Şahane Şevval

Göründüğü gibi olan ve olmayan 10 Türk

Haberin Devamı

Şarkıcı Şevval Sam’ı geçenlerde ilk kez izleme fırsatını buldum. Çok beğendim. Sahnesi de kendi gibi çok güzel. Son derece samimi ve doğal. Üstelik kadın gibi kadın. Cilve yapmasına gerek yok. Gülümsemesi yeter. Her dilden türküler söylüyor. Duruşunda bir kalite ve zerafet var. Leman Hanım’ın kızı almış başını gitmiş. Şahane Şevval’i siz de mutlaka sahnede izleyin. Büyülenmemek mümkün değil!

Radyo N 101’de hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan BACK UP MORNING SHOW’da ilginç anketler yapıyoruz. Geçen gün yine dinleyicilerimize sorduk. “Kimler göründükleri gibi değil?“ diye. İşte gelen yanıtlar...

Göründüğü gibi olmayanlar

Top Ten:

Okan Bayülgen
Gülben Ergen
Esra Ceyhan
Sibel Can
Safiye Soyman-Faik Öztürk
Ahmet Hakan
Mahsun Kırmızıgül
Fadıl (Jet) Akgündüz
Bülent Ersoy
Mehmet Aslantuğ

Bir de göründüğü gibi olanlar

Top Ten:

Kibariye
Yıldız Tilbe
Rambo Okan
Erman Toroğlu
Fatih Terim
Hiperstar Ajdar
Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu
Uğur Dündar
Ertuğrul Sağlam
Arzum Onan

Dans kraliçesi Burcu

Televizyonda yeni bir dans yarışması başlıyor. Ünlüler ve profesyonel dansçılardan oluşan partnerleri her hafta canlı yayında yarışacak. Yarışmaya katılan ünlüler arasında gazeteci Güneri Civaoğlu, müzisyen Bedük, oyuncu Nilgün Belgün, emekli futbolcu Pascal Nouma, dünya eski güzeli Azra Akın, popçu Burcu Güneş, sunucu Defne Joy Foster ve milli yüzücü Derya Büyükuncu gibi renkli isimler var. Bir de ekranların güzel yüzlü sunucusu Burcu Esmersoy. Ben şimdiden bir alevera, dalevara olmazsa Burcu kazanır diyorum. Soluk bile almadan çılgın gibi dans etmeye bayılıyor. Müthiş enerjik. Müziği duyunca resmen yerinde duramıyor. Fiziği, kondisyonu mükemmel. Her türlü dansı kendine yakıştıracağından hiç şüpheniz olmasın. Onun için benim açık ara favorim Burcu Esmersoy. Diğerlerinin Allah yardımcısı olsun.

Evin hanımı beyler

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın 5 yıllık eşi ve meslekdaşı Cem Özer geçenlerde arabasında iki kızla görüntülenince çiftin yakın dostu sanatçı Nilgün Belgün, “Cem eşini aldatmaz. Evin hanımı gibidir. Nurgül’ün etrafında ‘Ne istiyorsun hayatım’ diye dolaşır. Yemek pişirir, evin düzenini sağlar“ demiş. Cem akıllı adam. Kadınını mutlu edersen rahat edersin. Ev hanımı gibi olmanın bence artıları var, sakıncası yok. Peki, ev hanımı gibi olan diğer ünlü beyler sizce kimler? Önder Bekensir, Demet Akalın ile evliyken değilse bile şimdi birlikteyken tam bir ev hanımı kimliğine büründü. Sempatik oyuncu Mehmet Ali Alabora’da bir ev hanımı görüntüsü var. Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ’un bebek yüzlü oyuncu eşi Yağmur Atacan, sabaha kadar uğraşsa ev hanımı gibi olmadığına maalesef kimseyi inandıramaz. Manken Sema Şimşek’in yakışıklı eşi Burak Hakkı da sanki ev hanımı tanımına uyuyor. Magazinci Kenan Erçetingöz de öyle. Ben de huyum kurusun ev hanımı gibiyimdir. Biz erkekler için böylesi daha iyi. Çünkü hayatta rahat ve huzur yüzü görmek için kadın milletiyle iyi geçinmek gerek.

İlişki sonrası ilişkiler

Oyuncu Hülya Avşar ile işadamı Sadettin Saran’ın 3.5 yıl süren ilişkisi Sadettin Bey’in geçenlerde basın açıklamasıyla sona ermişti. Şimdi de gittiği spor salonuna üye olmak isteyen Hülya Avşar’ı yetkililer tarafından uyarmış. “Lütfen Hülya Hanım’a benim de oraya üye olduğumu iletin. Bu durumu bilsin ki, ileride karşılaşırsak beni görünce şaşırmasın” demiş. Saadettin Bey’in endişesi yersiz. Hülya Hanım onu orada görünce hiç şaşırmaz. Çünkü Hülya Hanım oraya zaten Sadettin Bey üye diye gitmek istiyor. Yani neden durup dururken aynı spor salonuna gitsin ki? Biz erkekler çok safız. Kovalandığımızı bile farkedemiyoruz. İlişki sonrası ilişkilerde kadın uzayıp giden erkeğin peşini nedense bir süre bırakamıyor. İşin özeti bu!

Beşiktaş’ta yeni bir Allen

Beşiktaş’ın yeni bir Allen’i var. Amigo Alen, Çarşı’nın efendisiydi. Allen Iverson da potaların efendisi. Ama efendi dediysek lafın gelişi. Yoksa Allen Iverson’un efendilikle uzaktan yakından bir ilgisi yok. Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA’nin haylaz yıldızı son olarak Philadelphia 76’da forma giymiş, ancak alkol ve kumar sorunu nedeniyle takımdan kovulmuştu. Beşiktaş’la 4 milyon dolar karşılığında 2 yıl opsiyonlu bir anlaşma yapmış. Sözleşmeye göre Allen bir yıl sonunda isterse takımdan ayrılabilecekmiş. Ancak ilk sezonu tamamlamak zorundaymış. Ben 35 yaşındaki Allen’in canım Türkiyem’e iki nedenden dolayı geldiğini tahmin ediyorum. Biri para, diğeri gece hayatı. Yani basketbol oynamak değil! Allen, büyük bir olasılıkla ligde oynayan Amerikalı basketbolculara sormuştur. “Orası nasıl bir yer?” diye. Aldığı cevap onu fazlasıyla memnun etmiş olmalı. Neden etmesin ki? İstanbul’dan daha eğlenceli yer mi var Amerika’da? Buna New York da dahil.
İç içebildiğin kadar. Kumar deseniz sadece bir saat ötede. Atla uçağa git Kıbrıs’a. Allen için burası cennet. Basketbol oynamak angarya. Kim uğraşacak salonda bir aşağı bir yukarı topun peşinde salak gibi koş babam koş. Allen mi? Hiç sanmam. Öyle olsaydı zaten memleketinde kalırdı. Beşiktaş forma satacağım diye başına dert açıyor. Ama Allen hariç kimse farkında değil!

İşler garanti

Geçen hafta Garanti Bankası’nın Antalya’daki geleneksel yıllık toplantısına davetliydim. Garanti Bankası’nın önlenemez yükselişine tanık olmak bir Türk olarak beni son derece mutlu etti. Ülkemizde bankacılık sektörü son yıllarda çok güçlendi. Garanti Bankası başı çekenlerden. Bunu takım halinde iyi çalışmaya borçlular. Başlarındaki Ergun Özen’den en küçük şubenin müdürüne kadar hepsi kenetlenmiş ve misyonlarına inanmış vaziyette. Büyük patron Ferit Şahenk’in Garanti Bankası’nın başarı öyküsüne olan katkısı inanılmaz. Hepsi onun ailesinin bir ferdi gibi. Onlarla gülüyor, eğleniyor ve coşuyor. Eminim nur içinde yatsın rahmetli pederi Ayhan Bey, kendisiyle ve bankasıyla büyük gurur duyuyordur. Garanti Bankası cesur atılımlarıyla liderliğe oynamaya devam ediyor.
Bu gidişle zirvedeki yerlerini uzun süre korurlar. Sizin anlayacağınız Garanti’de işler garanti.

DİĞER YENİ YAZILAR