Salla Hadise salla

Haberin Devamı

Şarkıcı Hadise’nin son dönemde aldığı kilolarla başı dertteymiş. Antalya konserinde kalınlaşan bacakları ve kalçasıyla dikkat çekmiş. ‘Hadise’nin kiloları Hadise’ diyorlar.

Benim bildiğim Hadise hırslı kadındır plansız programsız adım atmaz.

Kiloları da mutlaka bilerek almıştır. Baktı şov dünyasında böylesi tutuluyor. Daha çok ilgi topluyor, daha fazla konuşuluyor. Aldı birkaç kilo bacaktan ve kalçadan olayı bitirdi. Örnek mi istiyorsunuz?

Ermeni asıllı ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian.

Onun da Hadise gibi güzel bir yüzü ve kısa bir boyu var.

Ama kalçalar, bacaklar o kadar geniş ki etrafında dünya turu atılır. Kim Kardashian onların sayesnde Hollywood’un en çok kazanan yıldızı oldu. Hem de Hadise gibi şarkı söyleyip sahnede dans edip tepinmeden.

Eurovision’a katıldığı sene Hadise nerde bir konser verse orayı ‘salladı’ derlerdi. Şimdi artık gerçekten sallayacak!

Tarkan’ın yeni sevgilisi

Megastar Tarkan yeni sevgilisiyle Bebek’te otomobilinin içinde yakalanmış. Kendisini görüntülemek isteyen muhabirlere ‘’Çekmeyin lütfen’’ diye seslenmiş. Bu arada kız arkadaşı da her ihtimale karşı yüzünü eli ve şapkasıyla gizlemiş. Tarkan ‘’Kız arkadaşım ünlü değil, bu sektörden uzak. Zamanı gelince adını açıklarım’’ demiş. Bana bu olay kurgu gibi geldi. Tarkan yakalanmak istemese magazincilerin 24 saat nöbet tuttukları Bebek’de Porsche’siyle turlamaz. Kız arkadaşının ünlü olmaması da önemsiz. Bir tanıyalım onu iki günde ünlü biri yaparız. Tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgililerini yaptığımız gibi. Bir de merak ediyorum. Tarkan’ın gizemli kız arkadaşının adını açıklamasının zamanı ne zaman gelecek?

İlk konserinde kız arkadaşını sahneye davet edip bize tanıştırsın olsun bitsin. Yoksa bunları kovala kovala nereye kadar?

Damacana solcusu

Siyasetten anlamam.

Hatta nefret ederim.

Ama bizim politikacıların bazı laflarını çok eğlenceli buluyorum. Her ne kadar bu konudaki favorim Kamer Genç olsa da Melih Gökçek de arada sırada onu gölgede bırakabiliyor. Örneğin Ankara’nın içme suyu testini yaptığı canlı yayında çok formdaydı. Kendisini eleştiren CHP’li milletvekili Aylin Nazlıaka’ya ‘damacana solcusu’ diye bir yakıştırma yaptı. Nerden aklına geldiğini tahmin edebiliyorum. Konu su olunca damacana, eleştiri de CHP’li birinden gelince solcu. İkisini birleştirince damacana solcusu ortaya çıkıyor. Ne demek istediğini tam olarak anlayabilmiş değilim. Yani bu damacaların sağcısı da mı var bilemiyorum ama...

Damacana solcusu lafının bana fışkiyeyi unutturduğu kesin!

DİĞER YENİ YAZILAR