Puma kasabası Türkiye

Haberin Devamı

‘Friends’ dizisinden Courtney Cox’un başrolünde oynadığı, ‘Cougartown USA’ diye 5.sezonuna giren bir Amerikan dizisi var.
Florida’nın hayali bir kasabasında kendilerinden genç erkeklerle birlikte olan genelde 40 yaş üstündeki boşanmış kadınların başından geçenler anlatılıyor.
‘Cougar’ yani dağ aslanı olarak bilinen ‘puma’ avını ele geçirmek için gözünü budaktan saklamayan yırtıcı bir hayvandır.
Kükreyemediği için kedigillerin küçük cinsinden sayılan, insan gibi ses çıkaran pumalar yaşça küçük erkekleri ağına düşüren kadınlara verilen bir lakap olmuş.Bizim gerçek hayattaki ünlü pumalarımızdan da ‘Puma Kasabası Türkiye ‘ diye bir televizyon dizisi yapılabilir.
Kendisinden 20 yaş genç partnerlerle birlikte olmayı seven sosyetik güzellerden Çiğdem Kayalı örneğin kasabanın en deneyimli puması olabilir.
‘Çocuklar Duymasın’dan sonra kasabanın evli pumasını oynamak Pınar Altuğ için de bir değişiklik olur. Flört etmeye başladığından beri yaşça kendisinden genç olan partnerleri tercih eden Billur Kalkavan, Puma kasabasının en renkli siması ve en yaramaz puması olmaya rakipsiz adaydır.
Pumalıktan ağzı yanmış oyuncu Meltem Cumbul, kasabanın polis şefi olabilir. Bülent Ersoy nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla’dan ideal bir belediye başkanı olur. Seda Sayan, Kibariye, Ebru Gündeş hepsi Puma TV’de kendi şov programlarını yapabilir. Sonuçta bizim ‘Puma Kasabası Türkiye’ onların ‘Cougartown USA’sini döver!

Açıl susam açıl

Sharon Stone son olarak ‘Deep Throat’ filminin yıldızı Linda Lovelace’in hayatını beyaz perdeye getiren ‘Lovelace’ filminde rol aldı.
Linda’yı başarıyla canlandıran Amanda Seyfried’in annesi Dorothy rolündeydi.
Sharon’a bugünkü ününü getiren ise 1992 yılındaki ‘Temel İçgüdü’ filmiydi.
Hatta o filmin tek bir sahnesiydi!
Kendisini sorgulayan polislerin karşısında ,iskemlede bacak bacak üstüne atmış vaziyette oturan, iç çamaşır giymemiş Sharon Stone’u dünya unutamadı.
Şimdi bu Sharon çıkmış genç yıldız adaylarına ‘soyunmaktan çekinmeyin’ diye nasihat veriyor.
Ne diyecekti yani?
‘’Bir açıldım para, pul, şöhret sahibi oldum aman siz sakın aynı hatayı yapmayın” mı?
‘’Kariyeriniz benim gibi bir sahnede değişecekse hiç düşünmeyin’’ diyor. Hollywood’da Sharon gibi hırslı, cesur ve susam gibi açılanlar kazanıyor.

Bebek değil kendin için sus!

İlişkilerini detaylarıyla afişe eden ve hamileliğini açıklayan eski sevgilisi Meryem Uzerli’nin yüzünden işadamı Can Ateş, zor durumda kaldı.
Bu arada ortaya son derece çelişkili bir durum çıktı. Kadınların çoğu onun gibi erkeklerden nefret ediyor. Ama fırsatını bulunca birlikte olmadan da edemiyor. Meryem’i duyan ve aynı şeyi yaşamış kadınlar Can Ateş’e kötü adam damgasını yapıştırdılar. Zaten saç, sakal, hırpani tipi de ‘kötü adam’ imajına uygun. Oysa Meryem Uzerli’nin yüzü gökten inmiş yeryüzünde dolaşan bir melek. Durum böyle olunca Can Ateş artık ağzıyla kuş tutsa masumiyetine kimseyi inandıramaz.
‘’Doğacak bebek için susuyorum’’ demiş.
Bebek bunları duyacak, anlayacak yaşa gelene kadar hepsi unutulur. Bebeği boşver. Kendin için sus!

Batman dediğin nedir ki?

Ben Affleck yeni ‘Batman’ olmasın diye Batman hayranları imza topluyormuş.
Bunlar deli mi?
Nesi var Ben’in?
Batman dediğin maskesinin altından hırıltılı ses çıkartan bir tip? Ben Affleck’in fiziğini yetersiz bulanlar onun yanında minyatür adam gibi kalan Michael Keaton’un Batman’i canlandırdığını unuttular herhalde.
The Town ve Argo’daki performansı Batman’in maskesiz kimliği Bruce Wayne’i oynaması için yeterli değil mi yani?
Batman dediğin nedir ki?

DİĞER YENİ YAZILAR