Ramazan geldi hoş geldi...

Haberin Devamı

Televizyonun çehresi değişti. Sempatik yüzlü doktor hocamız Nihat Hatipoğlu haftada bir yerine iftar, sahur her akşam ekrana çıkmaya başladı... Seksolog doktor amcamız Haydar Dümen bir aylığına tatile çıktı. Yerini tarihçi bir baba-oğul, ramazan sohbetleri ve iftar sofralarındaki yemek tariflerine bıraktı...
Gezi Parkı olayları nedeniyle sekteye uğrayan işler, güçler artık tamamen durdu. Piyasa bayram sonrasına kadar mecburi bir gayrı resmi tatile girdi... Benzin çaktırmadan yapılan 11 kuruşluk zamla rekor seviyeye ulaştı...
Tatile çıkıp ‘seferi’ olan ünlüler magazinlerde boy göstermeye başladı...
Ünlü topçular Çeşme ve Bodrum’dan hazırlık kamplarına transfer oldu...
"Su bize giriyorsa oruç bozulur" diyen İzmir İl Müftüsü her yıl merak edilen bu konuya en açık ve net yanıtı vererek hepimizin içini ferahlattı...

Şike dediğin böyle olur

Nijerya’da amatör ligde yer alan ve üçüncü futbol ligine yükselmek için mücadele eden puanı eşit iki takım son maçlarında averaj için şike yapmış.
Bir tanesi rakibini 67-0 yenerken diğeri de sahadan 79-0 galip ayrılmış. 90 dakikada 79 gol atmayı başaran takım şampiyon olmuş.
Fedarasyon yetkilileri olayı "akıllara durgunluk veren utanç gösterisi" olarak değerlendirip karşılaşmalarda oynayan dört takımı birden ligden ihraç etmiş. İşte şike dediğinin sahaya yansıması böyle olur.
Futbol değil basketbol maçı gibi bir skor olacak.
Gollerin yavaş çekim tekrarı en az 3 saat sürecek.
Maç topu kalenin içinden çıkartıp orta yuvarlağa götürmekle geçecek.
İşi abartmayıp 50 golde filan bıraksalar acaba durum anlaşılır mıydı?
Demek dünyada şikenin de b..unu çıkartanlar varmış!

Ayılarla anlaşma zemini

Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü ayı saldırılarına karşı köylüleri koruma için araştırma yapmış. Ayı saldırısına uğramış veya ayıyla karşılaşmış kişilere göre ayılar sadece yiyecek bulabilmek için köylere iniyor ve insanlara saldırma amacı taşımıyormuş. Kişi doğru davranırsa ayı ile anlaşmak için uygun zemin bulabiliyormuş.
Köylüler yine şanslı. Doğru davranmayı öğrenince ayıyla anlaşabiliyorlar.
Ya büyük şehirlerde oturanlar ne yapacak? Elinde silah, pala etrafa saldıran gözü dönmüşlerle anlaşmaya imkan mı var?

Kendi ve kendi menajeri

Kendi, işten ayrılan kendi menajerini kendisine şantaj yapmakla suçlamış.
Gerçek adı Nuray Ülker olan şarkıcı, menajerinin "Parayı ödemezsen şarkılarını ve photoshop’suz fotoğraflarını internete koyarım" dediğini iddia etmiş. Kendi’nin şarkılarını bilemem de photoshop’suz fotoğraflarının yayınlanması kendisi için ne kadar büyük bir ‘tehdit unsuru’ oluşturabilir?
Yaşı daha photoshop yaptırmaya gerek duymayacak kadar genç değil mi?
Kendi’nin kendisi photoshop’lu halinden tanınmayacak kadar farklı
mı ki? Kendi, kendisi ve kendi menajeri arasında kendi kendilerine bir şey mi bu?
Ve son soru...
Soyadı Ülker olan bir şarkıcı... Aynı isimli markanın ürünlerinden esinlenip sahne adını İngilizce şeker anlamına gelen Kendi (Candy) koymuş olabilir mi?
Burası Türkiye...
Her şey olabilir!

DİĞER YENİ YAZILAR