Saman altından su yürütenler

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül’ün, Bodrum’da bir Rus kadınıyla görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü. Bir süre önce ayrıldığı 5 yıllık sevgilisi çellist Mine Cangal "Bizim asla böyle fotoğraflarımız çıkmadı. Çünkü ben o tip kızlardan değilim" demiş. Saman altından su yürütenler bu konuda ustadır. Taa ki yakalanıncaya kadar! Tıpkı 19 değişik kadınla aldattığı eşine 500 milyon dolar tazminat ödeyip boşanmak zorunda kalan, dünyanın en çok para kazanan sporcu ünvanına sahip, ünlü Amerikalı golfçü Tiger Woods gibi. Tiger Woods, yakayı ele verene kadar, ailesine bağlı ideal bir eş olarak tanınıyordu. Hatta temiz çocuk imajı sayesinde sponsorlar bulmuştu. Saman altından su yürüttüğü anlaşılınca kaybı büyük oldu. Peki, sizce Türk erkekleri saman altından su yürütüyor mu? Bence birbirinden güzel Rus hatunlar ülkemize dadanalı çoğu, saman altında su yürütmeye başladı. Eşleri de ya farkında değil ya da farkında sesini çıkartmıyor.

Bebeğin fendi, David’i yendi!

David Beckham’ı eski ‘Baharat Kız’ yeni ‘moda ikonu’ ve dördüncü kez anne olmaya hazırlanan eşi Victoria, yataktan atmış. Beckham’lar gibi her tür imkanı olan ve çocuklarını dadılarla büyüten zenginlerin cinsel hayatı bile çocuklar yüzünden ister istemez olumsuz etkileniyor. Örneğin, Hollywood yıldızları Angelina Jolie ile Brad Pitt bu konuda çözümü çocuklarına sevişecekleri zamanı söylemekte bulmuş. ‘Anne ve baba öpüşecekler’ deyip çocukları dadılarına teslim ediyorlarmış. Düşünsenize yarım düzine çocuk kapının dışında sizi bekliyor. Her birinin kafasından "Bu ne öpücükmüş bitmek bilmedi?" ya da "Koca dudaklı annem babamı öperken yutarsa ne olur" türünde düşünceler geçiyor ve siz içeride seks yapmaya çalışıyorsunuz. Zaten tüm gün çocukla uğraşmaktan insanlarda seks yapma isteği de kalmıyor. Başbaşa gidebilecekleri tatilde çiftler birbirlerine biraz zaman ayırmazlarsa ilişkileri ‘sevgili’den ‘arkadaş’ havasına dönüşüyor. Sonra genelde baba yabancı uyruklularla öpüşmeye başlıyor. Victoria aklını başını toplayıp David’i bir an önce yatağına geri alsın. O adam kapanın elinde kalır vallahi!

L World

2000"lerin ortalarında
L World diye bir dizi vardı. Hollywood’da yaşayan lezbiyenlerin hayat hikayesini anlatırdı. Dizideki kadınların tutkulu aşkları bir kadın ile erkek arasında bile böylesine tutkulu aşk olamaz dedirtecek kadar tutkuluydu. Sessiz sedasız ülkemizi ziyaret eden dünyaca ünlü eşcinsel Amerikalı oyuncu Jodie Foster ve ailesini görünce lezbiyenler arasındaki aşkın ne kadar tutkulu olabileceğini anladım. Oscar’lı oyuncu Jodie ile 20 yıllık sevgilisi Cydney Bernard, arasındaki aşk L World dizisindeki tutkulu aşklara benziyor. Sevgilisi olan kadın Jodie Foster’ın yanında kendisinden yaşça bir hayli büyük ablası gibi duruyor. İki çocuklarıyla birlikte Efes’e gidip Meryem Ana Evi’ni ziyaret etmişler. Hacı olmuşlar. Anadolunun zengin tarihinden çok etkilenmişler.
L World isimli diziyi izlemediyseniz mutlaka izleyin. Gerçek hayattaki Jodie Foster ve sevgilisinin dizideki karakterlerden hiçbir farkı yok!

GSM suratı

Neden bilmiyorum GSM firmalarının reklamlarına çıkan ünlü komedyenlerin surat ifadeleri hep aynı oluyor. Hepsinde ne yaptığını bilmez şaşkın bir ifade var. Şafak Sezer kafasında sürekli bir soru varmışçasına bakıyor. Yakışıyor da. Herhalde bu surat ifadesi halk arasında tutuluyor ki Şafak Sezer bir değişiklik yapma gereği görmüyor. Tutan bir şey olunca da hemen bir benzeri geliyor. Recep İvedik furyasının parsasını reklam piyasasında toplamaya devam eden Şahan Gökbakar da Şafak Sezer havalarına girmiş. "Ben kimim, neredeyim, ne yapıyorum?" şaşkınlığı içinde etrafına bakınıyor. Ata Demirer’in reklamı da diğerleri gibi. Ortada ya GSM suratı diye ortaklaşa bir durum var hepsi aynı ifadeyi veriyor ya da aldıkları astranomik ücretten küçük dillerini yutmuş gibi duruyorlar.

İyimser kadınlar

Kadınlarımızın kıymetini bilelim. Dünyanın en iyimser kadınları Türkiye’deymiş. Küresel bilgi ve analiz firması Nielsen’in 21 ülkede ve 6500 kadın üzerinde yaptığı araştırmanın sonucuna göre Türkiye’deki kadınların yüzde 92’si kızlarının kendilerinden daha fazla imkanı olacağını düşünüyorlarmış. Eğri yatalım doğru konuşalım. Biz Türk erkekleri kolay geçinilecek insanlar değiliz. İsteklerimiz bitmez, kendi zevklerimizden fedakarlık yapmaya yanaşmayız. Durum böyle olunca Türk kadınının, Türk erkeğiyle yaşayabilmesi için iyimser olması şart. Başka türlü bize tahammül etmesi mümkün değil. Hintli kadınların da dünyanın en stresli kadınları oldukları ortaya çıkmış. Onun da nedenini biliyorum. Köri kokusu! Hayatınızın her günü her yerde kesif köri kokuları içinde geçse siz de stres içinde olurdunuz. Haksız mıyım?

HAFTANIN SORUSU?

Bugüne kadar Müslüm Gürses’in oynamayı reddettiği bir reklam teklifi olmuş mudur acaba?

DİĞER YENİ YAZILAR