkhava’da verdiği konserleri izlemeye gidenler arasında ünlüler dikkat çekiyor. Konser kadar onların ne yaptıkları da konuşuluyor. Örneğin Sibel Can müziğin coşkusuyla dayanamamış, kalkmış göbek atmış oynamış. Ama şarkıcı Teoman oturduğu yerden kalkmamış. Hatta Tarkan kendisine “Yahu bi kalk sen hiç dans etmez misin?” diye takılmış. Sibel Can kalkar oynar. Hem oryantalin alasını yapar hem de çok güzel göbek atar. Ona yakışır. Ama Teoman rockçu.

Cool takılması gerek. Zaten elinde gitarı olmadan sahnede bile zor kıpırdayan bir sanatçı. Bir de Tarkan’ın şarkılarıyla herkesin ortasında dans mı edecekti?
Daha neler?

Sibel tamam, ama Teoman oynamaz!

DİĞER YENİ YAZILAR