Playboy dediğin Türk olmalı

Haberin Devamı

İnşaat ve petrol sektöründe turnayı gözünden vuran ve İspanya’da yaşayan Türk playboy Yılmaz Bektaş, 1993 Dünya 2’nci Güzeli Filipinli Ruffa Gutierrez’le evlenmiş ve olaylı bir şekilde boşanmıştı. “Playboy Yılmaz” şimdilerde 2006 Kainat Güzeli Porto Rikolu Züleyka Mendoza ile 21 Haziran’da Sardunya Adası’nda dünya evine girmeye hazırlanıyormuş. Playboy dediğin Türk olmalı arkadaş... Bizimkilerin gözü yükseklerde oluyor.

Baksanıza Yılmaz Bey, Dünya 2’nci Güzeli’nden Kainat Güzeli’ne terfi etmiş. Yeryüzünde daha yüksek bir kademe yok. Bundan da ayrılırsa hedef Uzay Güzeli... Belki önce “Gezegen Güzeli” diye Venüs’ten bir tanrıça bulur. Playboy Yılmaz, eşine düğün hediyesi olarak İspanya’daki Fashion TV’yi satın almış. Müstakbel zevcesi moda tutkunuymuş. İyi ki kadın hisse senedi tutkunu değil. Yoksa bizim Playboy Yılmaz, Wall Street’i almaya kalkacaktı. Amerikalıların da o zaman ülkeleri elden gidiyor diye 11 Eylül’den beter ödleri kopacaktı. Nedense erkeklere evlenirken aldıkları hediyeler değil de, boşanırken verdikleri tazminatlar dokunuyor. Neden biliyor musunuz? Kadın gidip paraları başka bir herifle yiyecek diye. Playboy Yılmaz için bunlar geçersiz tabii... Boşansa ne yazar? Adamın bundan sonraki hedefi nasılsa uzaylılar. Ben artık Playboy’a Playboy demem, Playboy Türk olmadıkça!

3D TEKE TEK

Canım Türkiyem absürd olaylarda rakipsiz... ’Avatar’ filmi ile başlayan “3D furyası” sinemadan televizyona da taşındı. Televizyonda üç boyutlu programların öncüsü Habertürk’teki ’Teke Tek’ oldu. Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı, gazetelerinden dağıtılan 3D gözlüklerle tanıtım pozu verdiler. Herhalde “3D gözlükler nasıl kullanılır izleyici öğrensin” diye gözlükleri taktılar. Hani ters takan filan olur diye... Olayın absürdlüğü üç boyutlu yayın için başka program yokmuş gibi ’Teke Tek’in seçilmesi. Sevgili Fatih Altaylı “patronum” diye ilk kez kendi programında kullanmak istemiş olabilir. Yoksa koskoca kanalda 3D gözlüklerle izlenecek başka program mı kalmadı? Ben şahsen Hulki Cevizoğlu’nun üç boyutlu halini de sabırsızlıkla bekliyorum. Nihat Hatipoğlu ve Zekeriya Beyaz da hiç fena olmaz.

Hayko Cepkin çıldırdı!

Radyo N 101 ’Cem Ceminay Back Up Morning Show’da marjinal dedikleri Rock şarkıcı Hayko Cepkin konuğumdu. Hayko, görüntüsü dışında marjinal biri değil. Gayet sakin ve düzgün biri. Ama hakkındaki bir haber yüzünden o bile radyoda çıldırdı. Müjde Ar’ın ’İffet’ filminde oyuncu Faruk Peker, rol icabı Müjde Ar’ın başını otomobilin camına sıkıştırıp tecavüz ediyor. Gazetedeki haber de Hayko’nun o sahnede Faruk Peker’in yerinde olmak istemesiyle ilgiliydi. Oysa, o böyle bir şey söylememiş. Haberi okuyanların kendisini tecavüz meraklısı bir sapık gibi görme olasılığı Hayko’yu çıldırttı. O anda kendisini zor tuttuk. Öfkesini yatıştırmak kolay olmadı. www.cemceminay.com’da programın kaydını tekrar dinleyebilirsiniz.

Önyargıdan ‘geberingen’ olduk

Başbakan Erdoğan’ın radyocularla yaptığı açılım toplantısına gittiğim için eleştirilere hedef oldum. Nedenini anlamam mümkün değil. Başbakan beni davet edecek ve ben gitmeyeceğim? Benim aile terbiyem ve görgüm buna izin vermez. Başbakan çağırınca gideceksiniz. O belli bir kesimin değil, hepimizin lideri... Davetine gitmemek ona değil milletimize hakarettir. Ayrıca, Başbakan’ın olaylara son derece akıllıca yaklaşımı ve akıcı konuşması beni olumlu etkiledi.

Canaydın Derbisi

Galatasaray’ın en efendi ve centilmen başkanı Özhan Canaydın’ı toprağa verdik. Bence Canaydın’ın anısına güzel bir derbi oynansın. Ev sahibi Galatasaray, Fenerbahçe’yi centilmence ağırlasın. Küfür, kavga olmasın. Saraçoğlu’nda Fener’den yarım düzine gol yediğimizde rahmetli başkan, Aziz Yıldırım’ı her golden sonra elini sıkarak kutlamıştı. Skordan daha önemli bir mesajdı bu ama kimse anlamadı. Belki bugün anlayanlar çıkar. Özhan Başkan nur içinde yatsın.

DİĞER YENİ YAZILAR