Şanslı ve şanssız kadınlar

Güzellik, servet, şöhret yetmiyor. Yeter ki şansınız olsun...

Haberin Devamı

Erkek bulma konusunda dünyaya şanslı gelen kadınlar var. Hiçbir zaman boşta kalmıyorlar. Dilediklerinde bir ilişki içindeler. Yeşim Salkım gibi... Yeşim Hanım, şimdi son eşinden hamile. Aradığı mutluluğu bulmuş gibi gözüküyor. Henüz evli olmayan sosyetik güzel Derin Mermerci’nin kısmeti o kadar açık ki, ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açması bir oluyor. Derin Hanım, şimdi kaçak işadamı Cem Uzan ile dünyanın en romantik kenti Paris’te ateşli bir serüven yaşıyor. Onunla evlenip evlenmemesi hiç önemli değil. Çünkü boşta kalmaz. Genç ve varlıklı. Çevresi yeter. Şu aralar ithal bir sevgili ile takılan bir başka sosyetik güzel Özlem Önal için de durum aynı. Bu hanımlar karşı cinsten kendilerine birini kolaylıkla bulabiliyorlar. Bir de bu konuda şanssız kadınlar var. Hülya Avşar gibi... Hülya Hanım tüm güzelliğine ve şöhretine rağmen ilişkilerinde maalesef şanssız. Manken Deniz Akkaya da şansı olmayanlardan. Ne kadar tutunmaya çalışsa başaramıyor. Son günlerde “Ben Adamı Ayrılırken Tanırım” şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan ünlü assolist Seren Serengil’in erkekler konusunda şanssızlığı dillere destan oldu. Şarkısında dediği gibi erkekleri gerçekten ayrılırken tanıyor. Bir diğer ünlü assolist Sibel Can’ın durumu da ondan farksız. Evliliklerinde bir türlü huzur bulamıyor. Hande Ataizi için durum farklı. Kolay buluyor ama hep yanlış seçim yapıyor. Şarkıcı Nilüfer, yıllardır şansının açılmasını bekliyor. Kadın, erkek kim olursa olsun şans faktörü ilişkilerde çok önemli.
Güzellik, servet, şöhret yetmiyor. Yeter
ki şansınız olsun.

Gani gani

Ünlü yazar ve yapımcı Gani Müjde 50’nci yaşını kutlarken sanatçı eşi Belma Canciğer kendisine hoş bir sürpriz yapmış ve Gani’nin doğum günü partisine revü kızlarını getirmiş. Revü kızlarıyla halay çeken Gani de “Bu kızlar 25 yaşımdayken gelseydi bak neler olurdu“ diye güzel bir espri yapmış. Ancak işin gerçeği birbirinden çekici revü kızları 25’inde gelseydi Gani onları karşında hazır ve nazır bir şekilde gani gani görüp evlilikten vazgeçebilirdi. Belma Canciğer ile canciğer olamayınca çocukları 10 yaşındaki Ece Su ile 7 yaşındaki Arda’nın mutluluğundan da yoksun kalabilirdi. Gani Müjde’ye sempatik ailesiyle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum. Belma Hanım en iyisi bir dahaki doğum günlerine revü kızları getirmesin. Ne olur ne olmaz. Devir bir tuhaf. En sağlam bildiklerimiz bile çatırdıyor.

Sevdanın son vuruşu

Şarkının dediği gibi “Sevdanın Son Vuruşu“nu yapan ünlülerimiz kimler? Son olarak sevdanın son vuruşunu sürpriz bir isim, televizyoncu Acun yaptı. Sunucu Defne Samyeli’nin 14 yıllık eşi mimar Eren Talu’ya yaptığı sevdanın son vuruşu olaylı ve iki tarafı da yaralayıcı oldu. İş adamı Efe Önbilgin, uzatmalı sevgilisi ve bebeğinin annesi manken Deniz Akkaya’ya sevdanın son vuruşunu çocukluk aşkıyla evlenerek yaptı.
Sunucu Burcu Esmersoy, İtalyan eşinin kaçamaklarına sevdanın son vuruşunu yaparak karşılık verdi. Basketbolun sevilen ismi İbrahim Kutluay, hatırlarsanız sevdanın son vuruşunu bir Demet’ten diğerine transfer olarak yapmıştı.
Oyuncu Pınar Altuğ, sevdanın son vuruşunu işadamı Umut Elçioğlu ile evliyken Tony Theodoridis diye biriyle yaptı. Tony ile beraberken ise sevdanın son vuruşu durumunu, oyuncu Yağmur Atacan’a aşık olup evlenerek tekrar hayat geçirdi. İş adamı Kaya Çilingiroğlu, ünlü yıldız Hülya Avşar ile evliyken sevdanın son vuruşunu Feraye diye hiç tanınmadık biriyle yaptı. Sonra Feraye ile evlendi ve uslandı. Avşar Kızı’nın yeni ayrıldığı sevgilisi iş adamı Sadettin Saran’ın henüz sevdanın son vuruşunu yapıp yapmadığı, yaptıysa da kiminle yaptığı belli değil.
Şovmen M. Ali Erbil boşandığı son eşi Tuğba’ya kadar sevdanın son vuruşunu hep kendisi yapmıştı. Ancak boşandıktan sonra sevdanın son vuruşunu Tuğba Hanım, aile dostları iş adamı Önder Fırat ile öyle bir yaptı ki onunkiler silindi. Oyuncu Halit Ergenç, çiçeği burnundaki eşini sevdanın son vuruşunu yaptığı ‘Binbir Gece’den dizidaşı oyuncu Bergüzar Korel yüzünden terk etti. Oyuncu Tamer Karadağlı, sevdanın son vuruşunu yaptıktan sonra eski eşi Arzu Balkan ile yeniden birlikte poz vermeye başladı. Efsane sanatçı sevgili Barış Manço iddialara göre sevdanın son vuruşunu yaparken hayatını kaybetti. Ne diyor şarkıda?
“Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın. Yüreğimden çıkardım attığın kör kurşunu.“ Kahpe kader!

Şehrazat küsmesin

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, süperstar Ajda Pekkan’a “Aşklayalım” isimli parçasına yeni albümünde yer vermedi diye yine küsmüş. “Bundan sonra asla Ajda’nın albümünde olmam, olamam. Mümkün olma olasılığı sıfır” diye kesin tavrını koymuş. Ajda’nın bilerek veya isteyerek Şehrazat’ı üzeceğine ihtimal vermiyorum. Süperstar hem iyi kalpli hem de düşünceli olduğu için bugün bulunduğu zirveye geldi. Tıpkı Şehrazat gibi. Albümün konseptine uymamıştır, ondan şarkıyı almamıştır. Başka bir art niyet aramamak gerek. Şehrazat, dünya tatlısı ve duygusal bir kadın. Ajda onun gönlünü alsın ve bestelerini okumaya devam etsin. Kalitesi gün geçtikçe kesatlaşan müzik dünyamız yeni bir Kayahan-Nilüfer dargınlığı ile karşı karşıya kalmasın. Şehrazat harika besteler yapmaya devam etsin, Ajda da onları muhteşem yorumuyla seslendirsin. Lütfen bize bunu çok görmesinler. Barışsınlar!

DİĞER YENİ YAZILAR