Pitbull Melo Vegas’da

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ezeli rekabeti Amerikanın kumar cenneti Las Vegas’a kadar uzanmış vaziyette. Pitbull Melo Vegas’daİki Fenerbahçeli arkadaş bir restoranda gördükleri sarı kırmızılıların Pitbull lakaplı Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo’ya takılmış. Oturdukları masadan üstünde Şampiyon Fenerbahçe yazan bir kağıdı sırıtarak Melo’ya göstermişler. Yazıyı gören Melo çılgına dönmüş, üstlerine yürümüş ve ortalık karışmış. Tekmeler, yumruklar havada uçuşurken müşteriler arasında panik yaşanmış. Araya giren Melo’nun dev koruması Carlos tarafları ayırmış. Melo daha sonra restorandan ayrılıp oteline gitmiş. Bu hikaye bana pek inandırıcı gelmedi. Böyle bir olay olsa Las Vegas polisi peşlerini bırakmaz. Etrafı rahatsız etmekten ve kaos yaratmaktan içeri atar. Abartılmış, senaryo halinde yazılmış bir habere benziyor. Vegas’da olan Vegas’da kalır’ diye bilinen bir laf vardır. Bu kez Vegas’da olmayan Vegas’da kalmamış!

Üsküdara giderken oldu da bir tsunami

İstanbul’da geçen günlerde yağan yağmur hayatı felç etti. Üsküdar’da denizle karanın birleştiği görüntüler kaydedildi. Üsküdar Belediyesi ‘’ Küçük bir tsunamiyle araçlar ve vatandaşlar su brikintisi içinde kaldı. Sular 5 dakika sonra çekildi’’ şeklinde bir açıklama yapmış. Gereksiz bir benzetme ve talihsiz bir açıklama. Tsunaminin küçüğü olmaz.

Hele Üsküdar’da hiç olmaz.

Arap usulü bollukta yokluk

Suudi Kralı Abdullah, Arap kadınlarının haklarını savunan iki kızını ev hapsiyle cezalandırmış. Prenses Sahar ve Cevahir az yemekten ve güneş ışığının yetersizliğinden sağlık sorunu yaşıyormuş.Baban kral. Sen evinden çıkamıyorsun. Zorunlu bir rejimdesin. Bollukta yokluk buna denir.

Bu papa başka...

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ilginç bir adam. Kendi yemeğini pişiriyor. Gençliğinde geçirdiği bir rahatsızlık yüzünden ciğerinin bir kısmını aldırtmış. Eşcinsellere ve Ateistlere karşı beklemeyecek derecede anlayışlı davranıyor. Gençliğin idölü rock gurubu One Direction hayranı. Sosyal medyada aktif. Twittter hesabını bizzat kulanıyor. Buenos Aires’de bir barda koruma olarak çalışmış, tango yapmış, sürekli dans ettiği bir kız arkadaşı varmış. İnanılmaz alçak gönüllü.

DİĞER YENİ YAZILAR