Reklam kokan hareketler

Haberin Devamı

Bebek Parkı’nda yoksul çocuklara dikkat çekmek için ‘Ayakkabısız Bir Gün’ etkinliği yapmışlar. Sosyetiklerle ünlüler katılmış.

Popçu Kenan Doğulu ayakkabıları elinde sahneye yalın ayak çıkmış. Cemiyet ve sanat hayatının ünlüleri parkın içinde yalın ayak yürümüş. Bu arada etkinliğin sponsoru olan dünyaca ünlü bir ayakkabı markasının tanıtımı da yapılmış. Her şey iyi güzel de inandırıcı değil.

Bir kere Bebek’te yoksul çocuk yok.

Etkinliği yaptıkları parkta zenginler, ya dadılarıyla birlikte çocuklarını gezdiriyor, ya da jogging yapıyor. Sonra sahneye çıkmak için ayakkabıları eline alıp çıplak ayak kalmakla..

Ayağına giyecek ayakkabısı olmadan yaşamak apayrı şeyler.

Bunlar reklam kokan hareketler!

Muhteşem son!

Muhteşem Yüzyıl yakında ekrana veda ediyor. Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu nedeniyle ayrıldığında biten Hürrem Sultan karakteri sonunda dizide de öldü.

Kanuni’yi canlandıran oyuncu Halit Ergenç’in sakalı o kadar uzadı ki gıdısından taşmaya başladı. Bir yaz sıcağına daha dayanacak hali kalmadı. Şevval Sam, Meltem Cumbul, Binnur Kaya, Berrak Tüzünataç, Esra Akkaya, Hümeyra, Fatmagül Faki, Bergüzar Korel, Büşra Pekin, Demir Demirkan, Hamdi Alkan, Alper Kul ve diğerlerinden sonra... Konuk oyuncu kateorisinde dizide rol uydurabilecekleri ilginç bir ünlü yok. Senaristler zor durumdaydı.

Öldürecek, kesecek, asacak, boğacak karakterler bitti.

Sizin anlayacağınız Muhteşem Yüzyıl muhteşem sonuna tam zamanında geldi!

Çocukların çığlıkları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam son günlerde artan kayıp çocuk vakalarıyla ilgili açıklama yaparken ‘’Çocuklara çığlık atmasını öğretin” demiş. İstemedikleri bir durumla karşılaştıklarında etrafı haberdar edebilmek için çocukların çığlık atması gerektiğini savunmuş. ‘’Aman çocuğum sessiz ol’’ diye yetiştirdiğimiz çocuklar seslerini çıkartmalı diye ebevynleri ikaz etmiş.

Sayın Bakan hangi dünyada yaşıyor acaba?

Çocuklara çığlık atmasını öğretmek, Arda Turan’a futbol öğretmeye benzer.

Çığlık atmak zaten çocuklarımızın doğasında var. Onları susturmak zordur.

Feryad-ı-figan bağırtmak değil. Çığlık atmasını öğrenmesi gereken çocuklar değil. Canına tak eden ve ‘Yetti Artık’ diyen büyükler!

Yerli doktor Oz’umuz

Amerika televizyonlarında Türk asıllı Mehmet Öz’ün sunduğu Dr. Oz Show varsa...

Bizde de öz be öz Ankaralı ortopedi-travmatoloji uzmanı Dr. Feridun Kunak Show var.

Geçen gün insan poposu şeklindeki maketten sarkan hemoroitleri eliyle içeri tıkıyordu. İçi ılık su dolu bir leğenin üstüne oturmuş ‘hemoroitlere iyi gelir’ diyordu.

Daha sonraki bölümde köye gitti. Ahırda bir ineğin yanına tabure koyup oturdu. Sütünü sağacak sandım. Yanılmışım. İneğin yaralı memesine elleriyle merhem sürerek tedavi etmeye başladı.

İlginçlik açısından Dr. Oz Show bizim Dr. Feridun Kunak Show’un yanında hafif kalır.

DİĞER YENİ YAZILAR