Rengini bil rengini

Ne Galatasaray"ın moru, somonu, ne de Fenerbahçe"nin mavisi...

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe satışı arttırmak amacıyla forma renkleriyle oynuyor. Ne Galatasaray’ın moru, somonu, ne de Fenerbahçe’nin mavisi olmuyor. Birinin rengi sarı kırmızı, diğeri sarı- lacivert değil mi? Barcelona forma rengini her yıl değiştiriyor diye bizimkiler de onları kopya etmeye başladı. Galatasaray’a sarı-kırmızı parçalı, Fenerbahçe’ye sarı-lacivert çubuklu forma yakışıyor. Beşiktaş siyah-beyaz renklerine sadık kalarak en doğrusunu yapıyor. Forma rengini değiştirmek bence sahadaki takımın ruhunu ve tribündeki taraftarın coşkusunu olumsuz etkiliyor. Ben şahsen turkuaz renkli formasıyla bir Milli Takım görmek istemiyorum.

Kıskançlık erkeklerin şanındandır

Fransız Cumhurbaşkanı Sarkozy, artist eşi Carla Bruni’yi kıskanmış. Bir Fransız dergisinin haberine göre Sarkozy, ünlü Amerikalı yönetmen ve oyuncu Woody Allen’in son filminin setini basmış. Nedeni eşi Carla’nın rol arkadaşı aktör Owen Wilson ile çekimler sırasında yakınlaştığını duyması... Gömleğinin iki düğmesi açık olan öfkeli Sarkozy’nin olay çıkarmasını Carla zor önlemiş. Sizin anlayacağınız erkek dediğin her yerde kadınına sahip çıkmalı. Koskoca bir devlet başkanı bile olsa... Kıskançlık erkekliğin şanındandır!

UYANIK SÜREYYA!

Veliaht ikoncan Süreyya Yalçın, “Ramazan’da yokuz bay bay” dedikten sonra sevgilisini alıp bayrama kadar Paris’e gitmiş.
Akıllı kız. Burada kalsa bir ay boyunca sıkılacaktı. Bodrum’da göz önünde olsa laf ederler. Dışarısı resmen cehennem sıcağı. Eğlenmeye gidecek, hava atacak yer kalmadı. Tam bu diyardan çekip gitmenin zamanı. Üstelik yanında limitsiz kredi kartı ve full-time görevli yakışıklı sevgilisi de var. Süreyya’yı eleştirmeden önce bir düşünün bakalım. Siz onun yerinde olsanız aynı şeyi yapmaz mıydınız?

Oruçlu kafalara DİKKAT!

11 ayın sultanı Ramazan bu yıl günde 16 saatlik oruçla başladı. Oruç, sıcak ve nemle boğuştuğumuz zor bir zamana denk geldi. Allah oruç tutanların yardımcısı olsun. Tutmayanların da. Çünkü şimdi herkes aşırı sinirli ve gergin olacak. Geçen gün İstanbul Esenyurt’ta adamın biri evinin önüne park etti diye komşusunu öldürmüş. Oruçlu kafayla insanların şimdi kendilerini kontrol etmeleri daha da zorlaşacak. Özellikle trafikte çok dikkat etmek gerekiyor.

Robbie’nin çakısı, Cem’in törpüsü

Türk kızları dünyaca ünlü isimlerle dünya evine girmeye devam ediyor.
Tekstil dünyasının ünlü markası Tommy Hillfiger’dan sonra dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams’ı da bir Türk kızı kaptı. Bir süre önce Robbie Williams ile asansördeyken seks yaptığını iddia eden de bir başka Türk kızıydı. Robbie bizim kızlardan hoşlanıyor olmalı. 20 yıldır genç kızların hayalini süsleyen, kadınlara olan düşkünlüğüyle tanınan bir süperstarı kafeslemek hiç de kolay değil. Robbie’nin eşi güzel oyuncu Ayda Field’ın babası Türk, annesi Amerikalı.

Ayda çok küçükken boşanmışlar. Ayda daha sonra ABD’de annesiyle birlikte yaşamaya devam etmiş. Herhalde onun için annesinin soyadını kullanıyor. Robbie Williams, çok becerikli bulduğu Ayda için “Benim İsviçre Ordu Çakım” diyormuş. Ayda, birçok kadının aksine futbolu seviyor ve tüm tamir işlerini üstleniyormuş.
İngiliz The Sun gazetesi Ayda’nın Robbie’den hamile olduğunu yazmış. Evlilik anlaşmasına göre her evli kaldığı yıl için 2 milyon dolar alacağı söylenen Ayda, Robbie’den bir de çocuk yapamayı başarırsa, sırtını kimse yere getiremez. Robbie Williams’ın 20 milyon dolarlık malikanesinde evlenen çift Türkiye’de de bir kutlama yapacakmış.
Şu şansa bakar mısınız?
Türk babaya piyangonun büyüğü vurdu. Ben de Amerikalı eşimden kızım Cemile çok küçükken boşanmıştım. Cemile de sonra tıpkı Ayda gibi hem Amerika’da annesiyle yaşadı, hem de bugüne dek benim soyadımı kullandı. Üstelik Cemile annesiyle ayrıldığımızdan beri her sene Türkiye’ye geliyor. Yani, Ayda Field’dan daha fazla Türk sayılır. Kuzguna yavrusu güzel gelir misali bence Cemile, Ayda’dan daha güzel. Ama Robbie Williams, maalesef Cemile’nin yerine gitti Ayda’yı buldu.
Robbie Williams’ın servetinin bir kuruşunda gözüm varsa namerdim. Beni kızımın masraflarından kurtarsa yeterdi. Ama nerede bende o şans? Bu gidişle Cemile, babasının Amerika’daki törpüsü olmaya devam edecek.

DİĞER YENİ YAZILAR