Radio Ceminay yayında

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Canım Türkiyem, çok mutluyum çünkü nihayet kendi radyomu kurdum. Bugüne dek farklı radyolarda program yaptım ama sonunda kendi radyoma kavuştum. Şimdi daha özgür ve daha kışkırtıcı bir Cem Ceminay dinleyeceksiniz. Mütevazı ama iddialıyız. Radio Ceminay ile radyoculukta yine ilklere imzamı atmaya sayenizde devam ediyor ve sevenlerimle dijital platformda buluşuyorum.
Sayenizde diyorum çünkü bu radyonun en büyük sermayesi ve zenginliği dinleyicileri.
Parazit yok ama internetin sunduğu tüm imkanlar ve özgürlük var.
Çağdaş radyoculuk anlayışı, FM yayıncılık yerine, sınırsız avantajı olan internet tabanlı yayıncılık ve dijital platform olarak şekillenmeye başladı bile.
Radio Ceminay, www.radioceminay.com adresinden test yayınlarına başladı. Radio Ceminay, özellikle sosyal medya takipçileri ile interaktif ve dinamik bir iletişim içerisinde yayınını gerçekleştiriyor.
24 saat yayında olan Radio Ceminay’da her sabah 7:00-11:00 ve her akşam 19:00-20:00 saatleri arasında, ünlü konukları, telefon şakaları ve bitmek bilmeyen enerjim ile canlı yayında dinleyicilerimin karşısındayım.

No evlilik

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile evlenme hayalleriniz var mıydı sorusuna “İbo bana en az 10 kez evlenme teklif etti. İsteseydim 150 bin kez nikah masasına otururdum’’ demiş.
İbrahim Tatlıses, uzun süre aynı kadınla ilişkide olan her akıllı adamın yapması gerektiği gibi gibi davranmış. Kadını bir kere yoklayacaksın.
Baktın evlenmeye hiç niyeti yok, arada bir o teklifi yineleyeceksin ama ısrar etmeyeceksin.
Nasılsa işini sağlama almışsın.
Kadındaki istenme duygusunu yitirtmeyeceksin.

No photoshop

Canım Türkiyem’in en ünlü 4S’i yani Sabahların Sultanı Seda Sayan’ın Marie Claire dergisi için çektirdiği fotoğrafları gördünüz mü?
50’lik Seda’nın yüzü 30, vücudu 20’lik çıkmış.
4S photosop yorumu yapanlara çok kızmış ve bu konuya açıklık getirmek için "Kaşık kadar belimin neresine photoshop yaptırayım? Aç yaşıyorum. Fotoğraflarda yüzümde makyaj bile yok. Çok az gölge, çok az ruj var. Çatır çatır çatlasınlar, çok güzelim. Plazma ekranda bile ince görünüyorum" demiş.
Seda Sayan’ın son derece formda ve bakımlı olduğu tartışılmaz.
Yaşındaki bir kadın için değil her yaştaki kadın için süper duruyor.
Tıpkı Süperstar Ajda gibi yıllara meydan okuyor.
Ancak söz konusu fotoğraflardaki kadının suratı bildiğimiz Seda Sayan’a benzemiyor.
Sanki başka bir kadın.
Saçlar, kaşlar, dudaklar, müstehzi ve seksi gülümseme Seda’nın değil gibi.
Duruş bile Kadırgalı Aysel olarak bildiğimiz Sabahların Sultanı’nın duruşu olamaz.
Tamam, Seda Hanım çok güzel bir kadın ama o fotoğraftaki kadının seksapalitesi ve zerafeti bambaşka.
Avrupai bir havası var. Onun için ben Seda Sayan’ın söylediklerine inanıyorum. O fotoğrafta photoshop filan yok. Ama o fotoğrafta Seda Sayan da yok.
Başka bir kadın var!

Neremi neremi?

Afrodit Banu Alkan’ın ‘Neremi Neremi’ adında unutulmaz bir şarkısı vardı. Bir ara çok popülerdi. Şimdi ise ünlü oyucu Hülya Avşar gibi vücuduna reklam alanlar için güzel bir jingle olabilir. Hülya Hanım, tenis oynarken devamlı bacaklarının görüntülenmesinden bıktığı için anlamlı bir protestoda bulunmaya karar vermiş. Bacaklarına reklam alacakmış.
4 ayrı sponsorla görüşüyormuş. Selülit kremi markaları için Hülya’nın bacağından daha iyi reklam verecek bir yer olamaz. Bir ara sözcüsü olduğu Molped de olabilir. Tıpkı Selpak gibi. İki heceli olduktan sonra sorun yok. Yarısı bir bacağa diğer yarısı ötekine. Tenis maçında top bir korttan diğerine giderken izleyicilerin başı nasıl bir sağa bir sola dönmeye alışıksa iki bacaktaki reklamlar göz için sorun olmaz.
Hülya akıllı kadın. Belki her bacağa ayrı reklam alır.
Öyle olursa acaba sağ bacağa reklam vermek sol bacaktan daha mı pahalıya patlar?
Ben de hayatımı çenemle ve dilimle kazandığım için dil ve çeneme sponsor arıyorum.
THY mükemmel olur diye düşünüyorum.
Bütün dünyayı gezer herkese dilimi çıkartırım.
Dilim içerdeyken de çenemde THY yazar...

DİĞER YENİ YAZILAR